HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Geçen cuma 64tün. 61i görürsen ufak bir rekor kırmış olursun:)
Evet aslinda ama o acidan bakamiyorum cunku 30 nisanda 62.9musum, 10 gundur yerimde sayiyorum hissi var o yuzden :) bir haftayi hic bozmadan tamamlayamadik bir turlu farkinda misin kac haftadir o hafta icerisinde aldigimizi vermeye calisiyoruz

Kızlarrrrrrr :KK54: hepinize iyi akşamlar :KK52: ne kaynatmıssınız öyle dünden beri oku oku bitiremedim :KK57: dün akşam abimlere yemeğe davetliydim biraz bozdum planımın disına cıktim 3 tane haşlanmıs içli köfte yedim :olamaz: bugünde onu eritmek icin protein ağirlıklı besleneyim dedim ayrıca regl de oldum tartı öncesi kötü oldu :silah:
Bu sabah
1 bardak tarçinlı süt 1 haşlanmıs yumurta ve birazda lor peyniri
Öglen yorğurtlu közlenmiş patlıcan
Akşam 200 gr ızgara balık :KK52:
Yarına istediğim kadar - göremiycem ama yinede motivasyonumdan bişey kaybetmedim canlar :KK66:

Evet aslinda ama o acidan bakamiyorum cunku 30 nisanda 62.9musum, 10 gundur yerimde sayiyorum hissi var o yuzden :) bir haftayi hic bozmadan tamamlayamadik bir turlu farkinda misin kac haftadir o hafta icerisinde aldigimizi vermeye calisiyoruz
öyle bakınca haklısın ama 1 haftada 2 küsür kiloyu verdin mi, verdin.
hele ben.. kaç haftadır aynıyım. 59a daha 6 kilo var her hafta 1 kilo versem bile haziran sonunu bulur. Her hafta 1 kilo veremediğime göre ölme eşşeğim yaz gelsin :mad:

Kızlarrrrrrr :KK54: hepinize iyi akşamlar :KK52: ne kaynatmıssınız öyle dünden beri oku oku bitiremedim :KK57: dün akşam abimlere yemeğe davetliydim biraz bozdum planımın disına cıktim 3 tane haşlanmıs içli köfte yedim :olamaz: bugünde onu eritmek icin protein ağirlıklı besleneyim dedim ayrıca regl de oldum tartı öncesi kötü oldu :silah:
Bu sabah
Yarına istediğim kadar - göremiycem ama yinede motivasyonumdan bişey kaybetmedim canlar :KK66:
Sana da iyi akşamlar canım. Bugün süper olmuş hergun böyle yapsan çok güzel kilo verirsin. istediğin kadar eksi goremezsen regldendir.

Canım saçmalama lütfen. Bırakmak yok. Ben geçen sabah kahvaltı niyetine 3 şekerpare yemiştim hatırlarsan. Günün geri kalanında telafi ettim. Keşke bozduğunu sanıp yemeğe devam etmeseydim. Yarın toparlarsın hadi olumsuz düşünme
Toparlayacak gün kalmadı canım yarın artı göreceğim 2 haftadır yerimde sayıyorum haftaya da regli sişkinligi olur 58 de bırakmak isterdim en azından aldiklarimi vermiş olurdum
3 ayı doldurdum bende motivasyon kalmadı bu 3 ayda en az 15 kilo verebilirdim cunku geçmişte ayda 6 kilo veriyordum sporla ama 8 kilo vermişim çok kacamakli geçti haftalar belki ilerliyen zamanlarda daha kararlı olarak başlarım

Bu sabah

Bugun guzel beslenmissin canim. Regl eksiyi yarin icin biraz etkilese de bitince daha guzel bir eski gorursun insallah.

öyle bakınca haklısın ama 1 haftada 2 küsür kiloyu verdin mi, verdin.
hele ben.. kaç haftadır aynıyım. 59a daha 6 kilo var her hafta 1 kilo versem bile haziran sonunu bulur. Her hafta 1 kilo veremediğime göre ölme eşşeğim yaz gelsin :mad:

ya bence iki hafta falan hic bozmasak gerisi daha kolay olacak gibi geliyor ama beceremiyoruz onu da :)) illa ki vericez ya ama hesap ettigimizden biraz daha yavas olacak sadece

Toparlayacak gün kalmadı canım yarın artı göreceğim 2 haftadır yerimde sayıyorum haftaya da regli sişkinligi olur 58 de bırakmak isterdim en azından aldiklarimi vermiş olurdum
3 ayı doldurdum bende motivasyon kalmadı bu 3 ayda en az 15 kilo verebilirdim cunku geçmişte ayda 6 kilo veriyordum sporla ama 8 kilo vermişim çok kacamakli geçti haftalar belki ilerliyen zamanlarda daha kararlı olarak başlarım
Bu sefer yavas oldu biraz evet ama birakirsan bir anda 3-4 kilo alip yeniden baslamak daha moral bozucu olur. Zararin neresinden donsem kar diye dusun bence. Su anki artilarinin yuzde 90i odem zaten. Ben 3 gunde 3 kiloya yakin almistim ama ayni surede hepsini verdim cunku odem cabuk gidiyor. Birkac gun sıkı tutsan sen de hemen kurtulacaksin o artilardan.

31C1F43F-2C72-4165-B055-FA30EC4C4FA9.png
2401AA67-4A1F-47DA-83CE-FB78384890F8.png

Ama azar azar yediiim

Canım ama şimdiye kadar verdiğin kilolara yazık olmayacak mı? Peki canım inşallah istediğin gibi olur.

Bugun guzel beslenmissin canim. Regl eksiyi yarin icin biraz etkilese de bitince daha guzel bir eski gorursun insallah.

ya bence iki hafta falan hic bozmasak gerisi daha kolay olacak gibi geliyor ama beceremiyoruz onu da :)) illa ki vericez ya ama hesap ettigimizden biraz daha yavas olacak sadece
3 kilo gerideyim. Aç gezmen lazım benim istediğim kiloyu görebilmek için. Daha az yicem bundan sonra.

Bu sefer yavas oldu biraz evet ama birakirsan bir anda 3-4 kilo alip yeniden baslamak daha moral bozucu olur. Zararin neresinden donsem kar diye dusun bence. Su anki artilarinin yuzde 90i odem zaten. Ben 3 gunde 3 kiloya yakin almistim ama ayni surede hepsini verdim cunku odem cabuk gidiyor. Birkac gun sıkı tutsan sen de hemen kurtulacaksin o artilardan.
Bence de bu kadar kiloya yazık olur.

Oğlumun kresinde anneler günü kutlayacaklar .
Anneler pasta börek yapsın. Kutlayalım.
Anam nedir günümü kutlamak için çektiklerim :halay:
Öğretmenler günü olur . Tören hazırlar pano hazırlar kendi günümüzü kutlarız.
Anneler günü olur pasta börek yapar kendi günümüzü kutlarız.
Köstebek pasta yaptım. Evdeki dört çocuk durur mu ?
Anne bize pasta mi yaptın?
He kuzum kıyamam size
profiterol yaptım peşine.
Akşam kabak dolma yedim .
Tatlılar henüz tam hazır değil. Yemedim inşallah yemem .:kk77:

Oğlumun kresinde anneler günü kutlayacaklar .
Anneler pasta börek yapsın. Kutlayalım.
Anam nedir günümü kutlamak için çektiklerim :halay:
Öğretmenler günü olur . Tören hazırlar pano hazırlar kendi günümüzü kutlarız.
Anneler günü olur pasta börek yapar kendi günümüzü kutlarız.
Köstebek pasta yaptım. Evdeki dört çocuk durur mu ?
Anne bize pasta mi yaptın?
He kuzum kıyamam size
profiterol yaptım peşine.
Akşam kabak dolma yedim .
Tatlılar henüz tam hazır değil. Yemedim inşallah yemem .:kk77:
Zor kosullarda diyet yapiyorsun canim :)) aman yeme sakin tarti gunu oncesi. Yarin yersin cok canin isterse

X