Hedefim, branşımda ilk beş..

tolin bunları biliyorum ama

yerli hayvanın verimini artırmalıyız zira diğerleri de uyum sağlayamayıp ölüyor; ayrıca da her bir coğrafyanın gen havuzu farklı olduğu için de sağlıklı olmuyor alerjen haline geliyor

balıkçılık hayvancılığa dahil mi peki
Dahil tabiki:)

D damdan itiraf et hadi, özlemiştin sorularımı :cool:

Ben Ç dedim. Cevap A diyor.

Ama biriktirme yok ki biri gelince diğerini üstünden atıyor. Ben oburlugundan sürekli değişik şeyler öğreniyor, moda falan dedi diye oyle dusundum :KK12:

Eklentiler

• 20151209_084627.jpg
    20151209_084627.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 20151209_084559.jpg
    20151209_084559.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 72
D damdan itiraf et hadi, özlemiştin sorularımı :cool:

Ben Ç dedim. Cevap A diyor.

Ama biriktirme yok ki biri gelince diğerini üstünden atıyor. Ben oburlugundan sürekli değişik şeyler öğreniyor, moda falan dedi diye oyle dusundum :KK12:

olumsuz olacak ama çünkü eleştiri olarak yazmış

yemiş ama kullanmamış vücudunda yağa dönmüş demiş

yanlışım da mat 10 türkçe 5

ama işte yanlışlarımı görüp bakma şansım olamadı ki neden yanlış diye

204392 kişi arasından 22372 olmuşum.

sayısalda da 42bin küsür olmuşum da ben ona şaşırdım

Yok yok kötü değil. Sonuçta yüksek lisans yapmayacaksin. Önemli olan yanlışın az olsundu.

Evet ya keşke gorebilsen hangi sorular yanlış. Neyse bize ders olsun. Bende baharda gireceğim. Çıkışta resimlerini çekeyim ki göreyim

Yok yok kötü değil. Sonuçta yüksek lisans yapmayacaksin. Önemli olan yanlışın az olsundu.

Evet ya keşke gorebilsen hangi sorular yanlış. Neyse bize ders olsun. Bende baharda gireceğim. Çıkışta resimlerini çekeyim ki göreyim

yaparım belki :)

benim zamanımda en yüksek 80 idi o zaman 71 almıştım da bizim bölümün en yüksek puanı idi

o zaman çok sükse ile yüksek lisansa başlamıştım

X