- Konu Sahibi ikialinganasik
nasıl oldunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu smiley her görüşümde örgüye başlayasım geliyor resmen insanın canını çektiriyor yahuIyiyim ben
Sen nasılsın? Ne yapıyorsun?
Ya sorma, ağladigim durumlar dışında her mesaja koyarım geliyor.şu smiley her görüşümde örgüye başlayasım geliyor resmen insanın canını çektiriyor yahu
hemi de nasılYa sorma, ağladigim durumlar dışında her mesaja koyarım geliyor.
Çok sempatik de mi
Iyiyim ben
Sen nasılsın? Ne yapıyorsun?
Gitmedim henüz. Cekiniyorum da birazcıkIyiyim
Doktora gidecektin ya onu sordum
Gitmedim henüz. Cekiniyorum da birazcık
Akla ilk gelen yerlere gitmissin zaten hep.Bekle biraz daha ama o da insanı zorlar gergin gergin
Hadi bana marka söyle
Hemen gidip alacaktım ya fabrikadan deneyecek model bile bulamadım
Koton îpekyol zara adl bulamadım
Haftaya ykm ye gideyim bari orda ekol vs var
Indirim var bir şey kalmamış ceket varsa da pantolon yok beden kalmamış
Bîr de tüzün geldi kıruparkta belki orda vardır
Aklına gelen olursa yaz
Kızlar klasik dar paça olmayan takım arıyorum bilen bana yazar mı
Akla ilk gelen yerlere gitmissin zaten hep.ç
Ipekyolda çoook güzel şeyler olurdu.
Kötü olmus
Hmm. Beymene de bakacaktin, baktin mi? Network falan?Akşam evde bir İpekyol takım buldum aslında da büyük geldi
Olanlar klasik değil cicimli bicili altın rengî Zincirli
Yakasız falan
Hmm. Beymene de bakacaktin, baktin mi? Network falan?
beymen kaldı
network de koryupark ta var
oraya gitmeye üşendim
ofise yakın diye kent meydanına gittim
fabrika vs
Tam olarak ne zaman mülakat?
Canlar evi yerleştrdik yeni yeni düzen oturuyor. Kpss biraktm şimdilik. Net daha baglanmadi tel de cok cekmiyor.muzlupasta arkadaşım nasıl gidiyor ingilizce? Ne zaman yıldızın itunun sınavları?
Arada bir uğra ses ver
Yeni evinizde mutluluklar diliyorumCanlar evi yerleştrdik yeni yeni düzen oturuyor. Kpss biraktm şimdilik. Net daha baglanmadi tel de cok cekmiyor.
Hadi size kolay gelsin
Canlar evi yerleştrdik yeni yeni düzen oturuyor. Kpss biraktm şimdilik. Net daha baglanmadi tel de cok cekmiyor.
Hadi size kolay gelsin
Canlar evi yerleştrdik yeni yeni düzen oturuyor. Kpss biraktm şimdilik. Net daha baglanmadi tel de cok cekmiyor.
Hadi size kolay gelsin
Kızlar burası yeri değil belki ama yazayım
Ben uzun zamandır alışverişe çıkmıyordum
Bu sıralar dolanınca indirimleri gördüm
Beden denk gelince fiyatlar iyi bazı markalarda 50-60 klasik pantolonlar var şahsen ben onları en az 5 yıl giyerim
Ben takım alacağım diye biraz pahalı aldım ama tek tek olunca uygun almak daha kolay
Ev ekonomisi de önemli kpss ile atanınca giyecek giysilerinizi şimdiden hazırlayın
Iyi çalışmalar