Hedefim, branşımda ilk beş..

88 çok iyi ama

güncel soruları zaten deli idi benîmkilerden 5 i boş 16 mat netin varsa dîğerleri süper demek ki

Benim çıkmaz o kadar
Güncel 1 doğru 2 yanlış :)
Coğrafya full, ilk defa oldu bu :KK73:
Tarih 21,5

Sözelle kurtardım zaten
Türkçe de paragraf oluşturma sorularıyla başım belada, her sınavda da yanlış yapılır mı :KK51:

ğ
Güncel 1 doğru 2 yanlış :)
Coğrafya full, ilk defa oldu bu :KK73:
Tarih 21,5

Sözelle kurtardım zaten
Türkçe de paragraf oluşturma sorularıyla başım belada, her sınavda da yanlış yapılır mı :KK51:

Çok iyi bence

Az da mat yüklen sorular zor değilmiş ben unutmuşum mat i mesela

O paragrafların çoğu bence hatalı zaten nerede ise hepsi yanlış oluyorrr

Sana alkış yapayım dedim ama ikon ekleyemedim benim onlarla başım belada

Alıntının başında çıkıyor

ğ

Çok iyi bence

Az da mat yüklen sorular zor değilmiş ben unutmuşum mat i mesela

O paragrafların çoğu bence hatalı zaten nerede ise hepsi yanlış oluyorrr

Sana alkış yapayım dedim ama ikon ekleyemedim benim onlarla başım belada

Alıntının başında çıkıyor
Teşekkür ederim :KK36:

Denemelerdeki Türkçe paragraflar bana da muamma geliyo çözümlerdeki açıklamalar beni tatmin etmiyo mesela, zorlamak için abartıyorlar bazen

Mat çözümlere baktım bana zor geldi yine de,
yani yapabileceğim sorularmış diyemedim :110:
ikialinganasik ikialinganasik ve sen tarihe biraz yüklenseniz netleriniz baya artacak bence:KK51:

Ben tarihçi dersi bitirsin diye bekliyorum onunla birlikte diğer kitabı da çalışıyorum Mart sonu ancak bitecek

Çağdaş çalışmam lazım yaşlı olsam da o kadar yaşlı değilim onlara da bakmam gerekiyorrr

Ben tarihçi dersi bitirsin diye bekliyorum onunla birlikte diğer kitabı da çalışıyorum Mart sonu ancak bitecek

Çağdaş çalışmam lazım yaşlı olsam da o kadar yaşlı değilim onlara da bakmam gerekiyorrr
Çağdaş daha kolay öğreniliyor, olaylar birbirinden bağımsız olunca şu şurdaydı diye direk hatırlıyorsun, bak mutlaka.

Ramazan Yetgin i izlemedin galiba, en azından çağdaş kısmını izlemeni şiddetle tavsiye ederim.

Çağdaş daha kolay öğreniliyor, olaylar birbirinden bağımsız olunca şu şurdaydı diye direk hatırlıyorsun, bak mutlaka.

Ramazan Yetgin i izlemedin galiba, en azından çağdaş kısmını izlemeni şiddetle tavsiye ederim.

Sözde izleyeceğim de evde olduğum saatlerde ya oğlumla ilgileniyorum ya yemek yapıyorum ya iş ile ilgili bir şeyler yazıyor ya da uyuyorum

Kütüphanede telden dinlemek de zor geliyor

Ama kurs dönüşü otobüsü deneyeceğim

Evde kimse olmasa yemek vs yaparken dinlerim de oğlum ile sohbet o aşamayı dolduruyor

Sözde izleyeceğim de evde olduğum saatlerde ya oğlumla ilgileniyorum ya yemek yapıyorum ya iş ile ilgili bir şeyler yazıyor ya da uyuyorum

Kütüphanede telden dinlemek de zor geliyor

Ama kurs dönüşü otobüsü deneyeceğim

Evde kimse olmasa yemek vs yaparken dinlerim de oğlum ile sohbet o aşamayı dolduruyor
Ben çoğunu kütüphanede telden izledim bir kısmını da akşam canım soru çözmek istemediğinde uyumamak için kullandım.Gece ikilere kadar izledim mesela şimdi o saate kadar soru çözemiyorum kesinlikle uyuyorum.

Sende bir başla da bitsin artık diye izlemenin bir yolunu bulursun zaten :)

Sınav açıklanmış 72,25 net var

Mat hiç bu kadar berbat olmamıştı

Îki deneme önce 25 netim vardı şimdi 8

Vat da olmasa ne yapacağım bilmiyorum

Güncelden 2 doğrum varmış

Coğrafya 2 yanlış tarihte de 16 net var

Moralim sıfırrrr

Sınav açıklanmış 72,25 net var

Mat hiç bu kadar berbat olmamıştı

Îki deneme önce 25 netim vardı şimdi 8

Vat da olmasa ne yapacağım bilmiyorum

Güncelden 2 doğrum varmış

Coğrafya 2 yanlış tarihte de 16 net var

Moralim sıfırrrr
Ben baktım açıklanmamış her şube farklı mı yüklüyor nasıl tg bu :/

Mat düşük olmuş, tarih kötü değilmiş ki moral bozmadan eksiklerine yüklen

Ben baktım açıklanmamış her şube farklı mı yüklüyor nasıl tg bu :/

Mat düşük olmuş, tarih kötü değilmiş ki moral bozmadan eksiklerine yüklen

evet her şube ayrı yüklüyor

tg değerlendirmesini geç yapıyorlar

bunu bizimkiler kendi değerlendiriyor

sadece cuma cumartesi pazar sınav var burada

salı en geç çarş da açıklıyorlar

mat garip garip hatalar var 0 ve x çarpıp 40 x bulmuşum işin kötüsü işlemi de yapıp bir sonuca ulaşmışım ve işaretlemişim

başka sorularda da doğruları yapıp sonra böyle değildir deyip başka çözümler deneyip boş bırakmışım falan

Türkçeler de garip

bir kaç soruyu yanlış okumuşum

hangisi vardır sorularını hangisi yoktur u işaretlemişim 2 soruda

bir soruda garip bir seçenek işaretlemişim ben başka bir cevap yaptığım fikrindeyim vs vs

evet her şube ayrı yüklüyor

tg değerlendirmesini geç yapıyorlar

bunu bizimkiler kendi değerlendiriyor

sadece cuma cumartesi pazar sınav var burada

salı en geç çarş da açıklıyorlar

mat garip garip hatalar var 0 ve x çarpıp 40 x bulmuşum işin kötüsü işlemi de yapıp bir sonuca ulaşmışım ve işaretlemişim

başka sorularda da doğruları yapıp sonra böyle değildir deyip başka çözümler deneyip boş bırakmışım falan

Türkçeler de garip

bir kaç soruyu yanlış okumuşum

hangisi vardır sorularını hangisi yoktur u işaretlemişim 2 soruda

bir soruda garip bir seçenek işaretlemişim ben başka bir cevap yaptığım fikrindeyim vs vs
Anlaşılan odaklanamamışsın bu sınavda
Stres mi yaptın ki

Ben ihtiyaçta öyle oluyorum
Mat soruları çok oyalayıcı oluyo ya kafam dağılıyor sorunun sonuna kadar gelip toparlayamadıklarım olmuştu mesela

Bakıyorum çözüme, evet bende böyle Yaptım ee tamam sonucu niye bulamamışım derken olmuyo diye bıraktığım aklıma geliyo falan :confused:

Deneme çöze çöze bunları da aşıcaz moral bozmak yok :KK19:

ama ben yine de bir şey anlamdım 30 Gy ile 79 puan aldım

45 gy ile 2014 te 80 zor almıştım hoş o zaman da 30 GK vardı şimdi yine 40 üstü bu sınavda

vat da ters köşe yapacaklar diye korkuyorum

ben onları yapıyorum modundayım

ama ben yine de bir şey anlamdım 30 Gy ile 79 puan aldım

45 gy ile 2014 te 80 zor almıştım hoş o zaman da 30 GK vardı şimdi yine 40 üstü bu sınavda

vat da ters köşe yapacaklar diye korkuyorum

ben onları yapıyorum modundayım
valla bende anlamadım Murat ın değerlendirme sistemini

Her şube ayrı ayrı yüklüyorsa standart sapma olayı nasıl olacak, en son bi de o mu ekleniyo, enteresan.

Bende vat ya da coğrafyadan bekliyorum ters köşe ve kendime hiç güvenmiyorummmm

Bi de kitaplarda hep aynı sorular
Cevabı Dağların uzanışı olan çözdüğüm soru sayısı 1000 i geçmiştir herhalde, orijinal soru yok

Maşallah maşallah kızlar :nazar::nazar: D damdan
hkn_ays_ask hkn_ays_ask ben daha tarihe başlayacağım. Şimdi Vat çalışıyorum.
Osmanlı kültür medeniyete gelmiştim 2 ay önce ama hiç soru çözmedigim için her sey sifirlandi. Tarihi en baştan alicam :KK61::KK61:

Çalışırsın bir şey olmaz

Ama uykunu vs de düzenle yani

Hasta olursun sabahın 4 ünde neden ayaktasın

Anne parmağı sallıyorum sana

kızlar
Maşallah maşallah kızlar :nazar::nazar: D damdan
hkn_ays_ask hkn_ays_ask ben daha tarihe başlayacağım. Şimdi Vat çalışıyorum.
Osmanlı kültür medeniyete gelmiştim 2 ay önce ama hiç soru çözmedigim için her sey sifirlandi. Tarihi en baştan alicam :KK61::KK61:
selam bende de öyle oldu bu ay vatandasliga yogunlasmistim. şimdi Tarihde konuları unuttugumu farkettim. moralim çok bozuk...hemen kurtarma operasyonu yapmalıyız. ..:KK47:

X