Hedefim, branşımda ilk beş..

Ben seni nasıl teselli edeyim? Benim netlerim senden daha düşük farkında misin bilmem

Ama yapacağız başka yolu yok.. Daha disiplinli çalışmak şart ama..

Senin geçen sınavın daha iyiydi ama

Mat yapıp 30 soruyu garantilersin

Ben vat bile yapamıyorum

33,5 gy 30 gk yaptım

Yazmaya bile utandım yani

Senin geçen sınavın daha iyiydi ama

Mat yapıp 30 soruyu garantilersin

Ben vat bile yapamıyorum

33,5 gy 30 gk yaptım

Yazmaya bile utandım yani
Gy düşük gelmiş bu sınavında, neden öyle olmuş ki? Sorular çok mu zor oluyor muratta?

Eger öyleyse sistemleri cook yanlış. ÖSYM tüm soruları zor sormuyor

Dip not: Geçen sinavimda bundan 2 net ve 2 puan fazlaydi sadece. Yine senden düşük yani

Murat zor mu bilemem de bende matematik yok biraz da işlem hatası yaptıklarım da gitmiş 12 civarında kalmış

İhtiyaçta daha iyi yaptım galiba

Bir de sabahın köründe kalkmak vs de benî bozdu yani dikkatim dağılmış

Haftaya yani cumartesiden cumaya kadar ihtiyacta TG 4 var.

Haberin Olsun, girmek istersen

ben de önlisans işletme canım benim de alım çok az ve çok yüksek puan lazım.
nasıl gidiyor çalışmalar?
Valla pek iyi değil durumlar şimdilik. Toparlamaya çalışıyorum.

Senin nasıl gidiyor? Ne durumdasin?

Gerci bizim 4 ayimız senin 10 ayin var. Sıkı çalış valla. Sonra benim gibi olma :)

aslında çok iyi başladım kendime de güveniyordum dershanede de lisans sınıfındayım hep mühendis öğretmen ama gel gelelim şimdi eser yok hiç çalışamıyorum kafam kazan gibi şuan sürekli ağlamak istiyorum. masaya oturuyorum akşama kadar tek soru çözmeden günü bitiriyorum. depresyondaym kanımca motive de olamıyorum bi türlü.
uykun falan düzenli mi?

canım kaç nete kaç puan gelmişti 2014 te

Bu hayattaki en düzensiz uyku bana ait olabilir.

Neden böyle bilmiyorum.

Atanırsam çalışırken belki düzenli bir uykum olabilir. Şimdi tahmin edemeyeceğin kadar çok düzensiz.

Seninki de düzensiz sanırım. Ve durumunu çok iyi anlıyorum. Bana da oluyor zaman zaman

bi türlü düzenli uykum yok bi yakınımın evinde kalıyorum mecburen gece çok hareketli bi ev sürekli uyanıyorlar maalesef benim uyku hafif ben de onlar yüzünden uykusuz kalıyorum. çok taktım kafaya bunu sanırım. artık gece çalışcam pes ettim:)

Hiç takma, taktikça uyku düzenin bozuluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…