-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.061
Ilginc.. Hiç bilmiyordum
Ben anlatamadım sanırım
Îki ayrı sınav ayrı kadrolar
Îki ayrı iş gibi
Ama aynı gün yazılı sınav var
Aynı heyet mülakat yapıyor
Hmm, şimdi anladım.
Bu defa stres daha az galiba?
Olmamış açıklandı
Baktım şimdi sonucuma tekrar.
GY .... 48 D 5 Y
GK .... 42 D 10 Y
87.09 puan verdi.
Bu mesajları yeni gördüm ya sizin çok iyi altyapınız var, çok iyisiniz bence bu sene inşallah olacak. Ben 2014 te girdim aldığım puan 63fikir olsun ben de yazayım
2014 KPSS
GY 46 D 11 Y
GK 35 D 21 Y
puan 80,28
2015 KPSS
GY 45 D 9 Y
GK 45 D 14 Y
puan 87,6
ben sözde sosyal bölüm mezunuyum matematiğim iyi değil ama tarih ve coğrafyada çuvalladım; daha doğrusu yanlışım çok oldu esasen onlar boş olsa daha iyi sonuç alırdım
bu arada 2003 te de girmiştim
o zaman da 45 D ve 9 yanlış her iki bölüm de aynı idi puanı hatırlayamadım ama benim kapasitem bu 45 doğru
Bu mesajları yeni gördüm ya sizin çok iyi altyapınız var, çok iyisiniz bence bu sene inşallah olacak. Ben 2014 te girdim aldığım puan 63
Tabi ki, bence bu sene sizin için son, bu altyapı ile şu ayları da verimli geçirin kpss yi çok rahat alt edersinizbu aradaikialinganasik sözelim kötü diyorsun da 2014 te müthiş yapmışsın
tarih de yapmışsın coğrafya da durmak yok yola devammm
hkn_ays_ask hatırlattığın çok iyi oldu ya
cidden azim geldi daha önce yaptık şimdi neden yapmayalım değil mi
bu aradaikialinganasik sözelim kötü diyorsun da 2014 te müthiş yapmışsın
tarih de yapmışsın coğrafya da durmak yok yola devammm
hkn_ays_ask hatırlattığın çok iyi oldu ya
cidden azim geldi daha önce yaptık şimdi neden yapmayalım değil mi
Inşallah canım.. Benimde istegim bu. Artık son olsunTabi ki, bence bu sene sizin için son, bu altyapı ile şu ayları da verimli geçirin kpss yi çok rahat alt edersiniz
Sakın moral bozmayın bende sizden şevk alıcam sizin gibi puan almak istiyorummmm:)
Canım bol soru çözdükçe yerleşecek artık zihnine, farketmesek de bazı şeyleri sorulardan öğreniyoruz. Bir de son bi ay çok kritik tüm çözdüğümüz soruları, tarih coğrafya anayasa kitabını taramalıyız ki son anda unutacak olsak bile o sınavdan sonra olsun :)Valla gy ile kiyaslayinca çok fazla yapmışım hatta :)
hkn_ays_ask ya ben hafızamda hiçbir şey tutamıyorum. Gördün işte deneme sonuçlarında GK netlerimi
Bende öyle diyorum nesi fazla kazananların, iyi çalışan kazanıyo bizde iyi çalışmalıyız.Inşallah canım.. Benimde istegim bu. Artık son olsunMaddisini geçtim çoktan da manevi olarak inan yıkıldım. Uzatmalari oynuyorum.
Hepimizin son olsun inşallah.
Bu gecenin bana dersi : T4 e kadar coğrafyayı toparlamaliyim :)
Yapanların Allah aşkına bizden nesi fazla kızlar. Biz istersek yaparızhkn_ays_ask D damdan
Güya ufak ufak planlar yapıyorum. Daha hic hedeflediğim, planladığım şeye uyamadım..Bende öyle diyorum nesi fazla kazananların, iyi çalışan kazanıyo bizde iyi çalışmalıyız.
Şu aralar hiç verimli gitmiyorum ben toparlamalıyım..toparlamalıyız..
İsg ne kiGüya ufak ufak planlar yapıyorum. Daha hic hedeflediğim, planladığım şeye uyamadım..
Sinir sistemim çokmeden, cok gec olmadan bir kapatacagim kendimi dış dünyaya, dersleri toplayacagim. Sonrasi Allah Kerim.
Bir de Mart ayim isg ye gidecek. Ee geriye ne kaldı :)
Is sağlığı ve güvenliği kursuna gidiyorum. Onun sınavına çalışacağım mecburİsg ne ki
Anladım, martta çalışamayacaksan şimdi çok yoğun çalışman gerekIs sağlığı ve güvenliği kursuna gidiyorum. Onun sınavına çalışacağım mecbur