Hedefim, branşımda ilk beş..

Tamamdir... Bir saat bile kar biliyorsun..

Hiçbir şey yapmak içinden gelmediği zaman en çok sevdiğin dersten soru çözmek bile kar
Evet canım çok haklısn...bi de mat ı bayağı iyi yapmşsn, hangi soru bankalarndan çözdün? Böyle ösym formatnda orjinal soru bulamıyorum ya kimisi çok basit oluyor. Zorlayci lazm biraz, 23 yapmıştm ben. 3 geometri boştu bi de.

Evet canım çok haklısn...bi de mat ı bayağı iyi yapmşsn, hangi soru bankalarndan çözdün? Böyle ösym formatnda orjinal soru bulamıyorum ya kimisi çok basit oluyor. Zorlayci lazm biraz, 23 yapmıştm ben. 3 geometri boştu bi de.

Ya o zaman dershane hocamız farklı kaynaklardan soru bulup getiriyordu bize. Hiç kitap almamistim.

Bu sene yargı aldım onu çözüyorum şimdi

Ya o zaman dershane hocamız farklı kaynaklardan soru bulup getiriyordu bize. Hiç kitap almamistim.

Bu sene yargı aldım onu çözüyorum şimdi
Hmm...Yargı güzel mi? Kolay mı? Niyeyse bana ösym böyle şöyle sormaz vs. Gibi geliyo. Hep zor orjinal sorucakmış gibi. O yüzden 5-6 net yukarı çekmem için sağlam kaynak lazm.

Sönmez e falan mı gideceksin? Ne almayi düşünüyorsun?

Tarihin pusulası ile Haritalarla coğrafyaya aldım

Medikalpark In arkasına kitapçım biz açılmış burdan siteden biri söyledi ordan aldım

Bir de form koymuşlar üye oluyorsun da soyadı tel bölüm dershane soruyor deneme sınavı yapıp bizi de çağıracakmış ücretsizmiş

Bir ara uğra bence

Ordan kent meydanına yürüdüm oğlana iki tişört bir Yelek eşime çorap aldım

Kendime de bir kahve söyledim içince ofise döneceğim

Yargının kozmik odası vardı bende 2014 te ona baktım iki ay toplam çalışmada en az mat çalıştım 20 tane yaptım

Ben sözelciyim en son 1998 de matematik görmüştüm

Ona bakarak bu kadar yaptım bence ösym ye yakın sorular ki ben yaptım

Ama mat ı iyi olana kolay olabilir

Murat ınki zor dediler ama bakmadım daha

Yargının kozmik odası vardı bende 2014 te ona baktım iki ay toplam çalışmada en az mat çalıştım 20 tane yaptım

Kozmik oda bende de var. Arada iyi sorular cikiyo. Sağ ol canım murat a bakıyım. :KK66:

Tarihin pusulası ile Haritalarla coğrafyaya aldım

Medikalpark In arkasına kitapçım biz açılmış burdan siteden biri söyledi ordan aldım

Bir de form koymuşlar üye oluyorsun da soyadı tel bölüm dershane soruyor deneme sınavı yapıp bizi de çağıracakmış ücretsizmiş

Bir ara uğra bence

Ordan kent meydanına yürüdüm oğlana iki tişört bir Yelek eşime çorap aldım

Kendime de bir kahve söyledim içince ofise döneceğim

Ohh mis.. Ben oraya iki sene önce gitmiştim. O zamanda vardı öyle birseyler. Bu sene çarşıya çıkarsa uğrarım mutlaka..

Bir deneme sınavında karşılaşırız artık :)

Bende iyi dedikleri için onu aldım zaten ama sorular normal geldi. Ilerledikce daha iyi olur belki

Tarih çalştm biraz, devam edicem kuru erik almştm da reçel yapiym dedim skntdan:) akşam yemekten sonra da mat çözerim bugün zor toparlandğm için geç başladm yarn sabah ayaktaym:)) siz neler yaptnz??

Tarih çalştm biraz, devam edicem kuru erik almştm da reçel yapiym dedim skntdan:) akşam yemekten sonra da mat çözerim bugün zor toparlandğm için geç başladm yarn sabah ayaktaym:)) siz neler yaptnz??

Oo reçel :nazar: Afiyetle yiyin.

Bende 2- 3 sayfa Osmanlı kültür medeniyet okuyabildim. Yeni geldim eve de. Yemek yiyip biraz daha not okurum. Sporumda geceye kaldı bugün :KK12:

Oo reçel :nazar: Afiyetle yiyin.

Bende 2- 3 sayfa Osmanlı kültür medeniyet okuyabildim. Yeni geldim eve de. Yemek yiyip biraz daha not okurum. Sporumda geceye kaldı bugün :KK12:
Sag ol cnm Gelin birlikte yiyelim :) olsun yine kar kardr dediğin gibi :)
Ben de iş başvurularmi geri çektm 7 ay evdeyim kpss mle başbaşa :))

X