Süpermis tebriklerrgünaydin
59.5
TeşekkürlerSüpermis tebriklerr
Supersingünaydin
59.5
Hadi sıra sende canım senden de böyle haberler bekliyorum:)Supersin
tebrik ederim canımmmEşimin sözü vardı 60 kilo olunca sigarayı bırakacaktı. Bıraktı şu anda çok mutluyum:)
Artık yeni bir hedef koyabilirim kendime: hedef 52 ...:)
Insallah canim. Bi baslayabilsem diyete super olacak :) kendine ne hediye aliyosun 59un serefineHadi sıra sende canım senden de böyle haberler bekliyorum:)
başla artık tatilde bitti. yaz 2 ay kaldı şurda iyi değerlendirelim de eylüle rahat rahat alışverişe çıkalımInsallah canim. Bi baslayabilsem diyete super olacak :) kendine ne hediye aliyosun 59un serefine
GünaydınnnnGünaydın kızlar süpersin lilliyaa cnm ben demistim inanıyorum diye bugün biz pikniğe gidiyoruz pek giremem sanırım türk kahvesiyle açtım günü hadi bismillah
GünaydınnnGunaydin herkese. Kahvalti ezine peyniri, birkac salatalik, sutlu filtre kahve.
Günayıdnnnkızlar günaydın ben dün kaçamak yaptım yaa mısır yedimbugün yürüyüş yapıcam yakarım büyük ihtimal
kahvaltım
2 haş yumurta az peynir 5 zeytin az domates 2 dil karpuz çay
İnşallahhhtemmuza girdik kızlar hayırlı uğurlu olsunneğer bu ayı iyi değerlendirirsek süper olur bayram için hedeflerimizi unutmayalım.dün kaçamak yaptım ama bugün telafisini yapıcam inşallah