Hedefim, branşımda ilk beş..

Aynen tarih iyidi

Zaten biri yükselse diğeri düşüyo

Bende bugün annemi mevlute getirdim. Onu bırakıp kardeşime hediye almaya gittim.
Geldim hadi in diye, ev sahibi hocayı da bırakın demiş.

Yaa ben neden sevap kazanacağım yerde günaha giriyorum yaa

Oturdum araba da oooyyyllleee oturuyorum

Boşver kardeşi sevgiliye hediye al

Hep ders hep ders olmaz adamı da unutma

Bak şimdi yüzümü daha çok güldürdün

Nasıl gidiyor çalısmalar

Gitmiyor bu sıralar

Dershane de tatmin etmiyor

Hocalar da kitle de vasat a oynamaya başladı

Permutasyon kombinasyon vardı dün sınıf 9 kişi idi gelmemiş kimse

Adam da anlattı soru verdi gitti

Testi sondan başladık çözdük geldim birinci soruda tıkandım nasıl yani diyor en kolayında mı tıkandın evet dedim soruyu doğru yapıp arkadan cevaba yanlış bakmışım

Denemede çözemedîkletimi sordum o da benim gibi yanlış yaptı moralim düzeldi bu hoca ile bu yaptığım iyi bile dedim

Kîmse denemeye bile girmiyor ya garip bir ortam var motivasyon yok lafta A grubu var hani hedefleri yüksek yani ben öyle sanıyordum da yarısı açıköğretimmiş hatta daha okulları vs bitmemiş

Hocalarda seviyeyi buna göre ayarlıyor yapan kendi yapsın modundalar işte

Motivasyonum düştü bu aralar ben kendimi kötü bulup sınavda bîrinci olunca canım sıkıldı yani adamların başarılı olma hedefi yok 70 alsınlar yeter diyorlar açıköğretimmiş geçsinler yeter der gibi

A kadro hazırlananlara gk gy in %10 gibi bi etkisi var o yüzden onlar full alan çalışıyorlar

KPSS kursları faydalı olmuyo diye düşünüyorum bende, ygs lys hazırlık gibi değil daha gevşek davranıyor kurumlar.

mat geo için gerekebilir o da hoca iyi çıkmadı mı zaten verdiğin paraya yazık oluyor

Hoca belki iyi ama ortalama anlatıyor seviye sınıfı olmadığı için 15 mat yapın yeter diyor

20 mat yaptım sınavda deyince istersen gelme derse diyor hedef 15 o kadarlık üzerinde durup gerisini başlık olarak anlatıp geçiyor

Yapamadığını sor arada diyor

Coğrafyada da kitap ile aynı şekilde kuru anlattı hani olaya indirgeyip ayrıntı hissettirmedi

Tarih zaten abuk sorular şans işi ben genel anlatacağım 20 soruyu kurtarın diyor

Vatandaşlıkta şurdan bir burdan iki yaparsınız 5 yapın yeter modunda

Türkçeci anlatıyor şimdilik bakalım ilerleyen zamanda nasıl olacak örnekleri bile tahtaya yazıyor ilkokul gibi

Sayısalcılar zaten mat yapıyor onlar sözel derdinde mesela eee 20 lik anlatırız diyen hoca olunca da insanlar bozuluyor

Sizin hocalar da fazla açıksözlü imiş, takmamak lazım

Bence matematikçiyi rahat bırakma, ortalama anlatıyor ise sen çöz çözemediklerini de sor bol bol, sınav da bu şekilde kazanılıyo zaten, hoca senin emeğine ortak olmak durumunda

Zaten sorun bende

biri beni zorunda bırakmalı ki mat çözeyim yoksa çözmüyorum kursa da bunun için gittim esasen

Kızlar D damdan hkn_ays_ask yardım.edin

1. Fındık için Karadeniz de dogal olarak yetişen tek ürün demiş.

2. Mısır için Karadeniz dışında su ister, yani Karadeniz'de istemez demiş.

Ee o zaman Mısır da Karadeniz in doğal ürünü olmaz mı?

Eklentiler

• 20160213_203124.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 20160213_203104.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…