- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım artik toparla istersen nolacak böyle. yiyip yiyip pişman oluyorsun.Bu aksam da manyak gibi yedim. Yarin ac gezmeye basliyorum artik. Tatile gitmeme 10 gun falan kaldi, moralim sifir
Bizimde buzdolabi bozuldu ramazan zamaninda bir anda sabah bir ses cikti ve calismiyor suan servisin gelip kontrel etmeaini bekliyom is guc derken bu saat olduKahvaltı faslı bitti şimdi kahvemi içiyorum kızlar. Bugün adet günüm karnım taş gibi siz napiyorsunuz
Durdurmamiz lazim kendimizi, ben de senin gibi diyeti unuttum vallaKahvalti: 1 yumurta sahanda
3 tb ekmek
1 cay 1 hurma
4 yesil zeytin
yarim domates yarim salatalik
3 dilim peynir
1 tk nutellla
Oglen tavuk gigsu bir parca hafif yağda kizartma
1 bardak ayran
Bir avuc kadar pide
Kizlar nelor beni dursurun bu aralar cokkk ekmek tuketiyom bana suan hersey mustahak ramazanda diyet yapmiycam moral motivasyon bozulmasin die dedim ama kendimi baya saldim herseyden yer oldum vee diyeti unutuyorum
Dagildik iyice ya sen iki haftadir cok iyisin nazar degmesin ama bize ne oldu boyle anlamadimGünaydın dün yazamadım . Kilo verenleri tebrik ederim. yalnız kimse kimseyi okumuyor bitter dışında. Ne bir tebrik, ne bir teselli..
ben dün kaç kere girdim ama neredeyse kimse yoktu. bence de daha fazla katılım olması lazım.Günaydın dün yazamadım . Kilo verenleri tebrik ederim. yalnız kimse kimseyi okumuyor bitter dışında. Ne bir tebrik, ne bir teselli..
işin gücün sağolsun hiç bittiği yokonun dışında nasıl gidiyor şuan niyetli değilsin galiba dimiBizimde buzdolabi bozuldu ramazan zamaninda bir anda sabah bir ses cikti ve calismiyor suan servisin gelip kontrel etmeaini bekliyom is guc derken bu saat oldu
baştan diyet yapmicam dediğin için motiven düştü.ekmeği yememeye çalış özellikle.ben dün yedim biraz yemek pişerken di daha başım döndü artık.ekmek arası bişeyler yapmıştım.akşam karnım davul olduKahvalti: 1 yumurta sahanda
3 tb ekmek
1 cay 1 hurma
4 yesil zeytin
yarim domates yarim salatalik
3 dilim peynir
1 tk nutellla
Oglen tavuk gigsu bir parca hafif yağda kizartma
1 bardak ayran
Bir avuc kadar pide
Kizlar nelor beni dursurun bu aralar cokkk ekmek tuketiyom bana suan hersey mustahak ramazanda diyet yapmiycam moral motivasyon bozulmasin die dedim ama kendimi baya saldim herseyden yer oldum vee diyeti unutuyorum
maşşallahın varrGunaydin kizlar. Kahvalti sutlu kahve ve 1 tane tadim yer fistikli bar. Dun kopegi parka goturdum arkadasla, bi foto cektireyim dedim ne durumdayim goreyim diye, 3 kilo arti olunca baldirlarim aninda sismis cok moralim bozuldu. Bugun yeniden basladim bakalim kac gunde kurtulabilicem 3 kilo artimdan. Eki Görüntüle 2153197
bak sen tam tahmin ettiğim gibi öyle göz tırmalayıcı kilon yokk balım maşşallahın varmotiveni düşürme.her zamanki beslenme şeklini devam ettirsen o artı 3 gider zaten bir kaç güneDagildik iyice ya sen iki haftadir cok iyisin nazar degmesin ama bize ne oldu boyle anlamadim
Çok kararlıyım çünkü. Bak dün bütün gün pasta yedim. Uzun zaman tuttum kendimi sonra ödül veya kaçamak günü yaptım. Bugün devam ediyorum. elinde olan bişey hadi artık sıkılmadin mi kiloyla uğraşmaktan. Zayifla da kurtul :)Dagildik iyice ya sen iki haftadir cok iyisin nazar degmesin ama bize ne oldu boyle anlamadim