- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 34
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Kart mı var, hiç farketmedim :)Karta tik atıyorlar ama :)
Ilk girişte danışma var, ben sınava girmek istiyorum de direk yönlendirir seni D damdan
Ilk iki TG sonucun nasılhkn_ays_ask
Kart mı var, hiç farketmedim :)
Birincisi 75, ikincisi 78. Senin nasıl ?
Ayy, büyük gün geldi demekAkşam bildiğiniz parti var mı
Bünye alıştı Partisiz olmuyor
Yarın 10 otobüsü ile gideceğim
Bu gece de partî olsa iyi olur sankiiiii
Git gel de kurtul strestenYa ne demezsin artık gideyim kar da geliyorrrr zaten donacağız
Ben toplu kayıt yaptırmadım, girerken ücret ödüyorum öyle giriyorum, kart yok o yüzden:)Böyle kart var, tik koyuyorlar sınav anında. Ben toplu kayıt yaptirmistim sınava. O yüzden var bende de.
Bunlar puanlarin heralde? Benim ilki 68 ikincisi 76
68 ve 76 ilk sınavlara göre çok iyiBöyle kart var, tik koyuyorlar sınav anında. Ben toplu kayıt yaptirmistim sınava. O yüzden var bende de.
Bunlar puanlarin heralde? Benim ilki 68 ikincisi 76
kütüphaneden iyi yararlanıyorsun vallaAaaaa ben girmedim diye siz de mi girmediniz buraya
Gelin kartopu oynayalım
Hoş heykel de çok kar yok bizim evin orda oynayalım
Benim okulum da tatil ben de kütüphanedeyim
kütüphaneden iyi yararlanıyorsun vallaçok özeniyorum
Mistik cim sen hangi sehirdesin?kütüphaneden iyi yararlanıyorsun vallaçok özeniyorum
ne güzel ya çok özendim. ama söz verdim kendime konularım tamamen bitsin soru maratonuna girince ben de alacağım kitabımı kütüphaneye gidip çözeceğim sorularımı :) şimdi konu çalışırken kırk tane kitap karıştırıyorum henüz oturmadı konularımGel sen de
Evde olunca çalışamıyorum ev işi yemek vs yapıyorum
Çocuğum olduğu için akşam çalışamıyorum o nedenle günü verimli kullanmalıyım
Bîr de gece oğlumu uyuttuktan sonra homeofis iş de yapmam gerekiyor tabii çalışmazsak ekmek yokkk
O nedenle sabah evden çıkıp eşim oğlanı okula beni kütüphaneye bırakıyor otobüs ile gitsem 1 saat olur gözüm almaz ama böyle geliyorum işte
listede iyi soru çözmüşsün amaHindiyi kim kaybetmiş ben bulayım
Yaa ne yapıyorum bende bilmiyorum.
Çalışıyorum desem yalan, çalışıyorum desem yine yalan. Oyalaniyorum öyle
Maşallah sanaEvim yakın olsa Zıpla gelirdim seninle
ankaradayım, siz bursadaydınız dimiMistik cim sen hangi sehirdesin?
listede iyi soru çözmüşsün ama
tarih zevk vermiyor adamaÇalışmıyorum desem yine yalan olacaktı zaten orası
Pazartesi sözel mantık çözdüm. 3 gündür güya Osmanlı kültür medeniyet calisiyorum.
Hatta ben güya 3 aydır kültür medeniyet çalışıyorum. Daha gram ilerleyemedim. Çok oyalanıyorum çok