HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Cok moralim bozuk kizlar ssimdi tartildim 63.2 ciktim. En son 60.4dum, 3 gunde 2.8 kilo artidayim biri beni oldursun :KK17::KK57::KK61:
ama akşam tartıldin sabah tartilman lazım biliyorsun. alma şu abur cuburları artık. bide haftada sadece 1 günü kaçamak günü yap sadece. O da cmtesi olabilir mesela arkadaşlarla çıkarsın falan.
tamam olan oldu artık yarın toparla bari ödemin gitsin en azından.

ama akşam tartıldin sabah tartilman lazım biliyorsun. alma şu abur cuburları artık. bide haftada sadece 1 günü kaçamak günü yap sadece. O da cmtesi olabilir mesela arkadaşlarla çıkarsın falan.
tamam olan oldu artık yarın toparla bari ödemin gitsin en azından.
Cok sinirlendim su an kendime, bayrama kadar hic bozmicam. Tatilden dondukten sonra da dedigin gibi haftada 1 gun izin vericem kendime yoksa boyle sapitiyorum.

Cok sinirlendim su an kendime, bayrama kadar hic bozmicam. Tatilden dondukten sonra da dedigin gibi haftada 1 gun izin vericem kendime yoksa boyle sapitiyorum.
ben yemek istediğimde "ye ye nereye kadar. 1 dakikalık zevk için değer mi" diyorum. Sen de dur ve 10 saniye düşün. tamam 2 hafta sıkı tutuyoruz bayramda da kendimizi ödüllendiriyoruz.

ben yemek istediğimde "ye ye nereye kadar. 1 dakikalık zevk için değer mi" diyorum. Sen de dur ve 10 saniye düşün. tamam 2 hafta sıkı tutuyoruz bayramda da kendimizi ödüllendiriyoruz.
Ben de once yeme bak o kadar emek verdin zayifladin diyorum, sonra da amaan bosver ye hayat kisa diyorum :)) evet sıkı tutalim artik valla. Bayramda biraz yeriz sonra yine devam.

benimde moralim bozuk kaç gündür yaa:KK35:eşim askerde diye akrabalar yardım etmeye yelteniyor ama bir kısımda dedikoducu takım var onlarla uğraşıyorum:KK34:sabahtan beri ağlamaktan helak oldum:KK61:
Ağlancak bisey yok aksine sen dik durmalisin hem dua edip eşinin sag saglim tez zamanda gelmesi icin dua etmen gereken yerde aglayarak bosuna kendini strese sokuyon birak herkes istedigini soyleyip yapsin zaten bu mesele olmasa baska birsey bahane olur o yuzden hic bir zaman biz insan oğlu kurtulamayiz fesat insanlardan

Iftar: 1 kepce sehriye corba
2 tavuk
3 kasik makarna
2 yaprak sarma tavuk kiymasiyla
1 brdk meyve suyu
1 kare pide
Biraz aci sus biber
2 tulumba tatli
3 hurma. 5 brdak çay

dün aksam küçük kase dondurma ve yine pringiles ydiim 10 tane sabah 58,30 çıktım kocam ordan hala o rakamlarda dedim 60lardan geldim 2 aydır aynı dedi .sanki böyle sıkı diyet yaptım deli ediyor beni pazartesi 57,50 çıkmam lazım

bu sabah tost yicez bugun tost günü ,kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli yaptırcam tostçuya ulaşırsak .öğlen bir kepçe taze fasulye .karpuz kavun ve yoğurt akşama bilmiyorum yumurta domates yirim belki

X