-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.201
Bende 88,75 net Yaptım sizin denemede. Puan haftaya belli olur internet sayfasından bak dedilerKızlar
Dershanenin denemesinde birinci olmuşum
Moralim düzeldîi
25 mat netim var 90,25 net 87,3 puan
Tarih 8 net tarihe asılmam lazım
Net ve puan yetmez ama daha çok çalışmak lazımm
Bende 88,75 net Yaptım sizin denemede. Puan haftaya belli olur internet sayfasından bak dediler
Türkçe 20 net mat 25 netle farklı bi sınav deneyimi oldu benim için de :)
Ama bugün ihtiyacınkine girdim yine hüsranhenüz bakmadım netlere ama düşük kesin
76 net.. Off bu ihtiyaç moralimi Fazlasıyla bozuyoBizimki kolaydı ihtiyaç daha zordu
Ben onda işlem hatası da yapmışım bol bol
Bir de kavga çıktı o esnadaki Türkçe sorularım hep yanlış kafa kaymış
bu bahsettığınız muratın denemesi mi acaba ? ve sınav girişi ücretsiz mi ?Bende 88,75 net Yaptım sizin denemede. Puan haftaya belli olur internet sayfasından bak dediler
Türkçe 20 net mat 25 netle farklı bi sınav deneyimi oldu benim için de :)
Ama bugün ihtiyacınkine girdim yine hüsranhenüz bakmadım netlere ama düşük kesin
Evet Murat ın denemesibu bahsettığınız muratın denemesi mi acaba ? ve sınav girişi ücretsiz mi ?
76 net.. Off bu ihtiyaç moralimi Fazlasıyla bozuyo
13,5 mat netim var dünkü 25 net nerelerde :)
Neyse çalışayım
Evet Murat ın denemesi
Ücret almıyoruz dediler bende şaşırdım, almıyolar yani
bende öyle duydum ama bi yanlışlık vardır diye gitmemiştimEvet Murat ın denemesi
Ücret almıyoruz dediler bende şaşırdım, almıyolar yani
Evet ihtiyaç ın sınavları daha nitelikli oluyo, yediiklim ve beyaz kaleme de girdim ihtiyaç üzüyo ama en gerçekçisi.Bizim sınav anormal kolay idi ama
İhtiyaç nitelikli idi basit püf noktası sormuşlar
Bana dışarıdan gelenden alıyoruz demişlerdi
Ben bi gün önceden aradım kayıt olmaya gerek yok gelin dediler gidince de direk yönlendiriyor zaten ilgili kişi.bende öyle duydum ama bi yanlışlık vardır diye gitmemiştimbir de bişi daha sorabilir miyim ? gittiğinizde kayıt oluyor musunuz yoksa direk sınıflara mı gidiyorsunuz :)
Ben bi gün önceden aradım kayıt olmaya gerek yok gelin dediler gidince de direk yönlendiriyor zaten ilgili kişi.
Ama her şubede aynı olmayabilir arayıp öğren bence garanti olsun
76 net.. Off bu ihtiyaç moralimi Fazlasıyla bozuyo
13,5 mat netim var dünkü 25 net nerelerde :)
Neyse çalışayım
76 iyi değil evet.. Yukseltmen lazım.
Ama sen onu yükseltirken benimde yarilan bir yer bulup için girmem lazım.
66 net.
76 iyi değil evet.. Yukseltmen lazım.
Ama sen onu yükseltirken benimde yarilan bir yer bulup için girmem lazım.
66 net.
Bende o da çıkmayacak galiba
Bu sefer zordu sanki
Arada bir mola da lazımMoral bozmayalım, şurda ne kadar kaldı elimizden geleni yapalım, gerisi nasip..
Ben canımın sıkıntısından 17 saat uyudum dün yani :/ ama böyle sınavlarda kritik olan şey umutsuzluğa kapılmamak zaten. O Yüzden bugün kütüphanedeyim..
Arada bir mola da lazım
Kafan boşalsın yine devamtel:24116555414
Coğrafyaları yaptın mı
2023 yayla turizmi mi coğrafyacıya bir sorsana nereden bilecekmişiz yani güncel mi kitaplarda yazarmıymış
O zaman tarihleri yapmışsın sennnn10 netim vardı coğrafyadan. Yanlışlara da bakmadım sonra, her sınav sonrası çözüyoduk birlikte ama bu sefer çok moralim bozulmuştu.
Yayla ile ilgili soru mu vardı hatırlamıyorum ki
Aaa evet şimdi hatırladım, o sizin sınavdaydı amaO zaman tarihleri yapmışsın sennnn
Vayyy çok iyisinnn
Karadeniz yayla koridorunda hangi il olmaz diyordu 90 lı sorulardan
Cevap Ardahan mış o Karadeniz'de değilmiş ben Samsun yapmıştım yayla yoktur diye Ardahan a dikkat etmemiştin zaten yayla vardır deyip geçmişim