- Konu Sahibi ikialinganasik
kolay gelsin kızlar habertürk gazetesi her çarşamba deneme vermeye başladı haberiniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz.. Bugünkü kaçti artık haftaya :)kolay gelsin kızlar habertürk gazetesi her çarşamba deneme vermeye başladı haberiniz olsun
Ben yağış rejimi görünce sadece düzenli düzensiz diye ayırıyodum.Yağış rejiminin düzeni değil de hangi mevsimin yağışlı olduğu önemli
Burdur'da ilkbahar yağışı var yazın kurak diğerinde yaz yağışı var ot uzun oluyor
Bunu sormak istemiş
Tekirdağ deniz kıyısında ama iklim Karasal
step iklimi diye geçiyor Marmara nın step bölümü
Diğerini açıklayamıyırum klasik sıcaklık düşünce yağış artar hesabı oranlama yapmış
Yazarak anlatamadım
Diğerini açıklayamıyırum klasik sıcaklık düşünce yağış artar hesabı oranlama yapmış
Ben yağış rejimi görünce sadece düzenli düzensiz diye ayırıyodum.
Yağış rejimi dediğinde en yağışlı mevsimleri de göz önünde bulundurmaliyim o zaman?
Tekirdağ, karasal diye mi geçiyor? O kadar çalıştım valla bilmiyordum. Güney Marmara Akdeniz iklimini gören son yer yani?
Benim net de 74 dü galiba canım bence hiç de kötü durumda değilsin hele mat çok iyiymiş ben mat yapamadım zor geldi sözel dersleri de bitirdin mi çok iyi şeyler olur valla :)
Ben bu ara biraz dağıldım hasta olacak gibiyim halsizlik var bi kaç gündür, ne hastayım ne tam iyiyim toparlayamadım:/Hangi biri bitecek bilmiyorum ki.
Coğrafyada 3. Üniteye calismaya başladım.
En kısa zamanda toparlarim inşallah.
Senin nasıl gidiyor?
Yargı kozmik oda matematiği öneriyorlar geneldeBen bu ara biraz dağıldım hasta olacak gibiyim halsizlik var bi kaç gündür, ne hastayım ne tam iyiyim toparlayamadım:/
Coğrafyada konuları bitirmiştim hızlıca ihtiyaç 2014 konu anlatımı ile ince bi kitaptı, hiç yeterli olmamış onu anladım şimdi Engin Eraydın dinliyorum karışık bi şekilde.
Tarihte de aynı, konuları bitirdim tekrara dönmem lazım ayrıntıları bilmiyorum.
Matematikte soru basitse yapıyorum biraz farklı ise kalıyorum :) zor bi soru bankası çözsem faydası olur mu acaba.
Ama şunu anladım KPSS de konu kısmı hiçbir zaman bitmiyo
Hmm bi bakayım, ygs mat soru bankası çözün diyende çok olmuş bazı forumlarda. Ama onlarda da iyilerinde çözümler yok.Yargı kozmik oda matematiği öneriyorlar genelde
Yargı kozmik oda matematiği öneriyorlar genelde
Zor değildi çok, hepsi çözülüyor bir şekilde. Ama çooook vakit alıcıydı. Nerdeyse 10 soruyu at 20 soru vakit alıcı cinstendi. Öyle olunca da sıkıntı oluyor tabi.Ne zaman açıklanır
Bir de başka forumda gördüm mat çok zordu yazmışlar ama bana gerçek sınava yakın geldi