öğlen bir kepçe çorba yedim 7 ymk kaşığı saydım domates çorba idi. ekmek ucu kopardım içine iki ciğer iki patates attım küp şeklinde sade nescf ve sade türk kahve içtim 2 kare bitter yidim şimdi bir avuç kuruyemiş aksama ananas yicem sadeödem dir canım bozmadın çünkü
Tebrikler canim iki haftadir super gidiyorsunKızlar günaydin misafirim gelecek dönecem size k.bakmayin yazamıyorum
Geçen hafta 63,5
Kilo 62,4
Fark - 1,1
Gecen hafta kacti canmBende 76.800
Gecen haftayi yazsaydin yaa bakalim ne kadar fark vardiGunaydın kizlarhic keyfim enerjim yok bugunlerde tatile ihtiyacim var bayram nitsin bakicam bu sabahki kilimda 65.3
Verirsin sen kesin sikma caniniGecen hafta 60.7
Bu hafta 63.8
Super gidiyorsun tatlim aferin kiz sana bu gidisle kim tutar seniiMerhaba kizlar
Geçen hafta 78
Bugün 76.6
Bende utu yapiyom simdi kalkip yemek yapcam canmevi temizliyorum battı iyice.siz napıyorsunuz kızlar
kuruyemişe dikkat et kalorisi çok.akşama hafif geçireceksin zaten.öğlen bir kepçe çorba yedim 7 ymk kaşığı saydım domates çorba idi. ekmek ucu kopardım içine iki ciğer iki patates attım küp şeklinde sade nescf ve sade türk kahve içtim 2 kare bitter yidim şimdi bir avuç kuruyemiş aksama ananas yicem sade
Super gidiyorsun tatlim aferin kiz sana bu gidisle kim tutar senii
Allah yardimcin olsun canim insallah sinVlari bitirir gelirsun burda hersey ayni benim icin oruc guzel gidiyordu taki dun aksama kada regl oldum cikinca devam artik ramazandan sonra diyete basliycam oyle isteeSelam kızlaaar ben sınav dolayısı ile kaç gündür yokumbugün tartı bildirimi yapacağım inşallah yediklerimi de akşam toplu atarım
Hala bitmedi sınavlarım bana dua edin
Nasılsınız neler yaptınız yapıyorsunuz
Oruç nasıl gidiyor hayat nasıl gidiyor :)
Yaa olsun canım regl iken de biraz dikkat et :) Regl iken ben kimse yemiyor diye yemiyordum iftar sahurda da oruç tutmayacağım nasılsa diye az yiyordum etkili oluyordu RamazanAllah yardimcin olsun canim insallah sinVlari bitirir gelirsun burda hersey ayni benim icin oruc guzel gidiyordu taki dun aksama kada regl oldum cikinca devam artik ramazandan sonra diyete basliycam oyle istee