HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Benim de oyle oldu gecen hafta ve bu hafta. Son birkac gundur toparlamaya calistim. Ama dedigin gibi onemli olan birakmamak. Gecen sene de bir suru kacamak yaptik ama birakmayinca cok guzel kilolar verdik. Gecen seneye gore daha avantajliyiz su an cunku yapabilecegimizi biliyoruz.

Kızlar yaa ben bundan sonra dikkat edicem diyet yapıcam deyince daha çok iştahım artıyo gözüm dönüyo sizede öyle oluyor mu

Bana da oyle oluyor :) yaklasik 2.5 hafta falan oldu buraya katilali ve toplasan 3 ya da 4 gun hic bozmadan diyet yapmisimdir. Baslangic biraz zor olabiliyor ama en azindan 3 haftayi falan atlatinca alisiyor insan.

Hadi inşallah ya

Benim esim antepli . Ve dört çocuğum var 3 erkek bir kız. Yemeye bir düşkünler. Her gün değil her öğün başka yemek pişiyor. Kahvalti sıcak birsey yoksa oturup peynir zeytin yemiyorlar .Tatlıyı eşim yapar künefe , kadayıf.
Hoşgeldin canm sen de bendensin 70 li rakamlarda vericez inşallah inanca ihtiyacımız var
Hos buldum .En çok benim herhalde .

Canım sen en son kaca kadar düşmüştün
65 e kadar düşmüştüm. Her kış alıyorum. Olsun ne yapalım . Düşmeseydim bu aldığım kiloları şişman halimin üzerine alacaktım deyip züğürt tesellisi yapayım

Maşallah canım 31 yaşındasın ve 4 çocuğun var helal olsun çalışıyor musun

Bende dizilerde özellikle kalabalık aileleri görünce ozeniyirum artık amca hala hısım akrabalığı kalmadı ilerleyen zamanlarda herkes kendi ailesine dönüyor ama ben çalışıyorum bulunduğum yerde kimse yok yardimcim yok. anne kv varsa öyle doğuruyor millet ama ben cesaret edemiyorum yalnız oldugumdan

Isin zor valla Ben yalniz yasadigim halde zar zor rejim yapiyorum arkadaslarim geldiginde ya da disari ciktigimda bozup duruyorum ama daha once verdigine gore demek ki isteyince yapabiliyorsun, belli bir istikrarin var. Ben de ayni sekilde verip aldim, yaz yaklasmaya baslayinca yine panik haline girip basladim :)) neyse ki asiri kilo fazlan yok, 3-4 ayda guzel bir gorunume kavusabilirsin.

Maşallah canım 31 yaşındasın ve 4 çocuğun var helal olsun çalışıyor musun
Evet öğretmenim. 5 sene içinde doğdu hepsi . İlki tedaviyle , ikincisi isteyerek . 3. Ve 4. ler ikiz . Korunurken oldu .
Teşekkürler. Diğer grupta sizde vardınız. Ama siz çok almamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…