Hedefim, branşımda ilk beş..

Baktım şimdi sonucuma tekrar.

GY .... 48 D 5 Y
GK .... 42 D 10 Y

87.09 puan verdi.

Bu mesajları yeni gördüm ya sizin çok iyi altyapınız var, çok iyisiniz bence bu sene inşallah olacak. Ben 2014 te girdim aldığım puan 63

Bu mesajları yeni gördüm ya sizin çok iyi altyapınız var, çok iyisiniz bence bu sene inşallah olacak. Ben 2014 te girdim aldığım puan 63

saol ya iyi moral verdin

ben o nedenle çok bozuğum deneme sonuçlarına

neden bu kadar kötü diye

iyiye gideceğime kötüye gidiyorum diye

Tabi ki, bence bu sene sizin için son, bu altyapı ile şu ayları da verimli geçirin kpss yi çok rahat alt edersiniz
Sakın moral bozmayın bende sizden şevk alıcam sizin gibi puan almak istiyorummmm:)

Valla gy ile kiyaslayinca çok fazla yapmışım hatta :)

hkn_ays_ask ya ben hafızamda hiçbir şey tutamıyorum. Gördün işte deneme sonuçlarında GK netlerimi

Tabi ki, bence bu sene sizin için son, bu altyapı ile şu ayları da verimli geçirin kpss yi çok rahat alt edersiniz
Sakın moral bozmayın bende sizden şevk alıcam sizin gibi puan almak istiyorummmm:)
Inşallah canım.. Benimde istegim bu. Artık son olsun Maddisini geçtim çoktan da manevi olarak inan yıkıldım. Uzatmalari oynuyorum.

Hepimizin son olsun inşallah.

Bu gecenin bana dersi : T4 e kadar coğrafyayı toparlamaliyim :)

Yapanların Allah aşkına bizden nesi fazla kızlar. Biz istersek yaparız hkn_ays_ask D damdan

Valla gy ile kiyaslayinca çok fazla yapmışım hatta :)

hkn_ays_ask ya ben hafızamda hiçbir şey tutamıyorum. Gördün işte deneme sonuçlarında GK netlerimi
Canım bol soru çözdükçe yerleşecek artık zihnine, farketmesek de bazı şeyleri sorulardan öğreniyoruz. Bir de son bi ay çok kritik tüm çözdüğümüz soruları, tarih coğrafya anayasa kitabını taramalıyız ki son anda unutacak olsak bile o sınavdan sonra olsun :)

Bende öyle diyorum nesi fazla kazananların, iyi çalışan kazanıyo bizde iyi çalışmalıyız.
Şu aralar hiç verimli gitmiyorum ben toparlamalıyım..toparlamalıyız..

Bende öyle diyorum nesi fazla kazananların, iyi çalışan kazanıyo bizde iyi çalışmalıyız.
Şu aralar hiç verimli gitmiyorum ben toparlamalıyım..toparlamalıyız..
Güya ufak ufak planlar yapıyorum. Daha hic hedeflediğim, planladığım şeye uyamadım..

Sinir sistemim çokmeden, cok gec olmadan bir kapatacagim kendimi dış dünyaya, dersleri toplayacagim. Sonrasi Allah Kerim.

Bir de Mart ayim isg ye gidecek. Ee geriye ne kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…