- Konu Sahibi ikialinganasik
sor kız neyimden utanacan
haaa dersen ki sen de bilmiyon bak ALES sonuçları açıklandı o zaman diyecek bir şey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ne alakası var, daha 5 ay var biktirmiyim şimdiden diyorumsor kız neyimden utanacan
haaa dersen ki sen de bilmiyon bak ALES sonuçları açıklandı o zaman diyecek bir şey yok
Yaa ne alakası var, daha 5 ay var biktirmiyim şimdiden diyorum
"ben bazen içimden gülüyorum kk paragrafları ile anlatım bozukluğunu bulamayacağım"
Bu çok iyiydi
burda takılıyorum soru çözeceğime
şimdi de paragraf paragraf dilekçe yazacağımmmm
Bitti mi işlerin?
Benimde isg dersleri başladı, 8.45 de bitti. Bu saat oldu hiçbir şey yapmadım. Şimdi de yatış
Iyi geceler, tatlı rüyalarbitti işim bilgisayarı kapatırken girdim
şimdi de kapatıp yatıyorum
iyi geceler
Ooo supersinBak ben matematik sorusu çözdüm
Mistik in konusuna yazdım
Hani bana aferin
Bu arada yine sormuşlar bizim denemeler martta imiş
Şimdi oturup illet alan derslerimi çalışacağımmm
nerelerdesin
akşamları hep ısg mi var
annen nasılll
ısg dersleri ne tarafta
akşam bir de eve dönmek sıkıntı ise zor
Yok daha evde online dersleri izliyorum. 2 ocakta haftasonu başlıyor örgün dersler. Haftasonlari gideceğim ona.
Eve de yakın.
Bugünlerde bir garibim bende. Reglim 10 gün falan gecikti. Karnım taş gibi oldu, ondan mi acaba. Ilk kez böyle oluyor.
Aile hekimi bir şey yapabilir mi acaba yoksa kadın hastaliklarina mi gitsem bilemedim
Ooo supersin
Alan dersleri derken, mülakat için mi?
yaz yaz hep yaz bu arada ne kadar da çok soru çözmüşsün sen öyleBak ben matematik sorusu çözdüm
Mistik in konusuna yazdım
Hani bana aferin
Bu arada yine sormuşlar bizim denemeler martta imiş
Şimdi oturup illet alan derslerimi çalışacağımmm
geçmiş olsun ben de olamadım böyle balon gibi şiştim pantolonlara sığamıyorum.Yok daha evde online dersleri izliyorum. 2 ocakta haftasonu başlıyor örgün dersler. Haftasonlari gideceğim ona.
Eve de yakın.
Bugünlerde bir garibim bende. Reglim 10 gün falan gecikti. Karnım taş gibi oldu, ondan mi acaba. Ilk kez böyle oluyor.
Aile hekimi bir şey yapabilir mi acaba yoksa kadın hastaliklarina mi gitsem bilemedim
geçmiş olsun ben de olamadım böyle balon gibi şiştim pantolonlara sığamıyorum.
yaz yaz hep yaz bu arada ne kadar da çok soru çözmüşsün sen öyle
şişiyorum ödem midir nedir balon gibiyim kilom da artıyor tabi 2 kilo garantiSınav stresinde midir nedir çözemedim.. ilk defa böyle bir şey okuyor. 2 3 gün gecikir ama 10 gün ne ya.
Valla taş gibi midem Çok sıkıntılıyim.
Kilo artışı oluyor mu bu donem sende
olsun olsun çok iyiYok kız onlar ödev
Hoca veriyor ven de yapıyorum
Derste de 40 mat sorusu çözdüm de onu yazmadım testi dağıttı çözün dedi ama o ders saatinde idi
Sözel soru çözmede bir şey yok ki
Kısa kısa çabuk bitiyor
Mat tıkar beni