devam cnm süpersin bırakmak yok ter atmadan kilo verilmiyor malesef sen benim yaptığım sporları görsen öncedenglstn99 canisi valla suan bisiklet üzerinde yaziyorum sana canım çıkmış durumda ilk 10 dakkada daha 20 dk var ve ben kan ter içinde kaldım ya
Şuan 105 kiloyum hedefim 1 buçuk ay içinde 15 kilo vermek valla insallah başarırım yava s yava s vermeyi tabikide isterdim ama benm şimdi acelem var bebek için 15 versem hamile kalabilirim çünkü 90 kiloda e hamile kalınca ben kendimi biliyorum 3 ay durmadan kusma bulantı iştahsızlık bi 10 kiloda öyle aha 80 kiko ile halifeliğe devam ederim 10 kilo alırım taş çatlasa 90 'la doğursam yinede 87 86 kilo ilr tatlı bir lohusa olurum insallah canisidevam cnm süpersin bırakmak yok ter atmadan kilo verilmiyor malesef sen benim yaptığım sporları görsen önceden
Öyle bişey :) yoğurt yicem akşama, bunu öğle yemeği sayabiliriz .öğle yemeğimi bu cnm
1 hafta olmadan 1 kilo vermişsin süper :)kızlar ya bu sabah evde tartıldım dünkü yanlışmı diye dayanamadım 64,600 çıktım iki tartım var ikiside hemen hemen aynı öyle çok dikkatte edemedim bu hafta sporda yoktu sanırım koşturmacadan üstelik regl olucam bugün yarın şişimde
inşallah cnmŞuan 105 kiloyum hedefim 1 buçuk ay içinde 15 kilo vermek valla insallah başarırım yava s yava s vermeyi tabikide isterdim ama benm şimdi acelem var bebek için 15 versem hamile kalabilirim çünkü 90 kiloda e hamile kalınca ben kendimi biliyorum 3 ay durmadan kusma bulantı iştahsızlık bi 10 kiloda öyle aha 80 kiko ile halifeliğe devam ederim 10 kilo alırım taş çatlasa 90 'la doğursam yinede 87 86 kilo ilr tatlı bir lohusa olurum insallah canisi
bencede ama inanamıyorum valla1 hafta olmadan 1 kilo vermişsin süper :)
çok az ama hedefe ulaşmak içinde başka türlü olmuyor malesefÖyle bişey :) yoğurt yicem akşama, bunu öğle yemeği sayabiliriz .
O kadar bozukki moralim kendimi temizliğe verdim.ben bu 74 te takilicam gibi...korktuğum geldi başıma. Dün öyle azittim ki ne diyet kaldı ne bişey.hayır bırakma lütfen nolur kalk benim için azcık spor yap iş yerindeyim sade sodaya limon sıkıp içiyorum :)
Evet ucundan yakalamışken bırakmak istemiyorum. 58i görmem lazım.çok az ama hedefe ulaşmak içinde başka türlü olmuyor malesef
Sen nasıl artı çıkarsın öyle artı çıkacak bişey yemedin ki? Dün bozdun mu ya keşke yapmasaydinO kadar bozukki moralim kendimi temizliğe verdim.ben bu 74 te takilicam gibi...korktuğum geldi başıma. Dün öyle azittim ki ne diyet kaldı ne bişey.
Biz takilma desek de sen takilacaksin biliyorum canimO kadar bozukki moralim kendimi temizliğe verdim.ben bu 74 te takilicam gibi...korktuğum geldi başıma. Dün öyle azittim ki ne diyet kaldı ne bişey.
hiç bilmiyorummSen nasıl artı çıkarsın öyle artı çıkacak bişey yemedin ki? Dün bozdun mu ya keşke yapmasaydin
dün saldım da bugün toparladım.aslında bir süre senin gibi beslenmeyi düşünüyorum en azından denicemBiz takilma desek de sen takilacaksin biliyorum canimne yedin ki bir gun olur oyle cizgi cek kaldigin yerden devam et bir salarsan verdigin o kadar kiloyu geri aliverirsin cok iyi gidiyorsun masallah birakmak yok :)
Benim beslenmem şok diyet olarak geciyor vucut bir anda sasiriyor ve ani kilo kaybi oluyor. Dene derim ama cok uzun sure yapmani tavsiye etmemdün saldım da bugün toparladım.aslında bir süre senin gibi beslenmeyi düşünüyorum en azından denicem
10 gün kadar yapsam vucut direnç göstermez en azından diyorum.sürekli yapamam zaten 6 lı rakamı gördüğüm gibi 3 öğün sağlıklı bir şekilde beslenirim.ben için 6 lı rakamı görmek çok önemliBenim beslenmem şok diyet olarak geciyor vucut bir anda sasiriyor ve ani kilo kaybi oluyor. Dene derim ama cok uzun sure yapmani tavsiye etmem
e yazmadınki bilelim neler yedinO kadar bozukki moralim kendimi temizliğe verdim.ben bu 74 te takilicam gibi...korktuğum geldi başıma. Dün öyle azittim ki ne diyet kaldı ne bişey.
hayır o kilolar kimseye yapışıp kalmaz cnm o inatsa biz daha inatız ve göster kim daha kararlıymış bırakma lütfen bazen takılmalar oluyor kiloda bikaç gün şok diyetle telafi edersin inan banaeşim le görüştük dün bayram sonu geliyor büyük ihtimalle.bu temmuz ayı benim için çok önemli.kafamda ki tüm düşüncem Allak bullak oldu.65 altına düşerim diyordum bayrama bir de üstüne kilo almışım.çok üzüldüm düneşim geldiğinde 62 kiloya inmiş olmayı istiorum hep içimde o var.eylül de burda olucak büyük ihtimalle.ama ben asıl kiloyu bu temmuz ayında hafifletmek istiyorum.aslında keşke bana izin verseniz de kızlar yarın tartılmasam.artı çıkınca beter oluyorum çokk istiyorum zayıflamayı ama çokkk zor yapışmış sanki üstüme kilolu olmak
hiçç yazmayım şimdi saçma sapan yememem gereken ne varsa yedim.e yazmadınki bilelim neler yedin