Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

yok benim sporum ev işleri su an evden pek cikamam ikizlerle aksamlari sadece cikiyoruz ..birakip spora gidemem ayrica denesem izin vermezler :)

kızını Allah bagislasin..
bugun yediklerin cok guzel bu sekilde gidersen pazartesi 75 olacaksin sen..Aksam sofralarindan uzak durmam lazim benim yemekci bir esim var mutlaka her gun guzel yemek pisiyorum malesef..
Bugun sabah 1bardak sut ve kahve ictim
oglen 1 bardak ayran ve etiform yedim ciktim isim vardi acil..
4te geldim 2kofte 1 b ayran 1dilim ekmek yedim..
artik sadece su icerim yemek yemicem ..

Kızlar beni de alın gruba. Üç çocuğum var sunan evdeyim yaz tayili için. 2-5-7 yaşları ve ben dışarda onlarla tek yuruyemiyorum.kucugum çok hareketli.gvebliklerini sağlayamıyorum o yüzden evdeyim,turuyus vs zor ama sabah çıkabilirim . Boyum 165 kilom 69 yaşım 35.
Bayramda 60 in altına inmiş olmak istiyorim.cidden çok kötü besleniyorum. Hiç acikmiyorum, çünkü sürekli yiyorum.bacaklarim popom karnım berbat durumda.gecen sene Eylül'de 58 kiloydum.38 beden kotlar ince bacak duzr yakın karın.oyke mutluydum ki.ama her gören ayyyy nolmus sana çokmuasun diye diye yemeklere sardım,sonuç hüsran.su annbasliyorum, bu kadar şişman olmak istemiyorum

sizin kilonuz iyi gibi aslinda cok kotu olamazsiniz..yarin yazın siz de ne yediyseniz..

vlla siz 69 a bu kdr şişman falan diyosanız biz ölek hoşgeldiniz

kızlar bn işten cıktım gittim çayımı aldım. :)
eve geldm 2 köfte 3 kask zeytnyglı faslye yedm snra saçıma bademyağı ve zeytin ysğı karıstırıp sürdüm
yüzüme maske sürdüm
o arada 30 dk yürüdüm koşu bandında
snra biraz basen hareketlri ysptm b,de 20 squat
snra duşuumu aldım
çamaşırları astım nevresimleri değiştirdim şidi limonlu sodamı içiyorum:)
yarn inşallah çayımıda içip günlük tüm gün ne yediiğimi yzcam :)
iyi akşamlar hpinize

• Kiiizlar merhaba bende katilmak istiyorum boyum 168 kilom 77. 2 oglum var biri daha 1 yasinda emziriyorum cok kilo aldim son zamanlar 72ydim bi anda 77de buldum kendimi.ilk ogluma 58 ile hamile kalmistim resimlere bakiyorum kendimi taniyamiyorum vazgecmeden birbirmize destek olup verelim su kilolari

Sağol canım
Ben geçen cuma başladım 80.400 le canım perşembe günü 78 kgdım çok yavaş veriyorum pazartesi mümkün değil 75 olamamkeşke olsam ne güzel olurdu akşam yemeği masasına otur kendini avutacak birşey koy önüne yavaş yavaş yiyip oyalan bende kızımla oturuyorum meyve suyumu bile o bitirene kadar yudum yudum içip kalkıyorum

Süpersin o zaman sana kocaman maşaallah bune hız bu gidişle eriyip gidersin bende çalışmayan metabolizmamla kavga eder dururum

hoşgeldiniz günaydın :)
sizde katılın bize :) hemencik veririz 2-3 aylık iş

Kızlar günaydınnnnn :)

bu sabah kalktım çayımı içtim :)
söz verdiğim gibi leslie yapamadım ama yavas yavas düzene sokcam :)
işyerine geldim 3 aydr burdayım iş yeri 5. katta asansörle çıkıyordm bugun merdivenle çıktım :)))
kepekli sandvic aldm domatesli peynirli onu yicem şimdi çayla
diğer günler daha erken kalkıp evde yapcm kahvaltımı inşallah:)
hadi bakalım kurban bayramındaa güzel giyinmek için :)) 22 temmuzda doğum günüm en azından 10 günde biraz kilo vermiş olayım bari :) ilk hedef o :)

kızlar bu arada ben kendi adıma pazardan pazara tartı ve basen ölçümü planlıyorum siz ne dersiniz ?

tamamdır hepimiz pazar gunu sabah guncel kilonuzu yazin bir tablo olustursak becerebilen var mi icinizde

benim cocuklar da yengec :)dogumgunune biraz daha ince girersin 3kilo bile hafiflik veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…