- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 34
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende.. TG 2 de 76 gelmiş. Bunda 74. Yukselecegine düşüyor
Evet şaşırdım bende
Aynen şuan tüm derslerde az çok bilgim var gelen puan bu ama ikialinganasik sözelleri bi ekledi mi uçar benceKatıldım sen sadece mat yaparak bunu alıyorsun
Dîğerlerini yapınca yükselecek ama ben hiçbir zaman 27-28 mat yapamam ki
Neden yapamayacak missin canım.. bal gibi de yaparsinKatıldım sen sadece mat yaparak bunu alıyorsun
Dîğerlerini yapınca yükselecek ama ben hiçbir zaman 27-28 mat yapamam ki
Şaşırmayın kız SevinEvet şaşırdım bende
Ayy hepimiz görelim inşallahŞaşırmayın kız Sevin
TG 4 de 80 leri göreceksin gör bak
Aynen şuan tüm derslerde az çok bilgim var gelen puan bu ama ikialinganasik sözelleri bi ekledi mi uçar bence
Hırs Yaptım diyosun bende mat da seni geçicem desem yalan olur neyse olsun deneyeyimYazan elleriniz dert görmesin.. Hepimiz birbirinden güzel puanlar alalım inşallah
15. Tg ye kismetse geçcem sizi, cok pis ezildim bu gece
Hırs Yaptım diyosun bende mat da seni geçicem desem yalan olur neyse olsun deneyeyim
Âmin inşallah :)Azimli fare duvarı delermis diyip konuyu noktalayalim
Hepimiz her şeyi yaparız kızlar. Şu 4 ay çooook çalışıp sınavda da max dikkat ile her şey olur. Hayirlisi nereyse oraya atanalım hepimiz
Neden yapamayacak missin canım.. bal gibi de yaparsin
Hızlandırılmış kursa gitsem olur mu
Daha özet daha pratik olur mu
Bizim dershanenin vat sorularını bile yapamamışım zira abuk subuk hatalar
Matematikte 75 i 5 e bölüp 25 bölüp soru çıkmıyor diye çok farklı çözümler aradım vs vs
Süre yetmiyor bu sıralarr
Bence de dershaneye gidiyorken tekrar hızlandırma kursuna gerek yok, aynı konular için orada geçireceğin vakti çalışarak geçirsen daha iyi olmaz mı..Hızlandırılmış kursa gitsem olur mu
Daha özet daha pratik olur mu
Bizim dershanenin vat sorularını bile yapamamışım zira abuk subuk hatalar
Matematikte 75 i 5 e bölüp 25 bölüp soru çıkmıyor diye çok farklı çözümler aradım vs vs
Süre yetmiyor bu sıralarr
Açıklıyor canım, telefona mesaj geldikten 2 gün sonra falan yansıtıyorlar, şimdi baktım ben eklemişler son sınavın karnesini.Önce kendîme güvenmem lazım ama bu sıralar o motivasyon bende yok
İhtiyaç açıklamıyor mu netleri
Internet'ten bir sayfa buldum ama sonuç çıkmıyorr
Bu sayfadanÖnce kendîme güvenmem lazım ama bu sıralar o motivasyon bende yok
İhtiyaç açıklamıyor mu netleri
Internet'ten bir sayfa buldum ama sonuç çıkmıyorr