Hedefim, branşımda ilk beş..

Yeni gün, yeni planlar... Günaydın

Bugün çok isim var çok
Günaydıııın
Bugün ben de sınırlarımı zorluyorum. Artık her gün zorlayacağım kendimi. Canımın o an istediklerine değil uzun süreli isteklerime göre hareket etmeye karar verdim. Devamlı içimden kendime soruyorum ne istiyorsun: O an tembellik yapmak istiyorum ama ileriyi düşününce sınavlarımdan da 90 üstü almak istiyorum... ve tembellikle o puanları alamam

Aynen canım. Sen cok iyi gittin masallah. Hic bozmadan devam et canim.

Sabah ben bi yarim saat isg videosu baktım. Su an kuafordeyim. Saçimi falan kestirdim.

Eve geçince de derse çalışacağım. Bundan sonra da hızlı ilerleyemem kendimi biliyorum. Az ama öz çalışacağım.

Planlar yapıp uygulayacagim inşallah. Bugün isg videolarima bakacağım + kültür medeniyeti toparlayacagim.

hani benim sorularrrr

bak bir şey çözemiyorum en azından sen sor da bir kaç soru göreyimmmm

bugün iş yapılacak bolcaaaaa

eşim Salı Çarşamba yoksun Perşembe zaten kurs vs senden hayır gelmez

tüm işi yap diyorrrr

Bende E de hata göremedim ama cevap A.

Oysa anlatım bozukluğuna yol mu açmış orda? Varlığı rahatsız etmiyor gibi duruyor.
Canım sorumluluğu üstüne alıp diyo, sorumluluğunu almak zaten üstlenmek demektir burda ikisini kullanarak anlatım bozukluğu yapmış.
Diğerinde de saat henüz 18.00 değil de henüz saat 18.00 olması gerek gibi geldi.

D damdan hkn_ays_ask teşekkür ederim kızlar cevap için.

Burada 16. Soruda cevap E. Balıkesir halkı mi demesi gerekiyordu? Ve C de de hata yok mu sizce?

Eklentiler

• 20151226_141806.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 248
  • 20151226_133746-1.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 207
Ne demek canım:) 16. Soruyu anlayamadım:/ diğerinde virgül kullanılmadığı için anlam karışıklığı var
Eşkıya dünyaya, hükümdar olmaz.
Eşkıya, dünyaya hükümdar olmaz. İki şekilde de olabilir. D şıkkında da aynı şey geçerli. Genç mi hemşirelere soru sormuş yoksa hemşireler mi gençmiş belli değil virgül kullanması gerekirdi.

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…