- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 34
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.181
Çoook geç kaldım, kusura bakma..
Aa Benzerlikle alan hesaplanırken karesi alınıyordu di mi, ben onu tamamen unutmuşum, çok teşekkür ederim :)Çoook geç kaldım, kusura bakma..
Çozumum ne kadar açıklayıcı oldu bilemedimönemli olan nokta benzerlik oraninin karesi alınır alan bulunurken
Rica ederimAa Benzerlikle alan hesaplanırken karesi alınıyordu di mi, ben onu tamamen unutmuşum, çok teşekkür ederim :)
Bende aynı bu sıralar bildiklerimin üzerine hiçbir şey koyamıyorum sankiSiz bensiz matematik mi çalışıyorsunuz
Çok bunaldım bu sıralar
Haftaya son matematik dersim var ama ben hiç üstüne bir şey eklemişim gibi gelmiyor şimdi
Denemeye gireceğim bakayım 15 i geçecek miyim
Aa bitiyor mu matematik dersleri, çabuk toparlamissinizSiz bensiz matematik mi çalışıyorsunuz
Çok bunaldım bu sıralar
Haftaya son matematik dersim var ama ben hiç üstüne bir şey eklemişim gibi gelmiyor şimdi
Denemeye gireceğim bakayım 15 i geçecek miyim
Valla bende aynı, tarih yok vatandaşlık yok. Bir de isg var.Bende aynı bu sıralar bildiklerimin üzerine hiçbir şey koyamıyorum sanki
Sizin sınava yarın gireceğim, sonucları karşılaştırırız
Bence yanlış düşünüyosunValla bende aynı, tarih yok vatandaşlık yok. Bir de isg var.
Benim 3 ayda yetişmem imkansız gibi sanki
Bende diyorum kendim inanmazsan olmaz, kendine güven. Plan Program yap. Uygula diye.Bence yanlış düşünüyosun
87 yapmış olduğunu unutma, bazı şeyleri hatırlayıp üzerine biraz daha eklemen gerekiyor, sıfırdan başlamayacaksın ki
yerinde olsam senden daha çok güvenirdim kendime
Sen böyle yaparsan ben NapimBende diyorum kendim inanmazsan olmaz, kendine güven. Plan Program yap. Uygula diye.
Amma velakin bu güvensizlik bir dürtü sanki, söz geçmiyor
Niye öyle diyosun ki şimdi sen
Niye öyle diyosun ki şimdi sen
Sen iyisin valla benden, bol soru cozeceksin. Benim konu eksiğimi kapatmaya vaktim kalmadı, soru ne zaman cozecegim bilmem
Benim bu hafta stajım var. Tarihe geçersem yorgun argin ogrenemem. Coğrafya sorusu cozecegim bu hafta.Niye soru çözemiyorum o zaman ben
Geometri konularını anlamaya çalışıyorum mesela şuan, ben bununla uğraşırken sen tarihi halledebilirsin
Hayır gitmiyorum, mat bi şekilde hallediliyor da geometri anlatan olmayınca pek mümkün değil gibi geldi. Amacım basit soru çıkarsa kaçırmamak :)Benim bu hafta stajım var. Tarihe geçersem yorgun argin ogrenemem. Coğrafya sorusu cozecegim bu hafta.
Sen dershaneye gidiyor muydun
Zaten 3 soru soruyorlar..Hayır gitmiyorum, mat bi şekilde hallediliyor da geometri anlatan olmayınca pek mümkün değil gibi geldi. Amacım basit soru çıkarsa kaçırmamak :)
Geometriyi çok fazla ilerletemem çünkü kendi kendime.
Bu sene aleste her senekinden fazla gelmiş, KPSS de de gelebilir diyorlarZaten 3 soru soruyorlar..
Bir kolay, bir kolaya yakın orta, bir de zor gibi.
Kısacası yaparsın :)
Aa öyle mi?Bu sene aleste her senekinden fazla gelmiş, KPSS de de gelebilir diyorlar
alese giren bi arkadaş var, onun çıkarımı bilmiyorum tutar mı :) ama bana da olabilir gibi geldi. Anladığım kadarıyla bakayım dedimAa öyle mi?
Ama fazla sorsalar bile hadi olsun 4 soru, 5 kesinlikle olmaz
Biz mat bitiriyoruz ama geometri dersi ayrı imişHayır gitmiyorum, mat bi şekilde hallediliyor da geometri anlatan olmayınca pek mümkün değil gibi geldi. Amacım basit soru çıkarsa kaçırmamak :)
Geometriyi çok fazla ilerletemem çünkü kendi kendime.