- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.522
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veriyorlar canım :) hatta cevaptan ziyade baya güzel bilgiler yer alıyo çözüm kitapçığında da.selam canım bişey merak ediyorum canım ben evde deneme cozuyorum ama TG ihtiyaç a girmeyi düşünüyorum çözüm kitapçığı veriyorlar mi bilgin var mı. ..
Sağol canım cevap verdiğin için bu güzel haber özellikle matematik soruları için önemli olduğunu düşünüyorum. ..inş iyi neticeler gelir murat dan da moral olur motivasyon olur sana. ..iyi çalışmalar. ..Veriyorlar canım :) hatta cevaptan ziyade baya güzel bilgiler yer alıyo çözüm kitapçığında da.
İnşallah canım..Sağol canım cevap verdiğin için bu güzel haber özellikle matematik soruları için önemli olduğunu düşünüyorum. ..inş iyi neticeler gelir murat dan da moral olur motivasyon olur sana. ..iyi çalışmalar. ..
21 tane işaretlemişim ama zarla zorla, yakın sonuçlar buldum işaretledim falangirdim mat zordu
bir öncekine zır diyordum bu daha beter gibi
diğerini mühendis arkadaş 21 net yaptım dedi
bunu bilmiyom
21 tane işaretlemişim ama zarla zorla, yakın sonuçlar buldum işaretledim falan
Bakalım sonuçlar nasıl gelecek
Bende öyleyim ya 1 saat kalıyo matematiğe ama yetmiyoZamanı yetiremedim ben esasen yine 55 dk 30 soruya yetmediii
Saymıyorum kiGünde kaç soru çözüyorsunuz arkadaşlar?
Çarşamba gireceğim bende
Inşallah maşallah.. Bu defa da 66 netle gelirsem, daha da gelmem buralara..Çarşamba gireceğim bende
Güzel sonuçlarla gelelim inşallah
Hmm hmm Demek dersin bölunsun istemedin, hmm hmmBenîm tek boş günüm bugündü
Canım istemedi ders çalışmayı bölmek
Cuma olduğunu bilmiyordum belki o gün girerim bizim bu hafta deneme yok
Salı yok değiller çarş peş kurs var
Hmm hmm Demek dersin bölunsun istemedin, hmm hmm [/
Yok yok yüksek olacak bu seferInşallah maşallah.. Bu defa da 66 netle gelirsem, daha da gelmem buralara..
Beni goremezseniz bilin ki bir cacık yapamamisim