Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar ewet cnm abartmışsın birazIftar: 4-5 adet et
Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma
Sahur: 2 parca tavuk domates soslu
1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin
2 dilim peynir
Çeyrek lavaş
2 kare pide
Ekmegi biraz abarttim galbia yaaa
sarma kaç tane yedin vede o pasta olmasaymış iyiymiş cnmGünaydın,
Dün davette 1 kase mercimek çorbası, 1 yemek kaşığı dolusu taze fasulye , 1 haşlanmış tavuk baget, 1 kaşık havuçlu mısırlı pilav , sarma yedim . Ekmek yemedim .
Tatlı 1 dilim pasta
meyve bir dilim kavun.
Kızlar selamlar kusura bakmayın burayı çok aksattım
Diyeti çok çoook bozdum bugün
Ama yarın inşallah düzgün başlayacağım tekrar
Lakin sınav haftası olması sebebi ile haftaya eve gelemeyeceğim yani tartı bildirimi yapamayacağım
liliyaa inşallah eve gelince tartılırım ama şu an muallakta
Bana dua eder misiniz sınavlarıma
Kusura bakmayın menülere falan da yorum yapamadım her gün uğramaya çalışacağım inşallah yarından itibaren
Iftar: 4-5 adet et
Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma
1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin
2 dilim peynir
Çeyrek lavaş
2 kare pide
Günaydin canım cuma günügünaydın kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoş gelmişler :) sayfaları tek tek okuyamadım kilo bildirimi ne zaman yapacağız ben biraz kaçırdımda
Günaydın canım. herkese ekmek yediği için kizarken sen yiyorsun bu ne yaman çelişki :) bidaha elin ekmeğe giderken aklına ben ve bu gelsin:Iftar: 4-5 adet et
Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma
1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin
2 dilim peynir
Çeyrek lavaş
2 kare pide
tamam canım cumaya inş toplarımN
Günaydin canım cuma günü
toparlarsın daha 4 gün var:)tamam canım cumaya inş toplarım
Inşallah cnm başaracaksın güveniyorum sanaGunaydin kizlar. Evden cikarken bir parca ezine peynir attim agzima. Su an sutlu kahve iciyorum. Ofise gecince yumurta haslicam birkac tane. Sabah tartildim 62.6 ciktim. Gecen hafta 61.9u gormustum bir an once 700 gram artidan kurtulmam lazim. Birkac gun sadece yumurta yogurt salata yiyip yeniden 61lere inmeye calisicam. Kacamaksiz tamamlariz insallah bu haftayi.
Açık iç çayı? Abartmazsan sorun olmazKızlar umay villa detox pdf indirdim orda yağ yakıcı tarifler var detox yapamasakta onları mi denesek bide kesinlikle siyah çay yasak kilo vermeyi zorlaştırıyor diyor ya ben siyah çaysız yapamam napicam
açık çay hiç içemem o ne ya ığğyyAçık iç çayı? Abartmazsan sorun olmaz
Gunaydın cici hatunlar:)
Kahvaltı 10.00
1 h.yumurta peynir
Domates salatalık kuru soğan zeytin ( bu dörtlüye bayılıyorum:)
Siyah çay
Yeşil çayım bitti almam lazım.
İçine çubuk tarçın ve karanfil at. Nefis oluyor. İçtikçe alışırsın emin olbana yeşil çayın tadı çok kötü geliyor hiç içemiyorum keşke içebilsem
açık çay içenler vardır kuskunç bi tepki vermeyeydin iyiydi :)açık çay hiç içemem o ne ya ığğyy