- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.041
Benim bölüm de 85,5 la kapattı :) bu sene halledersin inşallah canım, hadi bakalım kolay gelsin hepimize :)
Sağol canım kolay gelsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bölüm de 85,5 la kapattı :) bu sene halledersin inşallah canım, hadi bakalım kolay gelsin hepimize :)
ikialinganasik
Küstüm ben beni teselli etmiyorsun cidden canım sıkıldı bu deneme işlerine
Neden uğraşıyorum diyorum
Bir yerde çalışayım bari kafam rahat olsun
Ben seni nasıl teselli edeyim? Benim netlerim senden daha düşük farkında misin bilmem
Ama yapacağız başka yolu yok.. Daha disiplinli çalışmak şart ama..
Gy düşük gelmiş bu sınavında, neden öyle olmuş ki? Sorular çok mu zor oluyor muratta?Senin geçen sınavın daha iyiydi ama
Mat yapıp 30 soruyu garantilersin
Ben vat bile yapamıyorum
33,5 gy 30 gk yaptım
Yazmaya bile utandım yani
Gy düşük gelmiş bu sınavında, neden öyle olmuş ki? Sorular çok mu zor oluyor muratta?
Eger öyleyse sistemleri cook yanlış. ÖSYM tüm soruları zor sormuyor
Dip not: Geçen sinavimda bundan 2 net ve 2 puan fazlaydi sadece. Yine senden düşük yani
Haftaya yani cumartesiden cumaya kadar ihtiyacta TG 4 var.Murat zor mu bilemem de bende matematik yok biraz da işlem hatası yaptıklarım da gitmiş 12 civarında kalmış
İhtiyaçta daha iyi yaptım galiba
Bir de sabahın köründe kalkmak vs de benî bozdu yani dikkatim dağılmış
Allah yardımcın olsun.
Bölümün ne canım ben de hazırlanıyorum?
Haftaya yani cumartesiden cumaya kadar ihtiyacta TG 4 var.
Haberin Olsun, girmek istersen
Valla pek iyi değil durumlar şimdilik. Toparlamaya çalışıyorum.ben de önlisans işletme canım benim de alım çok az ve çok yüksek puan lazım.
nasıl gidiyor çalışmalar?
Iki mülakat mi oluyor sizde. Hayırlı sonuçlar alasın inşallah :)saol haberim var
düşünme aşamasındayım girsem mi diye
bir de okul tatil 29 unda Ankara'da mülakatım var vs vs
Iki mülakat mi oluyor sizde. Hayırlı sonuçlar alasın inşallah :)
canım kaç nete kaç puan gelmişti 2014 teBaşlıkta da belirttigim gibi hedefim branşımda ilk beş..
2012 ve 2014 de sınava girdim. Hala atanamadim. Bu sene branşımda 26.yım ama ne fayda?
2016 sınavı inşallah benim için son olacak. Çünkü artık yoruldum.
Bu hayattaki en düzensiz uyku bana ait olabilir.aslında çok iyi başladım kendime de güveniyordum dershanede de lisans sınıfındayım hep mühendis öğretmen ama gel gelelim şimdi eser yok hiç çalışamıyorum kafam kazan gibi şuan sürekli ağlamak istiyorum. masaya oturuyorum akşama kadar tek soru çözmeden günü bitiriyorum. depresyondaym kanımca motive de olamıyorum bi türlü.
uykun falan düzenli mi?
iki ayrı sınav iki ayrı mülakat
bağımsız birbirinden içerikleri de farklı esasen konuları yani
bi türlü düzenli uykum yok bi yakınımın evinde kalıyorum mecburen gece çok hareketli bi ev sürekli uyanıyorlar maalesef benim uyku hafif ben de onlar yüzünden uykusuz kalıyorum. çok taktım kafaya bunu sanırım. artık gece çalışcam pes ettim:)Bu hayattaki en düzensiz uyku bana ait olabilir.
Neden böyle bilmiyorum.
Atanırsam çalışırken belki düzenli bir uykum olabilir. Şimdi tahmin edemeyeceğin kadar çok düzensiz.
Seninki de düzensiz sanırım. Ve durumunu çok iyi anlıyorum. Bana da oluyor zaman zaman
bi türlü düzenli uykum yok bi yakınımın evinde kalıyorum mecburen gece çok hareketli bi ev sürekli uyanıyorlar maalesef benim uyku hafif ben de onlar yüzünden uykusuz kalıyorum. çok taktım kafaya bunu sanırım. artık gece çalışcam pes ettim:)