tabi o zehrini akıttı.umrunda bile olmamıştır.diğer yengemde ortalığı karıştırdı.yaa ne halleri varsa görsünler.4 ay kaldı hepi topu...sabah akşam yürüyüşe çıkacam mecbur ki şu artıdan kurtulmak içinhep öyle olur ki üzülür sinirlenir stres yaşar hep kendimizi tüketiriz anlayışsız hoşgörüsüz insanlara hiç bişey olmaz
bol bol su iç yürü ödem atarsın hem temiz havada yürümek iyi gelecektirtabi o zehrini akıttı.umrunda bile olmamıştır.diğer yengemde ortalığı karıştırdı.yaa ne halleri varsa görsünler.4 ay kaldı hepi topu...sabah akşam yürüyüşe çıkacam mecbur ki şu artıdan kurtulmak için
en iyisi o kendini sporuna ve diyetine ver boşver onlar kötülüklerinde boğulsuntabi o zehrini akıttı.umrunda bile olmamıştır.diğer yengemde ortalığı karıştırdı.yaa ne halleri varsa görsünler.4 ay kaldı hepi topu...sabah akşam yürüyüşe çıkacam mecbur ki şu artıdan kurtulmak için
En azindan gunde bir dilim ve ya diyet biskuvilerden falan yemeyi dusunuyorum canim kendimi o kadar sıkmıcam 55 oluncaEkmek zararlı canım. Bence ekmeğe hiç girme ama sen bilirsin tabi.
aynen öyle yapıcamen iyisi o kendini sporuna ve diyetine ver boşver onlar kötülüklerinde boğulsun
Canim ozledim seni hic gorunmuyordun iyi ki geldinşimdi sade kahvemi içiyorum kızlar sabah kahvaltıda 2 haş yum az süzme peynir 3 zeytin salatalık domates çay
bende özledim sizi ya iyi ki varsınız varya yeri geliyor insanın en yakınları bile akrep gibi sokuyor insanıCanim ozledim seni hic gorunmuyordun iyi ki geldin
Ayne canım sabırlı ol inşallah aşmasan bile kar kardırGünaydin kizlarr bende kilo durumumu yazayim diät yapamiyorm kv burda hersey yiyip iciyoruz valla
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 66.9
Fark: +700gr
Hemen araniza dönmeliyim ama ay sonuna anca, daha fazla almasam bari
yoğun bi gündü benim için şimdi düzeltiyorum bildirmeyenler var diye bekliyordumglstn99 selam canim kilolari ne zaman guncellersin acaba herkesi bir gormek istiyorum kim ne kadar vermis diye :)
tabi cnm hg din kilo yaş boy kendini bi tanıtırsanMerhabaa.
Kilo almaya cok yatkin bir bunyem var. Dikkat etmedigim vakit direk kilo almaya basliyorum.
Hazir yaz tatiline girmisken ben de katilmak isterim. Katilabilir miyiiim?? :)
Merhabaalar tekrardan hosbulduuuk. Ben Burçak.tabi cnm hg din kilo yaş boy kendini bi tanıtırsan
tamam cnm tartılınca söyle aktif olacaksan listeye ekliyimMerhabaalar tekrardan hosbulduuuk. Ben Burçak.
22 yasindayimm :)
Hukuk okuyorum son sinifa gectim bu sene :)
Bekarimm.
160 boyundayim kilomu tam bilmiyorum eve gecince tartilicam aksam. Ama tahminimce 54_55 civarinda oldugumu dusunuyorum :)
Daha once takimli diyet gunluklerine katilmistim sanirim gecen yil 50_51olmustum sanirim ama biraz dikkat etmiyim hemen almaya basliyorum.