- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
yok benim sporum ev işleri su an evden pek cikamam ikizlerle aksamlari sadece cikiyoruz ..birakip spora gidemem ayrica denesem izin vermezler :)Oyy allah bağışlasın :)
siz yürüüyüş mü yapıyorsunuz varmı evde koşu bandı :)
valla öğlen gidip gelmem zor olur ev fazlada 30 dk yürüyüş yada eliptik fln yapabilrim o kdr içinde para vermeye değermi diyorum bi yandan ne biliyimadımsayarıda motive eder belli bi limit koyarım die alayjm dedim amane bilim
daha once 5ay yaptim leslie vaktim vardi tabi eskiden ..cok faydali cidden..İkizlerini Allah bagışlasın canımspor olarak ben leslieyle yapıyorum 45 dklık 3 mile olanı daha önce hergün yapıp 1 ayda inanılmaz sıkılaşmıştım
kızını Allah bagislasin..evettt kızlar ben yurtdışında yasadıgımdan aksam oldu burda menümü yazayım
SABAH
-500 ml ılık limonlu su
-200 ml taze sıkılmış portakal suyu
- 1 ceviz içi
1 saat sonra
-500 ml su
-1 bardak süt
ogle
Tadı çok kötüydüiçi çok karışık yeşilliklerle dolu çorba
Su
Akşam
1 kase yoğurt
1 avakado
1 bardak sütlü çay bu iyiydi kendime geldim
Ve toplam 4 litre su
Yeşil çay içmek istiyorum demliyorum kızlar ama içemiyorum tek yudumda afferdersiniz midem ağzıma geliyor zorlamıyorum onun yerine yeşilçay detoksu var küçük paket halinde ondan alıyorum
Birazdanda 45 dk yürüdümmü günü kapatacağım
sizin kilonuz iyi gibi aslinda cok kotu olamazsiniz..yarin yazın siz de ne yediyseniz..Kızlar beni de alın gruba. Üç çocuğum var sunan evdeyim yaz tayili için. 2-5-7 yaşları ve ben dışarda onlarla tek yuruyemiyorum.kucugum çok hareketli.gvebliklerini sağlayamıyorum o yüzden evdeyim,turuyus vs zor ama sabah çıkabilirim . Boyum 165 kilom 69 yaşım 35.
Bayramda 60 in altına inmiş olmak istiyorim.cidden çok kötü besleniyorum. Hiç acikmiyorum, çünkü sürekli yiyorum.bacaklarim popom karnım berbat durumda.gecen sene Eylül'de 58 kiloydum.38 beden kotlar ince bacak duzr yakın karın.oyke mutluydum ki.ama her gören ayyyy nolmus sana çokmuasun diye diye yemeklere sardım,sonuç hüsran.su annbasliyorum, bu kadar şişman olmak istemiyorum
vlla siz 69 a bu kdr şişman falan diyosanız biz ölekKızlar beni de alın gruba. Üç çocuğum var sunan evdeyim yaz tayili için. 2-5-7 yaşları ve ben dışarda onlarla tek yuruyemiyorum.kucugum çok hareketli.gvebliklerini sağlayamıyorum o yüzden evdeyim,turuyus vs zor ama sabah çıkabilirim . Boyum 165 kilom 69 yaşım 35.
Bayramda 60 in altına inmiş olmak istiyorim.cidden çok kötü besleniyorum. Hiç acikmiyorum, çünkü sürekli yiyorum.bacaklarim popom karnım berbat durumda.gecen sene Eylül'de 58 kiloydum.38 beden kotlar ince bacak duzr yakın karın.oyke mutluydum ki.ama her gören ayyyy nolmus sana çokmuasun diye diye yemeklere sardım,sonuç hüsran.su annbasliyorum, bu kadar şişman olmak istemiyorum
Sağol canımkızını Allah bagislasin..
bugun yediklerin cok guzel bu sekilde gidersen pazartesi 75 olacaksin sen..Aksam sofralarindan uzak durmam lazim benim yemekci bir esim var mutlaka her gun guzel yemek pisiyorum malesef..
Bugun sabah 1bardak sut ve kahve ictim
oglen 1 bardak ayran ve etiform yedim ciktim isim vardi acil..
4te geldim 2kofte 1 b ayran 1dilim ekmek yedim..
artik sadece su icerim yemek yemicem ..
Süpersinkızlar bn işten cıktım gittim çayımı aldım. :)
eve geldm 2 köfte 3 kask zeytnyglı faslye yedm snra saçıma bademyağı ve zeytin ysğı karıstırıp sürdüm
yüzüme maske sürdüm
o arada 30 dk yürüdüm koşu bandında
snra biraz basen hareketlri ysptm b,de 20 squat
snra duşuumu aldım
çamaşırları astım nevresimleri değiştirdim şidi limonlu sodamı içiyorum:)
yarn inşallah çayımıda içip günlük tüm gün ne yediiğimi yzcam :)
iyi akşamlar hpinize
Ya zayıf halim dün gibigüzelim kotlarin içine giremiyorumvlla siz 69 a bu kdr şişman falan diyosanız biz ölekhoşgeldiniz
verirsiniz hepimiz veririzYa zayıf halim dün gibigüzelim kotlarin içine giremiyorum
hoşgeldiniz günaydın :)
- Kiiizlar merhaba bende katilmak istiyorum boyum 168 kilom 77. 2 oglum var biri daha 1 yasinda emziriyorum cok kilo aldim son zamanlar 72ydim bi anda 77de buldum kendimi.ilk ogluma 58 ile hamile kalmistim resimlere bakiyorum kendimi taniyamiyorum vazgecmeden birbirmize destek olup verelim su kilolari
tamamdır hepimiz pazar gunu sabah guncel kilonuzu yazin bir tablo olustursak becerebilen var mi icinizdeKızlar günaydınnnnn :)
bu sabah kalktım çayımı içtim :)
söz verdiğim gibi leslie yapamadım ama yavas yavas düzene sokcam :)
işyerine geldim 3 aydr burdayım iş yeri 5. katta asansörle çıkıyordm bugun merdivenle çıktım :)))
kepekli sandvic aldm domatesli peynirli onu yicem şimdi çayla
diğer günler daha erken kalkıp evde yapcm kahvaltımı inşallah:)
hadi bakalım kurban bayramındaa güzel giyinmek için :)) 22 temmuzda doğum günüm en azından 10 günde biraz kilo vermiş olayım bari :) ilk hedef o :)
kızlar bu arada ben kendi adıma pazardan pazara tartı ve basen ölçümü planlıyorum siz ne dersiniz ?
benim cocuklar da yengec :)dogumgunune biraz daha ince girersin 3kilo bile hafiflik veriyorKızlar günaydınnnnn :)
bu sabah kalktım çayımı içtim :)
söz verdiğim gibi leslie yapamadım ama yavas yavas düzene sokcam :)
işyerine geldim 3 aydr burdayım iş yeri 5. katta asansörle çıkıyordm bugun merdivenle çıktım :)))
kepekli sandvic aldm domatesli peynirli onu yicem şimdi çayla
diğer günler daha erken kalkıp evde yapcm kahvaltımı inşallah:)
hadi bakalım kurban bayramındaa güzel giyinmek için :)) 22 temmuzda doğum günüm en azından 10 günde biraz kilo vermiş olayım bari :) ilk hedef o :)
kızlar bu arada ben kendi adıma pazardan pazara tartı ve basen ölçümü planlıyorum siz ne dersiniz ?
aslında ilk sayfaya açmak lazımda bnde bilmiyorum nsası açılıyor bi bkayımtamamdır hepimiz pazar gunu sabah guncel kilonuzu yazin bir tablo olustursak becerebilen var mi icinizde
aynen öyle allahtan ben kilomu göstermiyorm kemklerm ince herlde 85 oldugum zamanlarda bile kmse inanmıyodubenim cocuklar da yengec :)dogumgunune biraz daha ince girersin 3kilo bile hafiflik veriyor
alt alta da yazabiliriz katilanlarin uye adi boy ve kilo diyeaslında ilk sayfaya açmak lazımda bnde bilmiyorum nsası açılıyor bi bkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?