- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- Konu Sahibi ikialinganasik
Çok teşekkürler, anladım şimdi. Çok sağol hkn_ays_ask
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimÇok teşekkürler
Çok merak ettim ne var o sorudaSiz akşam halletmişsiniz ben dilekçe yazıyordum girmedim hiç
Yalnız o Balıkesir sorusuna dair bir fikrim yok
Diğerini konuşmuşsunuz zaten
Halkı çok tüketiyor mu olacak acaba, ek eksikliği mi var
Ben almak derim ama çıkartmak da halk dilinde çok kullanılır
Soruda nasıl olur bilemediiim
Ayy bende çıkartmak derim, bende bilemedim :)
İyice karıştı :) bir Türkçe öğretmeni bulmalıyız ::))Ayy bende çıkartmak derim, bende bilemedim :)
Dershaneye asmışlar, ordan çekmiştimBu arada diğer ihtiyaç denemesi ne zamannn
nesne eksikliği imiş arkadaşlar. Halk ajvarı çok tüketiyor olacakmış. Ve çok basitmiş :/ nasıl bulamadık:) ikialinganasik D damdan
Bu arada diğer ihtiyaç denemesi ne zamannn
Rica ederim, böyle basit şeyleri gözden kaçırınca sinir oluyo insan..Şaka gibi.. Butün sorularda ilk baktığımız nesne Dolaylı tümlec normalde.
Çok sağol..
Bu arada sen ihtiyaca mi gidiyorsun?
Ben sınavlarına giriyorum.
Aynen öyle diyosun :) sınava girmek için gelen ve kitapçık bekleyen başka kişiler de oluyo mutlaka, gerilecek bir durum yaşamazsın ki zaten kendi öğrencilerini bile tanımıyorlar dershanenin öğrencisiyim desen ücret almayacaklar ::)Şimdi gidip ben var deneme istemek mi diyeceğim
Ayy gerildim kendimi o tarz ortamlarda çok saf hissediyorum
Sonra bir şeyler oluyor tersim çıkıyor
bu ikisi aynı kişi mi diyorlar
Aynen öyle diyosun :) sınava girmek için gelen ve kitapçık bekleyen başka kişiler de oluyo mutlaka, gerilecek bir durum yaşamazsın ki zaten kendi öğrencilerini bile tanımıyorlar dershanenin öğrencisiyim desen ücret almayacaklar ::)