Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toparlarsin kesin sen canm birakma bir kac kacamak yaptin die uzme kendini verisinKızlar ben yazmıyorum çünkü diyeti bozdum ve kilo aldim. Bugün toparlamaya calisacam
Neden canim ağlayasin kiii nie bu kadar doldunöğlen 4 ymk kaşığı yoğurt tepeleme 1 kasa ayran aşı çorbası 1 biber dolma kırmızı biber akşama bişey yemem heralde moralım çok bozuk vala işyerinde ağlamamak için zor duruyorum
bir ardsım 5 aylık bebişi var 2.ye hamile olduğunu öğrendi korunduğu halde nasıl oldu bilemiyorum dedi .biz 1 senedir deniyoruz olmuyo duyunca göğsüme yumru oturdu aslında bayağıdır takmıyordum 2 aydır falan şimdi duyunca ağlıyasım geliyor yaş 33 olcak yakında kendime üzülüyorumNeden canim ağlayasin kiii nie bu kadar doldun
Buna mi uzuldun nesip ne zamansa o zaman gelir dunyaya demekki varmiş gelmesine herseyin hayirlisi canim korundugu halde hamile kalmak biraz cok az olasi birsey ama sen uzulme aglatip stres yapma sterstende kaynakli olmaz bak. Yumurtlama doneminde deneyin olur insallahbir ardsım 5 aylık bebişi var 2.ye hamile olduğunu öğrendi korunduğu halde nasıl oldu bilemiyorum dedi .biz 1 senedir deniyoruz olmuyo duyunca göğsüme yumru oturdu aslında bayağıdır takmıyordum 2 aydır falan şimdi duyunca ağlıyasım geliyor yaş 33 olcak yakında kendime üzülüyorum
inş da insan yinede üzülüyor bide sülelenin ilk erkek torunu evin büyük abisi herkes heryerde torun diyor iyice zoruma gidiyor butün kadınları ilk ayda hamile kalmış@lapland canim cogu kadin yillarca ugrasiyor ve olan var olmayan var 1 sene cok kisa bir zaman bence cok kisa zamnda senden de guzel haberler alcaz çok guzel bir aydayiz insqllah aminnn
İyi işte spor olmuş:)Ayyy bizde bayram alişverisine ciltik 5 saattir dişardayim belimi ve bacaklarimi hissetmiyorum
Ne zamandır deniyorsunuz? Canım stres yaparsan olmaz ama moralini yüksek tutup Allah'a sığınmalısın. Herşeyin zamanı var Allah ne zaman isterse o zaman olur. hayırlısını dile. Bak biz 9 aydan sonra bebek sahibi olduk. Doktor bize cocugunuz olmaz gelin tüp bebek yapalım dedikten 1 hafta sonra hamile kalmışım. ayrıca 1 sene çocuk olmaması çok normal. o torun diye diretenleri de sustur o ne ya ne aptalca. üzmekten başka bişey değil insanları.bir ardsım 5 aylık bebişi var 2.ye hamile olduğunu öğrendi korunduğu halde nasıl oldu bilemiyorum dedi .biz 1 senedir deniyoruz olmuyo duyunca göğsüme yumru oturdu aslında bayağıdır takmıyordum 2 aydır falan şimdi duyunca ağlıyasım geliyor yaş 33 olcak yakında kendime üzülüyorum
Tabi senden beklentiler buyuk olunca ve herkes dile getirince psikolijkmende yukleniyorsun kendine birsz rahat birwk kendini canm allah buyukinş da insan yinede üzülüyor bide sülelenin ilk erkek torunu evin büyük abisi herkes heryerde torun diyor iyice zoruma gidiyor butün kadınları ilk ayda hamile kalmış
Kacamak yaptigin için sikintidan yiyemiyosundur tabi bu diyet icin guzel birsey :))Bugün ekmekle kahvaltı yaptım tereyağ falan. Öğlen 1 dilim karpuz yedim. Başka da bişey yemedim. 1 saat kadar da yürüdüm belki daha fazla. Açım ama canım bişey istemiyor.
yok ya yemeye üşeniyorumKacamak yaptigin için sikintidan yiyemiyosundur tabi bu diyet icin guzel birsey :))
O da guzelmişyok ya yemeye üşeniyorum
bizde8.aya girdik denemelerde ,artık çok akraba yanına gitmemeye çalışıyorum ama yine de kulağa geliyor ,kaçsakta bir yerde buluyorlar eşimle babası iftara gittiler bi akrabaya orda kayınpederi torun yapsınlar torun şöylerdr torun böyledir babam bişe diyemedi hayırlısı demiş ama eşim adama dalacaktım artık diyo babam lafı değiştiriyo adam toruna laf getiriyo diyo cahil çok etrafımızda,kaynım görümcen biz bebek istiyoruz diyorlar şakayla karışık ama akraba neye kadar nereye kadar biri olmazsa biri bütün sülale iç içe eşimin, bizde aynı mahalledeyiz ayy artık iyice bunaldımNe zamandır deniyorsunuz? Canım stres yaparsan olmaz ama moralini yüksek tutup Allah'a sığınmalısın. Herşeyin zamanı var Allah ne zaman isterse o zaman olur. hayırlısını dile. Bak biz 9 aydan sonra bebek sahibi olduk. Doktor bize cocugunuz olmaz gelin tüp bebek yapalım dedikten 1 hafta sonra hamile kalmışım. ayrıca 1 sene çocuk olmaması çok normal. o torun diye diretenleri de sustur o ne ya ne aptalca. üzmekten başka bişey değil insanları.
2 aydır rahattım umursamadım ama dün arkadaşımı öğrenince burukluk çöktü çökmedi değilTabi senden beklentiler buyuk olunca ve herkes dile getirince psikolijkmende yukleniyorsun kendine birsz rahat birwk kendini canm allah buyuk