Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

Bugünde akşamladım kaçamaksız
Sabah
-500 ml limonlu ılık su
- 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 ceviz
Öğle
Bugün pirinçli yoğurt çorbası rondodan geçirdim pirinçlerisıvı diyet olduğundan ona uyarladım
Akşam
Avakadolu yoğurt
Booolll su3-4 litre
Birazdanda sporumu yapıcam bitti gitti

Bugun basladim ama canik asiri tatli istiyo midem acim diye bagriyo
Sütün içine tarçın koy iç halen daha geçmezse tatlı isteğin kakaolu süt iç yada sırf kakaolu çikolata al küçük parçaçık at ağzına diyet yaparken defalarca kullandım çikolatayı birşey olmadı kilo vermemde devam etmişti açlık içinde bol buzlu limonlu yada soğuk maden suyu içine limon sık anında kesiyor iştahı açlıkda hissetmiyorsun burda kış olduğundan ençokda bunu özlüyorum kışında içmeye kalksam ertesi gün hastanede açarım gözümü

Tatlısız bağdata kadar yürüyerek giderim ama tuzsuz limonsuz duramıyorum hiç tuzsuz yemek yemedim hayatımda yiyemem yani 1 hafta limonsuz durayım kriz geçiriyorum illaki olcak ekşi birşeyler
limondan zarar gelmez kız ye gitsin ay ne güzel orda akşam olmuş burdada olsa keşke hemen
biz daha yen, öğle yemeği yedik
spor ne yaoıyorsunuz

limondan zarar gelmez kız ye gitsin ay ne güzel orda akşam olmuş burdada olsa keşke hemen
biz daha yen, öğle yemeği yedik
spor ne yaoıyorsunuz
Akşam oldu burda kış ayı olduğundan yatıyoz kalkıyoz hop akşam oluyor
Spor olarak leslie 3 mile walk 45 dklık açıyorum ses olsun diye ama ona uymuyorum evin içinde deli dana gibi koşuyorum arkamdanda kızım ittiriyor koş gızzz koş diye durmak halt getire nasıl güçlü yani bir gün dengelemeyip kendimi duvara fena vuracam diye korkuyorum

hahaha ay ne güzel ya

Nerede yasiyosun ki

ah o tatlı isteği zaten olmasa hepimiz 36 bedndik
1 kasikcikolata yedim onu yemesem tatli yapmayi dusunuyodum.kesti ama bidaha yapmamam lazim.bu arada sabah
1 haslanmis yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek
salatalik yedim oglen icin simdi yarim ton balikli yesil mercimekli salata yaptim yedim cok guzeldi aksamada kabak yemegi yapicam yogurtla. Bide sabah yarim saat yuruyus yaptim aksamda 1 saat cikicam

Nerede yasiyosun ki
Nerede yasiyosun ki
Avustralyada

Menün gayet güzel

Bravooo valla gayet iyi olsun bidaha yemezsiniz ilk günler olur o kdr birden kesilmio :)

sabah 1 dilim karpuz peynir 1dilim ekmek
oglen 1 bardak buyuk ayran ve 1dilim ekmek
bol su ve sade kahve arada
aksam izgara balik ve 1 kase salata simdi baslicam yemeye :)) gunu kapatiyorum su ve kahve icerim ama gece uzun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…