- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saol canımHayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin bi yastıkta kocatsın inşallah :) kolay gelsin
Amin inşallah canımKolay gelsin canım Allah tamamına erdirsin :)
Ricaederim canım :) ♡Cok saol canım
Şükür düzgün bişey yemişsin ama midem ağrıyor diyorsun hala acı baharat yiyorsun.Kızlar sigara içiyorum şimdi azda yıyorum aceba sigaradanda migdem ağrıyor olabilir mi ac karnına içmekten
Buarada akşam 1tabak yogurtlu tavuk salata yedım kalorisi 90
İçine
Haşlanmış tavuk tuzsuz yagsız
Bol kıvırcık
1 adet salatalık
2 kaşık yogurt
Pul biber ve karabiber
En guzel diyet yemeği bu bence çok severek yıyorum
İsteyen kendine göre düzenleyebilir :)
Evet akşamları salataya döndüm bir süre böyle çünkü güçten düştüm 1 haftadır salata gercekden azda yesem tok tutuo güç verıo birde kaslarımdan kaybetmemek için spor egzersiz yeterli deıl proteınde tüketmek gerekŞükür düzgün bişey yemişsin ama midem ağrıyor diyorsun hala acı baharat yiyorsun.
Günaydın İyi tatiller cnm :)Günaydin kizlar ben yarin aksama Allah nasip ederse 2 -2bucuk hafta yokum bi nevi tatil yapicam sünnet dügünümüz olucak vs.. o yüzden ara vermek istiyorm burayada. Kendinize iyi bakın insallah istediginiz kiloya ulaşirsiniz, ben tatilden sonra 60lara inicem insallah belki gene size katilirm nasip :). Arada bi ugrarim belki naptiniz diye bakmaya.. hadin iyi günler
Diyettesin dimivala ben aksam makarna cips yedim sabahta yarım simit bir dilim ekmek peynir götürdüm şimdi nesf bir dilim kare uzun çikolata yedimm
şuan için kan şekerim düştüüü açlık ne zormuş modundan çıktımDiyettesin dimi
Çok deılmi dıyetteysen tabı :) ben dondurma dahı yemıorum cunku gercekden kafaya koydum azımlıyım bunu yapabilirim deıl yaparım yapıorum :) cuma gunu tartı günü iple cekıorum :)vala ben aksam makarna cips yedim sabahta yarım simit bir dilim ekmek peynir götürdüm şimdi nesf bir dilim kare uzun çikolata yedimm
çok vala cips yememeliydim bir çorba kasesine koydum, 6-7 tane vardır ama yinede rahatsızlık verdi makarnada öyle ayın 15de memlekete gidicem belki orda 1-2 kilo atarım şuan kg 57 çekip ayın 15 ne kadar sonrası memlekette bakıcam çözüm orda çok iştahım olmuorÇok deılmi dıyetteysen tabı :) ben dondurma dahı yemıorum cunku gercekden kafaya koydum azımlıyım bunu yapabilirim deıl yaparım yapıorum :) cuma gunu tartı günü iple cekıorum :)
Çok almadan fırenle en ıyısı çünkü sonrasında zor oluor ve bı bakıorsun 80 90 olmuşsun anlamıorsun bıle 53den 110a gelirken bende durduramadm alısınca fark etmedim başlarda sonrada umursamadım kendımı saldım suan pişmanım ama olan oldu suan hedefıme ulasıp korumaya odaklıyım :)çok vala cips yememeliydim bir çorba kasesine koydum, 6-7 tane vardır ama yinede rahatsızlık verdi makarnada öyle ayın 15de memlekete gidicem belki orda 1-2 kilo atarım şuan kg 57 çekip ayın 15 ne kadar sonrası memlekette bakıcam çözüm orda çok iştahım olmuor