HEDEF: ** haftada 1 kilo **

merhaba kızlar.oğlanı parka götürdüm uyudu ancak girebildim.dün akşam iftarda tavuk salata yedim.çok şükür kaçamaksız atlattım. bugün sabah klasik kahvaltım öğlenide biraz önce 3 kaşık ciğer yarım domates 1 bardak ayran içtim.

kızlar kendime bir gömlek aldım indirimdeydi.bedenleri kalmamış M beden vardı.kalıbı dar.bayıllldımmm:halay:bu bayram mümkün değil ama kurban bayramına girecem inşallah o gömleğe.altına yumusak kumaş bir kotla şahane olur.sabırla devam etmemiz lazım kızlar bu yaz kurtulalım şu kilolardan artık.

elbise bakıyorum 1 temmuzda arkdasın düğünü var kendime hiç bişe yakıştıramıyom acayip şiş hissediyorum :cry::KK42::mad::mad: nalet verdiğim 1 kg geri aldım haftasonu aferin bana
şu haftasonuna çare bulsan varya çok güzel kilo vereceksin hafta arası çok güzel gidiyorsun çünkü

selam iki gündür çok yoğunum giremedim bayram temizliği bayram alışverişi derken bugün fırsat bulabildim..diyetime sadık kaldım bozmadan devam plateste bugün 4. günüm vücud alıştı ağrılar geçti şimdilik iyi gidiyor herşey sizler nasılsınız..bu sabah kahvaltım klasik 1 haş yumurta 30 gr peynir maydanoz domates salatalık 5 zeytin 1. lt su

Iftqr: patates kizartmaz 10 ince dilim. 5 dilim patlican. 2 dilim kabak.2 dilim biber
3 kaşik pilav
2 tavuk gogsu
1 kepce yogurt corba
2 dilim pide
Ve şuan 3 kilo almis gibi hissediyom gerci kizartma cok uzun yemedim die bu kadar yedim ama napim yedim veee acisinida cekcem artik
3 cay iki hurma

olmuyorrrr ne yapsammm olmuyorrrr manuş baba modundayım ahhhhh ahhhhhhhhd dün akşam eşimle gıybet dedikodu dedikodu derken ona hazırladığım yemeğin yarısını ben yedim bir kase çorba makarna tvuk patates limonata 3 kare pide gitti vala gittiiiiii sabah tartımdı 58,6 verdiğim tam bir kg almışım tebrıklerrrrr

bugun sabah menü tost ne sütlu nefc oldu öğlen hem yoğurt hem ayyanlı çorba yicem calsyumm patlaması akşam eşimle bir araya gelmemem lazım dedikodu yapınca yemek cozutuyorz:KK70::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar ben dün döğme çorbasıyla doymadım az geldi galiba sonrasında acıktım bişeyler atıştırdım yine.yaaa benim yemeğim dolapta olacak hazır acıkınca çıkarıp yicem yoksa saçma sapan şeyler yiyorum.bugün 2 günlük yemek yapıp dolaba koyucam:KK51:sanki çok katılım yok kızlar ya buraya biraz daha vakit ayıralım.bakın bayram geldi asıl bu zamanlar önemli:işsiz:

X