- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 34
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Kütüphane kesinlikle çok iyi oluyo ben bugün gitmedim, günüm boşa gitti.Gel sen de
Evde olunca çalışamıyorum ev işi yemek vs yapıyorum
Çocuğum olduğu için akşam çalışamıyorum o nedenle günü verimli kullanmalıyım
Bîr de gece oğlumu uyuttuktan sonra homeofis iş de yapmam gerekiyor tabii çalışmazsak ekmek yokkk
O nedenle sabah evden çıkıp eşim oğlanı okula beni kütüphaneye bırakıyor otobüs ile gitsem 1 saat olur gözüm almaz ama böyle geliyorum işte
İnşallahD damdan M Mistik Kedihkn_ays_ask tolin muzlupasta
aaynaa
Hepinize musmutlu, bol azimli, bol gülücüklü bir yıl diliyorum. Tüm kalbimle diliyorum.
Hedeflerimize ulaştığımizi görürüz inşallah
İnşallah canımD damdan M Mistik Kedihkn_ays_ask tolin muzlupasta
aaynaa
Hepinize musmutlu, bol azimli, bol gülücüklü bir yıl diliyorum. Tüm kalbimle diliyorum.
Hedeflerimize ulaştığımizi görürüz inşallah
merhaba. sınavlara dışardan girme ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz?Bende bugün bakmistim, 9 ocak 15 ocak arası :)
Canim ben toplu kayıt yaptırdım. 15 sınava 90 tl verdim.merhaba. sınavlara dışardan girme ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz?
merhaba. sınavlara dışardan girme ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz?
Oturum başı 5 tl arkadaşlar. Gk gy 5 tl + eğitim olursa da 10 tlCanim ben toplu kayıt yaptırdım. 15 sınava 90 tl verdim.
hkn_ays_ask tek tek giriyor, o yardimci olabilir belki
çok teşekkürler arkadaşlarOturum başı 5 tl arkadaşlar. Gk gy 5 tl + eğitim olursa da 10 tl
Sonunda Osmanlı kültür medeniyet konusu bitti.. Bu hafta bol bol bu konudan soru çözecegim. Sonra padişahlara geçmeden coğrafyaya geçiş yapacağım.
Osmanlı bitmek için biraz daha bekleyeceksin
3 aydir elimde kalmisti
Sen napiyosun?
Allah kolaylik versin..Ben mat bakayım dedim karınca modunda çalışıyorum
Kütüphane fullllll
Dün bütün kitapları yaydım evi bir görsen ama akşam da işler beni bekler
Bir de ben de oğlan da hasta gibiyiz
Eşim yarın yaparsın işleri dedi sadece basit bir şey var dedi 11.30 da bitti akşam çokkkk iş var demek buuu
Allah kolaylik versin..
Işın zor
Kütüphanede misin bugün?
Evettt
Birazdan gideceğim
Markete gidip çocuğu alıp yemek yapacağım sonra mümkünse dinleneceğimmmm
Ben ilkine heves etmiştim gidemedim geçen tv de varmış onun da başlangıç saatini kaçırmışımBende mumkunse akşam kocan kadar konusa gideceğim
Ben ilkine heves etmiştim gidemedim geçen tv de varmış onun da başlangıç saatini kaçırmışım
Git benim için de izle sevgiline de selam söyyle
Burda olmadığını bildiğim için selam söyle dedim zatenSevgilim burda değil ki... Çooook uzaklarda
Atanırsam yakınlasiriz diye umuyorum
Ayy sen nerden biliyorsun, ben ne ara söyledim, hiç hatırlamıyorumBurda olmadığını bildiğim için selam söyle dedim zaten
Kocan olsun da kocan kadar konuş diyebilelim diyeeee
Sinemaya onunla gitmediğini biliyorum telde konuşursun diye düşündümmm