HEDEF: ** haftada 1 kilo **

hoşgeldin canım. 6 ay süremiz var yani. Her ay 4 kilo versen 24 kilo yapar.
Tek kural cuma günü tartı günümüz. O gün tekrar tartilip kilonu söylersin not alırız ilk sayfaya. Yediklerini buraya yazarsanız iyi olur.
Onun dışında beslenmeyle ilgili yardım istersen yardımcı oluruz şunu yeme bunu ye gibi. normalde menülerimizi kendimiz belirliyoruz.
İnşallah istediğin görünüme kavuşursun.
Inşallah canım ya.cokk ıstiyorum. 6 aya kurtulurum inş.yarin menümü vermeye başlayayım bugün fiyasko yarından itibaren sağlıklı menüler

kendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
Hayirli teskereler allah kavuştursun canim ogluşunu da op benim yerime maşalah ona

kendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
Hayirli teskereler allah kavuştursun canim ogluşunu da op benim yerime maşalah ona

Vee Hoşgeldin canim aslinda kural degilde burda gunun menunu yaziyorsun kaloriyi gecmeyeye calisiyon ve yazdigin icin neyin yanlis neyin fazla oldugunu siyluyoruz birbirimize ayri yetten yapabiliyorsan spor egzersiz yapman gerekiyir kilonun cabuk gecmesi icin en az 2 ltre su içmelisin haa fazla kaçirirsan burdan kizlardan:KK20::sopa: :duduk::sinirli::sinirli:bu tepkileri alirsin

Inşallah canım ya.cokk ıstiyorum. 6 aya kurtulurum inş.yarin menümü vermeye başlayayım bugün fiyasko yarından itibaren sağlıklı menüler
Zaten burayi ve menuleri takip edersen nelerin ne kadar ve daha az tuketilmesi gerektigini hemen oğrenirsin

63.3 kilo idim ptsi:)
Günlük menüm:
Spor:Leslie 3 mil 5 k ve zumba 16dk
FA1BA478-F31C-415E-B792-B2302EA67B67.png
ABC8A7FE-B4C3-485E-86BD-C6A89E0E97CA.png

X