Evet ayran aşı olabilir. Mersin .
Akrep :) Biliyorum bunlar iyi zamanlarımYay :) senin ?
Daha dur, ufaklık büyüdükçe kalmayan vakti göreceksin :))))))
Bana hep böyle derlerdi , gerçi ben hep tam zamanlı anne oldum, ama zamanla başka şeylere, kendine ve eve de zaman ayırmak gerektiğini görüyor insan :/
evet tantuni candır :) nerelisin aslen?Ve tantuni diyorum... of akşam akşam ne güzel şeydir o :) bizzat orada yedikten sonra buradakiler manasını yitirdi. İstanbul’da oturuyorum ben
Off kız valla kendimi robot gibi hissediyorum. Ben yapıyorum oğlan dağıtıyor. Bitirdim bugün artık sadece supur sil isim olurEline sağlık canım. Ben pek fırsat bulamıyorum artık bebekten. ona yemek hazırlıyorum yediriyorum oynat falan derken gün bitiyor
Akrep :) Biliyorum bunlar iyi zamanlarımben de vakit ayırmak istiyorum özellikle eşime ama asla eskisi gibi olmuyor. Hayırlısı :)
evet tantuni candır :) nerelisin aslen?
Bugunku menumu yazayim. Sabah 1 paket eti form limon lifli ve sutlu filtre kahve. Oglene dogru 1.5 simit, yarim pogaca, yarim acma, bol labne, domates, 2-3 pastirma, zero. Aksama dogru sutlu filtre kahve, 1 paket aycekirdegi (tadimin 2 liralik boyundan). Is icin kamera goruntuleri izlerken citledim :)) eve yeni geldim, dus aldim kahve iciyorum. 2 saat icinde disari cikicam, 30-40 dakika yuruyus yapmam gerekecek, isle alakali bir durum icin bir semtte biraz dolanicam etrafi incelemek amaciyla. Su an karnim tok, gec saatte bir seyler yemezsem cok iyi olacak.
Sikilmis sindir biraz toparlan hem kafa olarakta geri gelirsin canmBen bir turlu diyete baslayamadim kizlar. 1 haftadir her sabah bugun baslicam diyorum ama olmuyor. Tatilden sonra baslicam sanirim. Kendime biraz izin vermeye karar verdim. Yediklerimi yazip kilo bildirimi yapmaya devam edicem ama diyeti biraktim simdilik
Burdayim ama çok rahatsizim bugun orucluydum da zaten o yuzden menu yazmadim tam tempo kursa devam son beş gun kaldi bayrama yetistirmeye calişiyoz ama rahatsizdim uyudum ondan bakamadim canmB Bitterlokumu nerdesin
Akrep burcu bir arkadasim vardi cok iyi anlasirdik cok ta severdik birbirimizi akrep diyinci oo aklima gelirAkrep :) Biliyorum bunlar iyi zamanlarımben de vakit ayırmak istiyorum özellikle eşime ama asla eskisi gibi olmuyor. Hayırlısı :)
çok zor bi burç allah yardimcin olsun:)) benim kızım da akrep burcu olacaktı teraziyle kurtardık:)) şaka bi yana çok karakterli bir burç kendimin diye söylemiyorum :)Kızımın Burcu..nasıldır akrep kadını ?
Pek hoşlanmazdım ama oldu işte :)
Karbonhidrata abanmışsın bolca :-/
Aynen canim. Ipin ucunu iyice kacirmamak icin de devam edicem buraya yazmaya ve bildirim yapmayaSikilmis sindir biraz toparlan hem kafa olarakta geri gelirsin canm
Burdayim ama çok rahatsizim bugun orucluydum da zaten o yuzden menu yazmadim tam tempo kursa devam son beş gun kaldi bayrama yetistirmeye calişiyoz ama rahatsizdim uyudum ondan bakamadim canm
Saol canmGeçmiş olsun canım az kaldı insallah B Bitterlokumu
Cok tesekkurler canmAynen oyle oldu. Bir hafta cok sıkı diyet yapinca gozum dondu 1 haftadir yiyip duruyorum 3.5 kg arti gordum 1 haftada :))
Aynen canim. Ipin ucunu iyice kacirmamak icin de devam edicem buraya yazmaya ve bildirim yapmaya
Gecmis olsun canim
çok zor bi burç allah yardimcin olsun:)) benim kızım da akrep burcu olacaktı teraziyle kurtardık:)) şaka bi yana çok karakterli bir burç kendimin diye söylemiyorum :)