- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Güzel demekki eksidesin. Ödemi atınca ne kadar verdiğin belli olurevet geçen cumayla aynı kilodayım58,80 ama pazar 58 görüp mutlu olmuştum ama regle yine 58,80 oldum bugun ve dünde 58,80 çıktı sabhki kilom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel demekki eksidesin. Ödemi atınca ne kadar verdiğin belli olurevet geçen cumayla aynı kilodayım58,80 ama pazar 58 görüp mutlu olmuştum ama regle yine 58,80 oldum bugun ve dünde 58,80 çıktı sabhki kilom
inş inşvala 57,kusurler bu hafta görmek istiyorum kumaşlarım var yazlık giremicem diye korkuyum geçen yıl tril tril giydim valaGüzel demekki eksidesin. Ödemi atınca ne kadar verdiğin belli olur
dimi ya o his çok mükemel bişey altı hayayl daha bana ama geçen o pantolonların içine girdiğimde tüm gün gözlerimin içi gülüyordu yaza mis gibi giyinir çıkarız inşallahinş inşvala 57,kusurler bu hafta görmek istiyorum kumaşlarım var yazlık giremicem diye korkuyum geçen yıl tril tril giydim vala
benimde moralim bozuk kaç gündür yaaeşim askerde diye akrabalar yardım etmeye yelteniyor ama bir kısımda dedikoducu takım var onlarla uğraşıyorumsabahtan beri ağlamaktan helak oldumSelam kizlar. Isler yogundu giremedim tatil oncesi butun islerimi bitirmeye calisiyorum. Rejim gitti benim, kesin 62lerdeyim, belki 63 bile olmustur tartilmaya korktum kaciyorum tartidan ( cok moralim bozuk cokk balon gibi sistim (
Senin surekli moralini bozuyorlar canim ya nasil insanlar bunlarbenimde moralim bozuk kaç gündür yaaeşim askerde diye akrabalar yardım etmeye yelteniyor ama bir kısımda dedikoducu takım var onlarla uğraşıyorumsabahtan beri ağlamaktan helak oldum
evet nasıl hareket edeceğimi şaşırdımşimdi dayımın çocukları para toplamış yollicaklarmış.memleketteler. eee bizim burdakilerde dedikodu malzemesi yapacak bunu.onlara yok diyorum yok anlamıyolar.deli oldum sinirden.burdakiler o kadar düştümü gibisinden konuşacak çıldırıyorumSenin surekli moralini bozuyorlar canim ya nasil insanlar bunlar
Bi gün kaçamak yaptın sonra devam mı ettirdim? ah canım ya yapma şunu. bugün ve yarın dikkat edersen eskiye dönersin. hadi sıkı tut şu 2 gün.Selam kizlar. Isler yogundu giremedim tatil oncesi butun islerimi bitirmeye calisiyorum. Rejim gitti benim, kesin 62lerdeyim, belki 63 bile olmustur tartilmaya korktum kaciyorum tartidan ( cok moralim bozuk cokk balon gibi sistim (
yo dersin çocugunyokmuydu ona hediye parası göndermişler bayram harçlığı yada kimseye soylemeevet nasıl hareket edeceğimi şaşırdımşimdi dayımın çocukları para toplamış yollicaklarmış.memleketteler. eee bizim burdakilerde dedikodu malzemesi yapacak bunu.onlara yok diyorum yok anlamıyolar.deli oldum sinirden.burdakiler o kadar düştümü gibisinden konuşacak çıldırıyorum
benim canımda şu bardakta meyveli çıkolata varya ananas ve çilekli favorim onu yimik istiymBu cmtesi tatlı yicem artık öyle canım çekiyor ki.
1 kere bozunca devami geliyor hep ya. 2 tane tost yedim simdi ve 1 buyuk kase cekirdek bu saatten sonra hicbir sey yememem lazimBi gün kaçamak yaptın sonra devam mı ettirdim? ah canım ya yapma şunu. bugün ve yarın dikkat edersen eskiye dönersin. hadi sıkı tut şu 2 gün.
Duyarlar.büyük ablam in dili durmaz.Allah var sırf beni sevdiklerinden bu kadar israrcilar. Minnet altına girmek istemiyorum hemde bu dedikoduculardan. Yine de napacam bilmiyorumyo dersin çocugunyokmuydu ona hediye parası göndermişler bayram harçlığı yada kimseye soyleme