- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Benim de ideal kilo 55 ama 52 de daha fit oluyorum. Kilo korumada yeme şeklinde değişiklik olacak mı?Hedefim 55 canim sonra kilo korumaya gecicem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ideal kilo 55 ama 52 de daha fit oluyorum. Kilo korumada yeme şeklinde değişiklik olacak mı?Hedefim 55 canim sonra kilo korumaya gecicem :)
O nasıl bir tartı küsuruta bak maşallah:)) tebrikler:)
Merak ettik seni canım ya. Hayır olsun ..merhba kızlar giremedim bayadır.ciddi anlamda sorunum var.saldım zaten diyeti de falan.kendimi çok kötü hissediyorum
İyiymişVar ya mesajı yazarken dedim ki kesin diyecek birisi o nasil tarti diye
Gıda sektöründe çalıştığım için yartilat malum hassas
merhaba cnm hayırdırmerhba kızlar giremedim bayadır.ciddi anlamda sorunum var.saldım zaten diyeti de falan.kendimi çok kötü hissediyorum
Evet oglenleri tam ogun yemeye baslicam ve ekmek tuketmeye baslicam azar azar :)Benim de ideal kilo 55 ama 52 de daha fit oluyorum. Kilo korumada yeme şeklinde değişiklik olacak mı?
merhba kızlar giremedim bayadır.ciddi anlamda sorunum var.saldım zaten diyeti de falan.kendimi çok kötü hissediyorum
Ekmek zararlı canım. Bence ekmeğe hiç girme ama sen bilirsin tabi.Evet oglenleri tam ogun yemeye baslicam ve ekmek tuketmeye baslicam azar azar :)
2 gün net yoktu öncsinde de kafayı yemek üzereydim.yengem gereksiz bir mevzuya bana taktı.daha doğrusu şöyle eşim başımda olmayınca egosunu üstümde tatmin etti.Merak ettik seni canım ya. Hayır olsun ..
abimin eşi canım ya çok canımı sıktıhallettim ama sinirden bütün ağzım duğaım yarada kaldıtartıldım bu arada 74,6 çıktımmerhaba cnm hayırdır
halletim ama eşimin gelmesini iple çekiyorum taşınacam burdaninşallah kötü bişeyin yoktur canım
boşver cnm kafaya takma sen taktıkça onlar daha çok üstüne gelirabimin eşi canım ya çok canımı sıktıhallettim ama sinirden bütün ağzım duğaım yarada kaldıtartıldım bu arada 74,6 çıktım
öyle yaptı zaten.eşim gelsin işe başladığı gibi aylık kira verebileceğim bir ev bulup çıkacam.garibim abimin dünyadan haberi yok duysa kıyamet koparır.eşim ayrı bir dünya onla ayrı uğraşıyorum.yaşamak bile istemiyorum artık yaabu kadar çeker mi insan.boşver cnm kafaya takma sen taktıkça onlar daha çok üstüne gelir
halletim ama eşimin gelmesini iple çekiyorum taşınacam burdan
bir laf varya edepli edebinden susar edpsiz susturdum sanarannecime kafayı yediren inme indiren onlar değilmiydieşim geldikten sonra sıfırdan bir hayata başlicaz.hem maddi hem manevihalletmene sevindim canım takma boşver bundan sonrasını herkes kendine yakışanı yapar
bir laf varya edepli edebinden susar edpsiz susturdum sanarannecime kafayı yediren inme indiren onlar değilmiydieşim geldikten sonra sıfırdan bir hayata başlicaz.hem maddi hem manevi
olan bana olduaynen canım madem yeni bir hayata başlayacaksınız eşin gelene kadar görmezden duymazdan gel kendi sağlığın için
olan bana oldu