- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
ay denedim olmuyoalt alta da yazabiliriz katilanlarin uye adi boy ve kilo diye
Bugun basladim ama canik asiri tatli istiyo midem acim diye bagriyohoşgeldiniz günaydın :)
sizde katılın bize :) hemencik veririz 2-3 aylık iş
ah o tatlı isteği zaten olmasa hepimiz 36 bedndikBugun basladim ama canik asiri tatli istiyo midem acim diye bagriyo
hos geldin yas kac ve kac bebe var evde :)merhabalar:)Bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 154 ve kılom 71.7 :)) 20 kılocuk fazlalığım var:))
Tatlısız bağdata kadar yürüyerek giderim amaah o tatlı isteği zaten olmasa hepimiz 36 bedndik
Sütün içine tarçın koy iç halen daha geçmezse tatlı isteğin kakaolu süt iç yada sırf kakaolu çikolata al küçük parçaçık at ağzına diyet yaparken defalarca kullandım çikolatayı birşey olmadı kilo vermemde devam etmişti açlık içinde bol buzlu limonlu yada soğuk maden suyu içine limon sık anında kesiyor iştahı açlıkda hissetmiyorsun burda kış olduğundan ençokda bunu özlüyorum kışında içmeye kalksam ertesi gün hastanede açarım gözümüBugun basladim ama canik asiri tatli istiyo midem acim diye bagriyo
hoşgeldiniz bnmde 20 kilocukmerhabalar:)Bende aranıza katılmak istiyorum.boyum 154 ve kılom 71.7 :)) 20 kılocuk fazlalığım var:))
limondan zarar gelmez kız ye gitsinTatlısız bağdata kadar yürüyerek giderim amatuzsuz limonsuz duramıyorum hiç tuzsuz yemek yemedim hayatımda yiyemem yani 1 hafta limonsuz durayım kriz geçiriyorum illaki olcak ekşi birşeyler
Akşam oldu burda kış ayılimondan zarar gelmez kız ye gitsinay ne güzel orda akşam olmuş burdada olsa keşke hemen
biz daha yen, öğle yemeği yedik
spor ne yaoıyorsunuz
hahaha ay ne güzel yaAkşam oldu burda kış ayıolduğundan yatıyoz kalkıyoz hop akşam oluyor
Spor olarak leslie 3 mile walk 45 dklık açıyorum ses olsun diye ama ona uymuyorum evin içinde deli dana gibi koşuyorum arkamdanda kızım ittiriyor koş gızzz koş diyedurmak halt getire nasıl güçlü yani bir gün dengelemeyip kendimi duvara fena vuracam diye korkuyorum
Nerede yasiyosun kiSütün içine tarçın koy iç halen daha geçmezse tatlı isteğin kakaolu süt iç yada sırf kakaolu çikolata al küçük parçaçık at ağzına diyet yaparken defalarca kullandım çikolatayı birşey olmadı kilo vermemde devam etmişti açlık içinde bol buzlu limonlu yada soğuk maden suyu içine limon sık anında kesiyor iştahı açlıkda hissetmiyorsun burda kış olduğundan ençokda bunu özlüyorum kışında içmeye kalksam ertesi gün hastanede açarım gözümü
1 kasikcikolata yedim onu yemesem tatli yapmayi dusunuyodum.kesti ama bidaha yapmamam lazim.bu arada sabahah o tatlı isteği zaten olmasa hepimiz 36 bedndik
Nerede yasiyosun ki
AvustralyadaNerede yasiyosun ki
Menün gayet güzel1 kasikcikolata yedim onu yemesem tatli yapmayi dusunuyodum.kesti ama bidaha yapmamam lazim.bu arada sabah
1 haslanmis yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek
salatalik yedim oglen icin simdi yarim ton balikli yesil mercimekli salata yaptim yedim cok guzeldiaksamada kabak yemegi yapicam yogurtla. Bide sabah yarim saat yuruyus yaptim aksamda 1 saat cikicam
Bravooo valla gayet iyi olsun bidaha yemezsiniz ilk günler olur o kdr birden kesilmio :)1 kasikcikolata yedim onu yemesem tatli yapmayi dusunuyodum.kesti ama bidaha yapmamam lazim.bu arada sabah
1 haslanmis yumurta
biraz peynir
1 dilim ekmek
salatalik yedim oglen icin simdi yarim ton balikli yesil mercimekli salata yaptim yedim cok guzeldiaksamada kabak yemegi yapicam yogurtla. Bide sabah yarim saat yuruyus yaptim aksamda 1 saat cikicam
canim senin sivi diyeti kac gun toplam ne zaman bitecek bakalim kac kilo verdirecek meraktayim ben de uygularim pazartesi kac gun bana yazAvustralyada
Menün gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?