merhaba cnm hg öncelikle geçmiş olsun başın sağolsun elbeete burda daha iyi motive olursun boy yas kaçtımerhaba kızlar bende varım kabul ederseniz
110 kiloyla başladım 13 gün içinde 106.7 kiloya geldim diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum. kilo vermek istememin sebebi önce sağlık sonrada evlat sahibi olmak defalarca tüp bebek denemelerim hep olumsuz oldu üstüne birde tüp bebek tedavisiyle sahip olduğum evladımı kaybettim sonrasındaki tedavilerde olmayınca şimdi yine tedaviye başlamam için kilo vermem şart bu kilolar gidecek başka yolu yok.
merhaba cnm hg öncelikle geçmiş olsun başın sağolsun elbeete burda daha iyi motive olursun boy yas kaçtı
her cuma tartı günü ve pazartesi kontrol tartı yapıyoruz burda günlük menülerimizi sporlarımızı paylaşıyoruz birbirimizin menülerini değerlendiriyoruz bukadarhoşbuldum canım sağolasın yaşım 44 boyum 158
hergün menü yazıyomusunuz kurallarınız nelerdir yazarsınız uymaya çalışırım
bende kilo vermek için topik açmıştım ama forumda gezerken burayı tesadüfen gördüm yazayım dedim bundan sonra burdayım
Geçmiş olsun cnm benim de eli kulaginda
karar senin cnm ama burdan ayrılınca dahada çok salma ihtimalin yüksekSelam kizlar. Ben bir turlu rejime baslayamadim. Tatilden geleli 2 hafta falan oldu sanirim, hala manyak gibi yiyorum. Icki falan da ictim cok. Yarin kac kg arti cikicam bilmiyorum. Rejime baslayamadim diye burayi birakayim diyorum ama bir yandan da biraksam iyice salar miyim acaba diyorum, kararsiz kaldim
Kahvalti filtre kahve. Ogle 2-3 tabak kisir, 2-3 tane ispanakli borek. Ara filtre kahve ve 1 kase dondurma.
inşallah cnm :)Sagol cnm valla ilkdefa bukadar cok agridi asprin ictm artik dayanamadim normalde icmem tutarm kendmi zararliymis diye duymusdm hadi seninkide gelir insallah tez vakitte :)
her cuma tartı günü ve pazartesi kontrol tartı yapıyoruz burda günlük menülerimizi sporlarımızı paylaşıyoruz birbirimizin menülerini değerlendiriyoruz bukadar
Kahvalti filtre kahve. Ogle 2-3 tabak kisir, 2-3 tane ispanakli borek. Ara filtre kahve ve 1 kase dondurma.
Sen bilirsin cnm nasıl iyi olacağını düşünüyorsan öyle yap bunaltma kendini deglstn99 canim ben iki hafta izin isteyeyim ya. Rejime baslayabilirsem donerim, baslayamazsam da listeden silinmek icin mesaj atarim.
kızlar akşam 1 tabak bamya yedim.1 saatte yürüyüş yaptım