- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Ne zaman sıkılırsam bırakırım diye söz verdim kendime canım öyle belirli bir süre koymadım bugün 8. Gün 1 haftada 3 kilo gitti 6 temmuzda 80.400 le başladım ondan önceki haftada tek öğünle beslenmiştim ondada 1 haftada 86.700 den 80.400 indimcanim senin sivi diyeti kac gun toplam ne zaman bitecek bakalim kac kilo verdirecek meraktayim ben de uygularim pazartesi kac gun bana yaz
kız öğlen hiç ibşi yememişsin az değilmisabah 1 dilim karpuz peynir 1dilim ekmek
oglen 1 bardak buyuk ayran ve 1dilim ekmek
bol su ve sade kahve arada
aksam izgara balik ve 1 kase salata simdi baslicam yemeye :)) gunu kapatiyorum su ve kahve icerim ama gece uzun..
Bide unutmadan yazayım bu sıvı diyetinde incelmeye başladım özellikle yan simitlerim hızla erimeye başladıcanim senin sivi diyeti kac gun toplam ne zaman bitecek bakalim kac kilo verdirecek meraktayim ben de uygularim pazartesi kac gun bana yaz
Aslında iki öğün yapabiliyorsanız yapın kızlar benim hiç kilo alma gibi sorunum yoktu hatta ideal kilomun çok çok altında gezdim yıllarca ne zaman 3 öğüne çıkardım şiştimde şiştimkız öğlen hiç ibşi yememişsin az değilmi
Aynen ya onu yemeseydim aklimdan kek yapmak geciyodu .Bravooo valla gayet iyi olsun bidaha yemezsiniz ilk günler olur o kdr birden kesilmio :)
kızsenin annen canan karataymı yoksaAslında iki öğün yapabiliyorsanız yapın kızlar benim hiç kilo alma gibi sorunum yoktu hatta ideal kilomun çok çok altında gezdim yıllarca ne zaman 3 öğüne çıkardım şiştimde şiştimve ailemdeki herkes zayıf babam annem ablam kardeşlerim çünkü 2 öğün yiyorlar annem hep iki öğün yedirttirdi ve akşam karbonhidrat adına hiçbirşey yemezdik yani annem yapmazdı yapmazda halen
Olabilir bakkızsenin annen canan karataymı yoksa
hahaha ay tatilde diyetmi yapılır yaOlabilir baktatile gittiğimde gece açıkmıştıkda kardeşimle pizza siparişi vericeğimiz zaman telefonu elimizden alıp kapattı bide oklavayla kovaladı bizi odaya kaçıp kapıyı kilitledikde kurtulduk bide dışardan bağırıyor çıkmayın ordan su için neyinize yetmiyor su heee diye bağırdı
Sıvı diyetini ilk burda görmüştüm konusahibi 5 haftada 20 kilo verdiğini yazmış sonra burda etrafımdaki insanlar kısa sürede acayip zayıfladılar kimisi gizlemekle yetindi 3 kişide 4 hafta sıvı 2 hafta püre diyeti yaptığını söyledi bende gaza gelip başladım işte belirli süresi yok ne zaman sıkılırsam bırakcamSivi diyeti nasil. Peki kac gun suruyo
Yok bizim bu hatun akşam en geç 6 dan sonra yemek yemeğe kalkanı oklavayla kovalıyorhahaha ay tatilde diyetmi yapılır yaben balayından +3 kg ile dönen biriyim
hahahahaYok bizim bu hatun akşam en geç 6 dan sonra yemek yemeğe kalkanı oklavayla kovalıyorne zaman tatile gidip buraya geri gelsem kilo vermiş olarak dönüyorum her gittiğimde tüm arkadaş komşu eş dost gurbetlik zor demi adamı ahanda böyle yer bitirir diyorlar bilmiyorlarki kampa gittiğimi
Spor kesinlikle önemli ama benim korkum yok bu konudahahahahahem güzel hem kötü bn anne olunca kesinlikle bir spora küçük yastan alştrcam voleybol olur jimnastk olr dans olur yüzme olur illa bişeye alştrcm sporcu insanlar kaçamak yapsada kilo almıyor ve sporu seviyolar ne güzel :)
ne güzel yaaa burda anca özel okullarda var o hizmetler :)Spor kesinlikle önemli ama benim korkum yok bu konuda
Burdaki okullarda haftanın 2 günü spor oluyor çok eğlenceli hale getiriyorlar çoçuklar sevsin diye hem seçme hakkıda tanıyorlar 6 -7 çeşit farklı sporlar olur bide yüzme dersleri ayarlar okul normalde ben direk versem pahalı oluyor ama okul anlaşma yaptıysa özel hoca eşliğinde uygunda oluyor fiyatlar sanırsam 10 yaş üstü yüzmeyi bilmeyen çoçuk yoktur burda ben hariçburaya geldiğim yıllar eski eşim yarın denize gidiyoruz dedi adam nerden bilsin 1 gün önceden kolluk can simidi aldım bide ağızda hortum tam recep ivedik gibi şimdi aklıma geldi bak nerden nereye geçtim
Burda devlettede var özeldedene güzel yaaa burda anca özel okullarda var o hizmetler :)
yenimi ayrıldınız kaç yıl oluyor :)
olmuş baya hayırlısı böyleymiş demekki :)Burda devlettede var özeldede2016 da ayrıldık
yiyemedim bu ara bi tokluk geldi :)(kız öğlen hiç ibşi yememişsin az değilmi
ajda pekkan gibi anne bence masallahkızsenin annen canan karataymı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?