Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başla artık tatilde bitti. yaz 2 ay kaldı şurda iyi değerlendirelim de eylüle rahat rahat alışverişe çıkalım
inşallahhbir kaç pantolon gömleğim var 38 beden.etiket üstünde daha çok beğenip kendime yakışacağını düşünüp almıştıminşallah içine girerim bir güneylüle 65 altına düşmüş olurum inşallahhAynen canim. Bugun basladim bakalim insallah bozmam :)) sen eylulde 69u kesin gormus olursun, gelsin 38 beden kiyafetler
kız abartma sende.arada yersin tabi.öyle kasarsan daha çok yönleniyor beyin.sen her zamanki düzende sağlıklı şeyler ye tamamdırKaçamak yaparsam yüzüme tükürün
O kadar Kİ eminim
7 gün için söz
kız abartma sende.arada yersin tabi.öyle kasarsan daha çok yönleniyor beyin.sen her zamanki düzende sağlıklı şeyler ye tamamdır
hiçç motiveni düşürmespor yap msela fırsatn varsa bugün
Yapıcam evetttthiçç motiveni düşürmespor yap msela fırsatn varsa bugün
Sağolun kızlartebrik ederim canımmm
Kizlar ben cayima tatlandirici atiyorum seker yerine sizce seker mi daha zararli tatlandirici mi?
Çok güzel bir gün olmuş. Kahvaltina da bayıldım. Peynirlere gel :))Eki Görüntüle 2163767 Eki Görüntüle 2163766 Günaydın kızlArrr
Dün Kİ kahvaltım.. onun dışında bir öğün yaptım
O da et ve iki üç turşudan ibaret
5 ten sora yemedim
Su 7 bardak
Sporlarla yaktığım kalorileri de atıyorum
İkisi deKizlar ben cayima tatlandirici atiyorum seker yerine sizce seker mi daha zararli tatlandirici mi?
Hiç bişey:)) iyice zayıflamam lazım eşim gelmeden. Sonra hediye alırım :)Insallah canim. Bi baslayabilsem diyete super olacak :) kendine ne hediye aliyosun 59un serefine
Çok güzel bir gün olmuş. Kahvaltina da bayıldım. Peynirlere gel :))
Kahvalti edip is icin biraz arastirma yaptim, simdi gezmelere gidiyorum vapurdayim :) oglen icin yanima elma almayi unuttum baska alternatif bir sey bulucam artik :)kızlar napıyorsunuz?ben paşaya çorba yaptım öğle yemeğimi hazırladım ama yemedim daha.bakayım bizimkiler napıyor dedim. adetten dolayımı nedir modum düşük halsizim.evi zar zor süpürdüm