Hedefim, branşımda ilk beş..

Çalışmadıkça daha kötü oluyor bence uygulayacağın bir program yap ve başla.. Moralin ancak öyle düzelir canım. Tarihte ne durumdasın
Tarihi kültür medeniyet çalıştıktan sonra bıraktım.

Baktın ilerlemiyor ara verdim. Coğrafya çalışıyorum şu an full. Onu bitirip öyle geçeceğim tarihe.

Inşallah yani

Tarihi kültür medeniyet çalıştıktan sonra bıraktım.

Baktın ilerlemiyor ara verdim. Coğrafya çalışıyorum şu an full. Onu bitirip öyle geçeceğim tarihe.

Inşallah yani
Tarihte kültür medeniyetten sonrası daha çabuk ilerliyo zaten en zor kısmında kalmışsın o bitti mi hızlanırsın, bi yandan da tarih bak derim ben

Sen bunları benden çok daha iyi biliyosun aslında, motivasyon düşüklüğü çok fazla

Aynen öyle, ruhum bitik vaziyette bu aralar.

Gün boyu hic çalışamadım ama burada yazdıktan sonra gidip Coğrafya çalıştım. 2 saat daha çalışıp oyle uyurum.

Acilen toparlamaliyim coğrafyayı..
T4 de cografyadan iyi bir net yapsam ne kaa güzel olur

......................

Senin nasıl gidiyor? Ne durumdasin?

İnşallah iyi bir net gelir coğrafyadan :) bu arada nişanlım coğrafyacı kafana takılan anlamadığın yerler olursa yardım alabiliriz :)

Bende bugün toparladım biraz kaç gündür çalışsam da boş geçiyo gibiydi şimdi anayasa bakıyorum çünkü hep yanlış çıkıyo yaptıklarım

Ayy çok iyiymiş, artik sen 22 Mayista Allahin izniyle cografyayi fullersin

Ayıp etmiş olmazsam mecbur kaldığımda sorarım canım

Senin alan neydi?

Bu arada vatandaşlık sırf ezber.. 30 gün 90 gün yürürlüğe girdiği gün vs vs

Ne ayıbı canım istediğin zaman sor, her daim :)

Sosyoloji mezunuyum B den sosyolog olarak veya eğitim ile felsefe grubu öğretmenliği olarak tercih hakkım var ama alımlar az tabi, bakalım hayırlısı..

Evet anayasa çok sinir bozucu aynı şeyi belki 4. 5. defa okuyuşum ama hala ilk defa okuyomuş gibiyim ara vermeye hiç gelmiyor..

Ona ara verme, buna ara verme.. Kaca bolunecegiz bilmem

Hep ortak dertler.. Alım az...

Allah yardımcımız olsun.

Boşverrrrrrr

Bir evlenen pişman bir evlenmeyen

En azından Kv onu dedi görümce bunu dedi diye düşünmüyorsun

Baksana bdv ye insanlar dertsiz başlarına dert ediniyorlar oysa hayat daha kıymetli Kv ye laf sokmaktan

Ben tarih çalışmalıyım

Matematik de

Bana toplama çıkartma öğretir misin

Ben de sana vat çalıştırırım ne olurrrr

İşlemleri yapsam soruyu da yapacağım da işlem hatası bu sefer yolum da yanlış sanıyorum çokkkk zamanım gidiyorrr yetişmiyor sınav

Kıyamam..

Panik mi yapıyorsun hızlı olayım derken. Sakın sakin, o an kontrollü çöz.

Sınavda soru çözerken, düşün ki oğlunun ödevi kontrol ediyorsun. Kending kontrol ede ede yap işlemleri

Kıyamam..

Panik mi yapıyorsun hızlı olayım derken. Sakın sakin, o an kontrollü çöz.

Sınavda soru çözerken, düşün ki oğlunun ödevi kontrol ediyorsun. Kending kontrol ede ede yap işlemleri

Kontrol edecek zaman da kalmıyor ki 60 dakikada çözemiyoruz zaten

75 i 5 e bölüp 25 bulmuştum bir türlü çıkmıyor soru evde tekrar çözdüm yine aynısını yaptım meselaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…