Tamamdır cnm aşağı yukarı aynı şeyi yaparımSabah tika basa doyana kadar domates salatalik biber, oglen bi porsiyon meyve veya yogurt da olur, aksama da ya ton balikli ya da tavuklu salata, her gunum boyle geciyor nerdeyse :)
Geçmiş olsun cnm benim de eli kulagindaGünaydinlarr bugn adet oldm karin agrisindna geberiyorm
inşallah görürsün cnm iyi düşün iyi olsunYarın 58.9 'u görsem ne kadar hoj olurdu
Isyerindeyim sofra kuruldu ben ya yemicem ya da bir iki parca salatalik alicam. 1 ders kaldi cikacagim :)napıyonuz kızlar nerdesiniz
evi dip köşe temizledim paşayı yıkayıp uyuttum.spor yapmicam bugün.modum düşük.sen napıyorsunnapıyonuz kızlar nerdesiniz
Merabaaaa kizlar sabah uyanir uyanmaz 1 bardak su içtim 1 saat sonra 2 haslanmis yumurta yarim domates salatalık 1 biber yedim ekmek yok ve şimdi şekersiz kahve içiyorum kahveden sonra 30 dk eliptik bisiklet binicem
hayır bırakma lütfen nolur kalk benim için azcık spor yap iş yerindeyim sade sodaya limon sıkıp içiyorum :)evi dip köşe temizledim paşayı yıkayıp uyuttum.spor yapmicam bugün.modum düşük.sen napıyorsun
öğle yemeğimi bu cnm1 orta boy muz ve 2 ceviz yedim. planımda yoktu bunlar. neyse telafi ederim
iradeni alkışlıyorum cnmIsyerindeyim sofra kuruldu ben ya yemicem ya da bir iki parca salatalik alicam. 1 ders kaldi cikacagim :)