Hedefim, branşımda ilk beş..

Baktım şimdi 40 gy

35,5 gk netim var

Puanlar düşük ama bu net sayısına göre

Bizim dershanede net daha az puan daha çok gelmiş

Bu arada ikialinganasik ikialinganasik bana Türkçe sorma benden iyi yapmışsın 2 boş 3 yanlışım var

Oturup türkçeye başlayayım bari

Mat çalışmak daha zorrr

15,5 netim var

Puanım da artmış azıcık 77.97 olmuş

ben bir şey anlamadım ne kadar zor kontrol ediliyor

ama imdattt diyeceğim boşlarımı ya ben kaydırmışım ya onların sistemiii

bizim deneme de açıklanmış 75 almışım

ama benim bu deneme çoook kötü matematik berbat vatandaşlık falan dahi kötü buna rağmen 8. olmuşum rakipler de güçlü değil

sizler daha iyi rakipsiniz bana

çokkkkk çalışmalıyız çokkkkk

bizim deneme de açıklanmış 75 almışım

ama benim bu deneme çoook kötü matematik berbat vatandaşlık falan dahi kötü buna rağmen 8. olmuşum rakipler de güçlü değil

sizler daha iyi rakipsiniz bana

çokkkkk çalışmalıyız çokkkkk
Bu yazdığını okuduktan sonra tekrar bi şansımı deneyeyim belki sınavlara dışarıdan öğrenci almaya başlamışlardır dedim, aradım ve alıyoruz dediler :) özellikle Murat ın denemelerine girmeyi çok istiyordum

Arkadaşlar ben yeni üye oldum bu foruma. Merak ediyorum bu aralar GK gy ve eğitim netleriniz ne durumda acaba.
Benim bi düşüyor bi yükseliyor ama hala istediğim kadar değil..
Bu arada türkiye geneli denemelere kaydoldum dışardan. En son beyaz kalem olduk zorladı baya. 76 net geldi. Öncesinde Pegem 82 netti birinci bölüm de.

Bu yazdığını okuduktan sonra tekrar bi şansımı deneyeyim belki sınavlara dışarıdan öğrenci almaya başlamışlardır dedim, aradım ve alıyoruz dediler :) özellikle Murat ın denemelerine girmeyi çok istiyordum

Iyi o zaman

Bu hafta yok ama 29 lu haftada var

Önceden kayıt istiyorlar kendi öğrencisini bîle almıyor kayıtsız günü geçince kayıt da yapmıyor

Bizim şubede sınavdan önceki Çarşamba son gün oralarda nasıl bilemiyorum tabii

Iyi o zaman

Bu hafta yok ama 29 lu haftada var

Önceden kayıt istiyorlar kendi öğrencisini bîle almıyor kayıtsız günü geçince kayıt da yapmıyor

Bizim şubede sınavdan önceki Çarşamba son gün oralarda nasıl bilemiyorum tabii
Hmm onu söylemedi internette tarihler var ona göre gelirsiniz dedi
Öncesinde ararım o zaman

Arkadaşlar ben yeni üye oldum bu foruma. Merak ediyorum bu aralar GK gy ve eğitim netleriniz ne durumda acaba.
Benim bi düşüyor bi yükseliyor ama hala istediğim kadar değil..
Bu arada türkiye geneli denemelere kaydoldum dışardan. En son beyaz kalem olduk zorladı baya. 76 net geldi. Öncesinde Pegem 82 netti birinci bölüm de.
Ben ihtiyaç Eğitimden 68 yediiklim Eğitimden 48 Yaptım bendeki dalgalanma baya büyük :)
Gk gy de 70-90 arası oluyo genelde net olarak. Yediiklim gk gy iyi yapıyorum ama ihtiyaç zorluyo beni.

Ben ihtiyaç Eğitimden 68 yediiklim Eğitimden 48 Yaptım bendeki dalgalanma baya büyük :)
Gk gy de 70-90 arası oluyo genelde net olarak. Yediiklim gk gy iyi yapıyorum ama ihtiyaç zorluyo beni.

Benim eğitim 62 yi geçmedi ya 55-62 arası yapıyorum şu an. Hedefim 65 üstü ama nasıl yaparım bilmiyorum eğitimi ya..
İhtiyaç deneme hiç çözmedim..

Benim eğitim 62 yi geçmedi ya 55-62 arası yapıyorum şu an. Hedefim 65 üstü ama nasıl yaparım bilmiyorum eğitimi ya..
Benim de 65 üzerine çıkmam lazım :/ ama kendi yaptığım denemelerde de ulaşamadım henüz. O yüzden eğitim çalışıyorum şu aralar. En azından 60 altı olmamalıydı hiçbirinde.

Ee senin de kötü değilmiş ki öyle konu açınca ben daha düşük yapıyosun zannetmiştim:) beyaz kalem çöz bence bu durumda.

Ee senin de kötü değilmiş ki öyle konu açınca ben daha düşük yapıyosun zannetmiştim:) beyaz kalem çöz bence bu durumda.

Ya benim bölüm 85 lê kapattı stres yapıyorum yıllardır eğitim düşük geliyor bu 6. Senem :)
Hayırlısı bakalım genel olarak 60 üstüne çok az çıkıyorum tamam canım :)

X