HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Aksam:3 kanat izgara
3 et kofte izgara
1 kozlenmis biber. 1 dilim domates
3 kasik uzumlu pilav
1 kucuk kase karisik salata
1 bardk meyve suyu
Biraz aci
1 kare pide
Canım o meyve suyu hazır mı ? Hazır değilse bile meyve suyu yerine meyvenin kendisini ye daha iyi bilgin olsun.

liliyaa harika kilo vermişsin, ben birkaç hafta sonra irademi kaybediyorum ne yazık ki. Tamamen duygusal sebeplerden.
18 aylık dünya tatlısı bir kızım var ve çok yoruluyorum, bu yorgunluk yemek yemeyi unutturmuyor ama ne yazık ki.. :/

günaydın kızlar aksamı cipsle kaçırdım vala bir tabak cips yedim yemeeğin üstüne diyet elden gidiyeaahh sabah ki menü tam bugday ekmegıne kaşarlı tost lıgt bulamadım sabah sabah. ve beyaz çay sallama ,öğlen domates salata çorba düşünüyorum aksam sade salata yoğurt olcak arada çikilata yicem gibi bugun canım çikilata çektiiiiyeahh acayiippp

Günaydın canım sen ne zaman diyette oldun ki ne zaman okusam hep cips abur cubur yiyorsun :))

Merhaba,
Ben de gelebilir miyim ? İlk sayfalara baktım ama göremedim, var mı bir kuralınız, şartınız ? Her gün 5 mesaj vs...
Merhaba gelebilirsin tabi hoşgeldin. Allah bağışlasın canım. kaç kilosun yaşın ve boyun kaç? Şartimiz yok. Cuma tartı günümüz. Bir de yediklerini burda paylasirsan iyi olur senin için.

Merhaba gelebilirsin tabi hoşgeldin. Allah bağışlasın canım. kaç kilosun yaşın ve boyun kaç? Şartimiz yok. Cuma tartı günümüz. Bir de yediklerini burda paylasirsan iyi olur senin için.

Sizlerin de küçük bebekleri var sanırım, hepsi çoook mutlu, huzurlu bir dünyada büyürler dilerim..
36 yaşındayım, boyum 160 cm ve şu anda 75 kiloyum. ( 73 kiloydum da son günlerin hazin sonu oldu bu rakam )
Bankacıyım, Kızımı büyütmek istediğim için istifa ettim. Pek çoğumuzda olduğu gibi istikrarlı olamama sorunum var, en azından Doğum kilolarımı verdim ve uzun vadeli bir hedef koydum kendime, yılsonuna kadar ( kızımın da benim de doğumgünlerimiz Kasım ve Aralık ayında ) 50 li kiloları görmek istiyorum, bu 59.9 bile olabilir, iki ileri bir geri gidiyorum, duygusal açlık sıkıntım var zaman zaman kontrol edemediğim, çok şey bilip uygulayamadığım zamanlar var. Neyse ki eşim de sağlıklı besleniyor, o da yaklaşık 25 kg verdi. Normal oldu artık ve salmadı kendini de.
Emzirmeye devam ediyorum, gün içinde de sadece öğlen yazabilirim, Deniz uyuduğunda. Bir de akşam. Onun yanında mümkün mertebe kullanmıyorum.
Senin kilo verme grafiğin bana da motivasyon sağladı.
Başaracağız , başka yolu yok.

Kahvaltı, 1.5 yumurtalık omlet, peynir, birkaç zeytin, yarım dilim çavdar ekmeği ( kendim yapıyorum ) ve biraz tahin pekmez ve çay tabi, şeker kullanmıyorum.
Az önce de birkaç üzüm ve taze kayısı yedim kızım yerken.. :/

Hosgeldin canim verirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…