Eşim ve annem. İkisinden de Allah razı olsun.Sana yardım eden biri var mı canım hepsi ufak daha
Ben suyu az içiyorum . Susamayınca aklıma gelmiyor.
Sürekli aklıma birşey yemek geliyor. Vazgeçiyorum. Bir hafta otursa . Sonra alışıyorum
Saat 21 de bir avuç patlamış mısır yedim
Her yaptığımdan yiyesim geliyor
canım kimseyi almayacaktım ama katılım yapacaksan kararlıysan buyur gel hoşgeldin. bugün tartı günümüz. kilonu bildirirsin ilk sayfaya not ederiz.Kızlar beni de alın aranıza. Ben de 74 kg.
Olsun canım arada olur öyledün yazamadım.
akşam saat 5 gibiydi sanırım. tereyağında pişmiş menemen yedim. 2 avuç deyim ölçüye. küçük bir parça pide. zeytin peynir ceviz tahin pekmez. 1 ayva. Buraya kadar normal gibi. ama sonra naptımmm! yarım kare çikolata yedim. yani 40 gram kadarşeker orucumu da bozmuş oldum. bakayım kilom kaç çıkacak merak ediyorum.
günaydın. canım çok erken dediğin saat kaçta? tuvaletten sonra tartılıyorsan sıkıntı yok:) inşallah canım sen çok iradelisin inanıyorum bu hafta olacak. zaten 1 haftada 3 kilo birden vermiştin hedef tutuyor yani:)liliyaa canım ben çok erken tartiliyorum ben pazarları kilo bildirimi yapayım
67.8 inşallah bu hafta daha iyi gecerde 65 i görürüm
canım 1 kilo vermişsin işte:) hatta 1.5 haftalık hedefin tutmuş ne güzelGunaydin kizlar. Kilom 68.9.
canım 1 kilo vermişsin işte:) hatta 1.5 haftalık hedefin tutmuş ne güzel
canım öyle düşünme. başlangıç geçen pazartesi yazdık seni değil mi? bu hafta 1 kilo verdiğine göre hedefin tuttu. geçmişi düşünüp hayıflanmana gerek yok.Gecen hafta bozdugum icin aldigim kiloyu geri verdim aslinda, baslangic kilom 69.4 falandi, 2.5 haftada 500 gram vermis oldum toplamda
günaydın canım not ettim. hedefin kaçtı?Günaydın kızlar kilom 70.900
Kahvaltım bi muz bi fincan sütlü kahve tabiki şekersiz