-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Ayy nasıl da düşünceli.. Ee çalışan kadınsin biliyorsun tabi başımıza gelecekleri
Gunaydınlar olsun efendim bu arada
O zaman çalışmalar hizlansinAsıl mesaj "hepiniz atanacaksınız ona göre hazır olun kızlarrrrr" şeklinde idi
Bîlinçaltı kodlama yapıyorum
GünaydıııınYeni gün, yeni planlar... Günaydın
Bugün çok isim var çok
Günaydıııın
Bugün ben de sınırlarımı zorluyorum. Artık her gün zorlayacağım kendimi. Canımın o an istediklerine değil uzun süreli isteklerime göre hareket etmeye karar verdim. Devamlı içimden kendime soruyorum ne istiyorsun: O an tembellik yapmak istiyorum ama ileriyi düşününce sınavlarımdan da 90 üstü almak istiyorum... ve tembellikle o puanları alamam
sınav nasıldı
hani benim sorularrrr
bak bir şey çözemiyorum en azından sen sor da bir kaç soru göreyimmmm
bugün iş yapılacak bolcaaaaa
eşim Salı Çarşamba yoksun Perşembe zaten kurs vs senden hayır gelmez
tüm işi yap diyorrrr
Eşinde senin mesleginden mi başka mı?
Hemen geliyor sorular
9 da E sıkkında hata nerde?
E de hata yok onu soruyor hata olmayanı
D olan soruda da oysaya gerek yok
Canım sorumluluğu üstüne alıp diyo, sorumluluğunu almak zaten üstlenmek demektir burda ikisini kullanarak anlatım bozukluğu yapmış.Bende E de hata göremedim ama cevap A.
Oysa anlatım bozukluğuna yol mu açmış orda? Varlığı rahatsız etmiyor gibi duruyor.
Çok teşekkürlerNe demek canım:) 16. Soruyu anlayamadım:/ diğerinde virgül kullanılmadığı için anlam karışıklığı var
Eşkıya dünyaya, hükümdar olmaz.
Eşkıya, dünyaya hükümdar olmaz. İki şekilde de olabilir. D şıkkında da aynı şey geçerli. Genç mi hemşirelere soru sormuş yoksa hemşireler mi gençmiş belli değil virgül kullanması gerekirdi.