HEDEF: ** haftada 1 kilo **

4, 5 adet yedim .
Dün doğum günümdü . Kadın facebook'tan görüp benim için pasta hazırlamış . Kendisi yapmış. Küçük bir pastaydi . Bayağı kalabalık olduğumuz için küçük bir dilim düstü. Diğer tatlıları yemedim .
İslim kebabı vardı, sigara böreği, kızartma onları da yemedim .
Meyve tabağında dilimli olduğu için kavun yedim geri kalmaz diye . Bütün meyveleri dokunmadım. Böyle işte.
Gecmis dogum gunun kutlu olsun canim. Saglikli ve incecik yillar diliyorum :))

4, 5 adet yedim .
Dün doğum günümdü . Kadın facebook'tan görüp benim için pasta hazırlamış . Kendisi yapmış. Küçük bir pastaydi . Bayağı kalabalık olduğumuz için küçük bir dilim düstü. Diğer tatlıları yemedim .
Meyve tabağında dilimli olduğu için kavun yedim geri kalmaz diye . Bütün meyveleri dokunmadım. Böyle işte.

doğum günün kutlu olsuuunnnn:KK36:

4, 5 adet yedim .
Nice mutlu sağlıklı yıllara canım:)

Allah ım ya Rabb im sana şükürler olsun
Kızlar sahurda sadece 1 çeçil 1 kayısı yedim
Şimdi kalktım ve gittim tartımızın pili azalmış bozulmamış
Vee tartıldım
Geçen hafta bugün 62.2
Bu cuma 61.3 tü sanırım
Bugün 61.1
Cumadan bu yana aşırı yedim ama wc olayım az düzeldi sanırım hem o hem sahurda az yedim :KK49:

Şimdi 1 hafta tartı veremeyeceğim 2. Haftam sıkıntılı :KK43: inşallah geldiğimde çoook eksi olurum
tebrikler:)

işyerinde bir kız 66 dan 58e düştü 2 ayda diyetisyen kontrolünde ama benden hala şişman duruyo evdeki tartımla diyetisyen arasında 1,50 kg fark ediyo dedi ama dyetisyeni baz alıyorum artı bu hafta 900 grm vermışım ve hepsi yağdan gitmiş dedi kıskanıyormuyuzzz yeaahhh .yedikçe kilolar geliyeaahh

Gunaydin kizlar. Evden cikarken bir parca ezine peynir attim agzima. Su an sutlu kahve iciyorum. Ofise gecince yumurta haslicam birkac tane. Sabah tartildim 62.6 ciktim. Gecen hafta 61.9u gormustum bir an once 700 gram artidan kurtulmam lazim. Birkac gun sadece yumurta yogurt salata yiyip yeniden 61lere inmeye calisicam. Kacamaksiz tamamlariz insallah bu haftayi.
Insallahhhh:dua:

Günaydın canım. herkese ekmek yediği için kizarken sen yiyorsun bu ne yaman çelişki :) bidaha elin ekmeğe giderken aklına ben ve bu gelsin: :sinirli:
Yok ben baska yediklere seylwre kizarim cunki ekmek ben yedigimi bilirim evet cok halisin :kızgın::cry::KK34:cunki ben ekmegi brakamayanlardanim nirmalde ek.ekaiz bir sey yiyemezdim eskiden skmdi simdi alistim ama ramazan olunca migdem kaldirmiyor ekmeksiz ama deniyip alişcam mecbur yoksa liliyaa beni:sinirli:

4, 5 adet yedim .
Dogum gunun kutlu olsun canim nice saglikli ve guzel fit bir senen olsun insallah heraey gonlunce olsun tatlim

X