HEDEF: ** haftada 1 kilo **

kuruyemişe dikkat et kalorisi çok.akşama hafif geçireceksin zaten.

Reactions: Cac
kızlar 3 buçukta 5 kaşık pilav( pılav pirinç ti benim sıpa bulgur yemiyor) ve tavuk sote yedim. evi temizledim hış oldum yemek çıkana kadar aşırı acıktım az ekmek arası peynir domates koydm.başım dönüyordu artık.ama evim mis gibi olduakşama bişey yememeyi düşünüyorum yersem yazarım

Selam kızlaaar ben sınav dolayısı ile kaç gündür yokum bugün tartı bildirimi yapacağım inşallah yediklerimi de akşam toplu atarım

Hala bitmedi sınavlarım bana dua edin

Nasılsınız neler yaptınız yapıyorsunuz
Oruç nasıl gidiyor hayat nasıl gidiyor :)

Allah yardimcin olsun canim insallah sinVlari bitirir gelirsun burda hersey ayni benim icin oruc guzel gidiyordu taki dun aksama kada regl oldum cikinca devam artik ramazandan sonra diyete basliycam oyle istee

Allah yardimcin olsun canim insallah sinVlari bitirir gelirsun burda hersey ayni benim icin oruc guzel gidiyordu taki dun aksama kada regl oldum cikinca devam artik ramazandan sonra diyete basliycam oyle istee
Yaa olsun canım regl iken de biraz dikkat et :) Regl iken ben kimse yemiyor diye yemiyordum iftar sahurda da oruç tutmayacağım nasılsa diye az yiyordum etkili oluyordu Ramazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…