HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben suyu az içiyorum . Susamayınca aklıma gelmiyor.

Sürekli aklıma birşey yemek geliyor. Vazgeçiyorum. Bir hafta otursa . Sonra alışıyorum

Ben de suyu cok az iciyorum o yuzden su an icin 1.5 litre bitirmeye calisiyorum. Alistikca daha fazla icerim umarim.

Benim alismam da en az birkac hafta suruyor. 2.5 hafta oldu baslayali ama hep bozup durdum, ertesi gun yine basladim :) son uc gundur bozmadim neyse ki. Birkac hafta bozmadan yapinca alisiyor insan

dün yazamadım.
akşam saat 5 gibiydi sanırım. tereyağında pişmiş menemen yedim. 2 avuç deyim ölçüye. küçük bir parça pide. zeytin peynir ceviz tahin pekmez. 1 ayva. Buraya kadar normal gibi. ama sonra naptımmm! yarım kare çikolata yedim. yani 40 gram kadar şeker orucumu da bozmuş oldum. bakayım kilom kaç çıkacak merak ediyorum.

Son düzenleme:
Olsun canım arada olur öyle

liliyaa canım ben çok erken tartiliyorum ben pazarları kilo bildirimi yapayım
67.8 inşallah bu hafta daha iyi gecerde 65 i görürüm
günaydın. canım çok erken dediğin saat kaçta? tuvaletten sonra tartılıyorsan sıkıntı yok:) inşallah canım sen çok iradelisin inanıyorum bu hafta olacak. zaten 1 haftada 3 kilo birden vermiştin hedef tutuyor yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…