Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başla artık tatilde bitti. yaz 2 ay kaldı şurda iyi değerlendirelim de eylüle rahat rahat alışverişe çıkalım![]()
inşallahhAynen canim. Bugun basladim bakalim insallah bozmam :)) sen eylulde 69u kesin gormus olursun, gelsin 38 beden kiyafetler![]()
kız abartma sende.arada yersin tabi.öyle kasarsan daha çok yönleniyor beyin.sen her zamanki düzende sağlıklı şeyler ye tamamdırKaçamak yaparsam yüzüme tükürün
O kadar Kİ eminim
7 gün için söz
kız abartma sende.arada yersin tabi.öyle kasarsan daha çok yönleniyor beyin.sen her zamanki düzende sağlıklı şeyler ye tamamdır![]()
hiçç motiveni düşürme
Yapıcam evetttthiçç motiveni düşürmespor yap msela fırsatn varsa bugün
Sağolun kızlartebrik ederim canımmm![]()
Kizlar ben cayima tatlandirici atiyorum seker yerine sizce seker mi daha zararli tatlandirici mi?
Çok güzel bir gün olmuş. Kahvaltina da bayıldım. Peynirlere gel :))Eki Görüntüle 2163767 Eki Görüntüle 2163766 Günaydın kızlArrr
Dün Kİ kahvaltım.. onun dışında bir öğün yaptım
O da et ve iki üç turşudan ibaret
5 ten sora yemedim
Su 7 bardak
Sporlarla yaktığım kalorileri de atıyorum
İkisi deKizlar ben cayima tatlandirici atiyorum seker yerine sizce seker mi daha zararli tatlandirici mi?
Hiç bişey:)) iyice zayıflamam lazım eşim gelmeden. Sonra hediye alırım :)Insallah canim. Bi baslayabilsem diyete super olacak :) kendine ne hediye aliyosun 59un serefine![]()
Çok güzel bir gün olmuş. Kahvaltina da bayıldım. Peynirlere gel :))
Kahvalti edip is icin biraz arastirma yaptim, simdi gezmelere gidiyorum vapurdayim :) oglen icin yanima elma almayi unuttumkızlar napıyorsunuz?ben paşaya çorba yaptım öğle yemeğimi hazırladım ama yemedim daha.bakayım bizimkiler napıyor dedim. adetten dolayımı nedir modum düşük halsizim.evi zar zor süpürdüm![]()