Hoşgeldin canmKızlar beni de alın aranıza. Ben de 74 kg.
Yarın tartı günü bu hafta benim için en az -2 olabilirdi ama 3 gün hiç dikkat etmedim cısslarla geçti ama önemli olan bırakmamak çünkü bırakırsam daha fazlasını alacağımı biliyorum. inşallah bundan sonrası daha iyi olur
Kızlar yaa ben bundan sonra dikkat edicem diyet yapıcam deyince daha çok iştahım artıyo gözüm dönüyo sizede öyle oluyor mu
Hadi inşallah yaBenim de oyle oldu gecen hafta ve bu hafta. Son birkac gundur toparlamaya calistim. Ama dedigin gibi onemli olan birakmamak. Gecen sene de bir suru kacamak yaptik ama birakmayinca cok guzel kilolar verdik. Gecen seneye gore daha avantajliyiz su an cunku yapabilecegimizi biliyoruz.
Bana da oyle oluyor :) yaklasik 2.5 hafta falan oldu buraya katilali ve toplasan 3 ya da 4 gun hic bozmadan diyet yapmisimdir. Baslangic biraz zor olabiliyor ama en azindan 3 haftayi falan atlatinca alisiyor insan.
Canım sen en son kaca kadar düşmüştünKızlar beni de alın aranıza. Ben de 74 kg.
Kalorisi cok dusukmus, canin istiyorsa ye benceKızlar ayvanin kalorisine baktım 100 Gr da sadece 57 kalori varmış lif kaynagiymis ve tok tutuyormus kilo veriminde de yardım ediyormuş.
Şuan adaçayı eşliğinde yiyorum :)Kalorisi cok dusukmus, canin istiyorsa ye bence
Benim esim antepli . Ve dört çocuğum var 3 erkek bir kız. Yemeye bir düşkünler. Her gün değil her öğün başka yemek pişiyor. Kahvalti sıcak birsey yoksa oturup peynir zeytin yemiyorlar .Tatlıyı eşim yapar künefe , kadayıf.Bide eşim ve oğlum zayıf ve damaklarına çok düşkünler evde ger gün farklı yemek olucak haftada bir dışarda yenicek falan tatlı pasta düşkünüler eeee bunlar da gözümün önünde böyle olunca bende insanım daa j beni düşünmüyor lar
Hos buldum .En çok benim herhalde .Hoşgeldin canmsen de bendensin 70 li rakamlarda vericez inşallah inanca ihtiyacımız var
65 e kadar düşmüştüm. Her kış alıyorum. Olsun ne yapalım . Düşmeseydim bu aldığım kiloları şişman halimin üzerine alacaktım deyip züğürt tesellisi yapayımCanım sen en son kaca kadar düşmüştün
Maşallah canım 31 yaşındasın ve 4 çocuğun var helal olsun çalışıyor musunBenim esim antepli . Ve dört çocuğum var 3 erkek bir kız. Yemeye bir düşkünler. Her gün değil her öğün başka yemek pişiyor. Kahvalti sıcak birsey yoksa oturup peynir zeytin yemiyorlar .Tatlıyı eşim yapar künefe , kadayıf.
Hos buldum .En çok benim herhalde .
65 e kadar düşmüştüm. Her kış alıyorum. Olsun ne yapalım . Düşmeseydim bu aldığım kiloları şişman halimin üzerine alacaktım deyip züğürt tesellisi yapayım
Benim esim antepli . Ve dört çocuğum var 3 erkek bir kız. Yemeye bir düşkünler. Her gün değil her öğün başka yemek pişiyor. Kahvalti sıcak birsey yoksa oturup peynir zeytin yemiyorlar .Tatlıyı eşim yapar künefe , kadayıf.
Evet öğretmenim. 5 sene içinde doğdu hepsi . İlki tedaviyle , ikincisi isteyerek . 3. Ve 4. ler ikiz . Korunurken oldu .Maşallah canım 31 yaşındasın ve 4 çocuğun var helal olsun çalışıyor musun
Teşekkürler. Diğer grupta sizde vardınız. Ama siz çok almamışsınız
Isin zor vallaBen yalniz yasadigim halde zar zor rejim yapiyorum arkadaslarim geldiginde ya da disari ciktigimda bozup duruyorum ama daha once verdigine gore demek ki isteyince yapabiliyorsun, belli bir istikrarin var. Ben de ayni sekilde verip aldim, yaz yaklasmaya baslayinca yine panik haline girip basladim :)) neyse ki asiri kilo fazlan yok, 3-4 ayda guzel bir gorunume kavusabilirsin.
Sana yardım eden biri var mı canım hepsi ufak dahaEvet öğretmenim. 5 sene içinde doğdu hepsi . İlki tedaviyle , ikincisi isteyerek . 3. Ve 4. ler ikiz . Korunurken oldu .
Teşekkürler. Diğer grupta sizde vardınız. Ama siz çok almamışsınız