Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef bende dah baslayamadim ama az kaldi kisa bir zaman sonra siki bir spor ve diyete basliycam i sallah hep birlikte veririz canmBen hala diyete baslayamadjm kizlar. Burada daha aktif olmaya calisicam artik, yoksa hic baslayamicam bu gidisle :))
Kahvalti 6-7 dilim karpuz ve ezine peyniri
Ogle starbucksin domatesli ekmek arasina beyaz peynirli ve kasarli sandvici + buyuk boy vanilyali frappuccino
Ara 1 paket buyuk boy ruffless
Dun yediklerimi yazmiyim, faciaydi :))
Insallah canim. Diger bayram 59u gorelim artikEvi dip köşe temizledim öğlene bi porsiyon nohutlu bamya yedim akşama şehir dışından kayınpeder geliyor firin tavuk yapicam ondan yerim yapabilsem cardio muhteşem olur
ohh misssbende paşa uyandı onu parka götürdüm yeni geldim daha.ayy yoruldum amaisleri bitirdm balkonda kahve sefaasi yapicam simcik :) sen napiyon
afiyet olsunnBirazcik yuruyus yaptim sacimin boyasini yaptirdim pazara gidip ev ahalisi icin alisveris yaptim oglen yemegi yiyemedim bu yuzden :/ aksama mangalda balik var :)
6 hafta eder en az 6 kilo verirsinkızlar kurban bayramına tam 1 ay 20 gün kaldı.bnim ilk baraj 6 lı rakamı görmek bu ay inşallahhsıkı tutalım ki bayrama incecik girelim.65 altını görebilirim inşallahh bayrama
ohh misssbende paşa uyandı onu parka götürdüm yeni geldim daha.ayy yoruldum ama
69a cok az kalmis canim tebrikler :))
Boyum 166-167 arasi, 60-63 arasi kilolarda 36 beden giyiyorum. Bel bolgesinden sikayetciyim ben de, gobek ve yan yaglar var, kollarim da cok ince degil, bacaklarim ince sadece. Bolgesel calismayla belli bolgedeki yaglardan kurtulma gibi bir sey olmuyor maalesef, diyet yaparal vucudundaki yag oranini mumkun oldugunca dusurmekten baska sansin yok o yaglardan kurtulmak icin. Ozel hocayla agirlik ve benzeri antrenmanlar yapman lazim bir de.
Ben gecen sene yaptim, 1.5 ay civari hic seker tuketmedim ama vucudumda bir degisiklik gormedim ve zaman zaman tatli isteklerim de oldu. Ama paket meyve sulari ve benzeri icecekler cok sekerli gelmeye baslamisti, icememistim
Su an 64 kiloyum, bel olarak 38 bedenim aslinda ama bacaklarim ince oldugu icin pantolonlari, ozellikle skinny jeansleri 36 aliyorum cunku esneyince 38 beden istedigim gibi yapismiyor bacaklarima, ben cok dar pantolon seviyorum ama tabii 36 bedenin dugmesi hafif zorlamayla kapaniyor 57-58 kilodayken rahat kapaniyordu 36 beden. Bence sen 61-62de rahatca girersin 36 bedene dugmeleri zorlamadan.Hmm suanda kac kilosun merak ettim
Bende 168 boy kilo 66 suan 38 giyiyorm cok nadir 40 oluyor oda kesiminden sanirm bazi markalarin. Hedefim 62 kilo öle tam iyi oluyor. Iste bölgesel vermeliym spor salonu biraz zor is belki youtubedn bölgesel icin videolar bulup onlari yaparm hergün
6 kilo versemm 66 67 gibi bişey olurum heralde.tabi verebilirsem6 hafta eder en az 6 kilo verirsin
Su an 64 kiloyum, bel olarak 38 bedenim aslinda ama bacaklarim ince oldugu icin pantolonlari, ozellikle skinny jeansleri 36 aliyorum cunku esneyince 38 beden istedigim gibi yapismiyor bacaklarima, ben cok dar pantolon seviyorum ama tabii 36 bedenin dugmesi hafif zorlamayla kapaniyor 57-58 kilodayken rahat kapaniyordu 36 beden. Bence sen 61-62de rahatca girersin 36 bedene dugmeleri zorlamadan.
Sen baştacisin cnm ne sorunuglstn99 canim internet paketim bitti yenilene kadar burda olmiycam sorun olmaz inşallh