-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.261
Kolay gelsin dicem ama çok gec. Güzel sonuçlar gelsin.Günaydınlar, ben burdayım, akşamları erken uyuyup sabahları kalkamıyorum bu halsizlik niye, ne olacak böyle bilmiyorum
Yediiklimin denemesine gidiyorum şimdi, zorla kalktım
Sana soru sorayim mi? Özlemişsindir **Nerelerdesiniz kızlarrr
Geçmiş olsunBende burdayım, 2 gece önce Üniv. Acil de sabahladik. Dün kendime gelemedim bir türlü
Sana soru sorayim mi? Özlemişsindir **
Marmara bölgesinin ekili dikili alan oranı neden fazla? Allah rızası için anlayabileceğim bir şeyler söyleyin. D damdanhkn_ays_ask
Bende burdayım, 2 gece önce Üniv. Acil de sabahladik. Dün kendime gelemedim bir türlü
Oran dediği için Marmara'nın fazla
Yüzölçümüne göre ekili dikili alanın yoğunluğundan bahsediyor
Yoksa en fazla ekili alan Marmara'da değil
Yüzölçümü küçük olunca ekili alan oranı da yüksek çıkıyor
Bilmiyorum açıklayabildim mi
Genel bi durum diyosun, ama ben kütüphaneye ne zaman gelsem burda olanlar varSınav bitmiş demek ki
O halsizlik havalardan zaten
Hepimizi mahvetti ben size nerdesiniz yazıp yattım örneğin akşam
Oğlumla iki gündür Cumartesi kalkmayacağız diye kendimizi kandırıp yataktan zor bela kalkıyoruz
Dün beni neden sabahın köründe uyandırdın diyordu saat 8.30 idi normalde 8.00 de kalkar
Kimse uykusunu alamıyor bu sıralar sıcak soğuk değişimi hasta etti herkesi
Bugün burada yağmur da başladı
burdan Marmara'daki geniş düzlüklerin oranı artırdığı sonucu çıkıyo, yerşekilleri sade olduğu için ekim geniş alanlara yapılabiliyor.Sağolun kızlar.. Önemli de önemsiz giyi bir şey işte. Diğer hastalıklarının yanında
Neyse, soruya cevaplar için teşekkür ettim. Bu soruya ve cevaba bir bakabilir misiniz
D damdanhkn_ays_ask
Canim çooook teşekkür ederim ama anlayamıyorumburdan Marmara'daki geniş düzlüklerin oranı artırdığı sonucu çıkıyo, yerşekilleri sade olduğu için ekim geniş alanlara yapılabiliyor.
Sanayileşme ve kentleşme ekili dikili alanı artırmaz canım hatta azaltabilir, tarım için kullanılabilecek bir yere fabrika kurulmuş olabilir mesela bu da oranın düşmesine sebep olur.
Genel bi durum diyosun, ama ben kütüphaneye ne zaman gelsem burda olanlar var
Erken gelsem burda
Geç gelsem burda
Hem de ilk dolan masalardalar
Onları niye etkilemiyo ki bu hava değişimi
Bdv çok tehlikelietkiliyor bacım onları da etkiliyor
bizim kütüphanede de var demirbaşlar
biri doktor mesela
geçen boğazım ağrıyordu
açıp göstersem nasıl olur dedim
bir sonraki gün kadın doğum çalışıyordu ben de vaz geçtim uzak durdum
bir grup full orda