- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım ya.cokk ıstiyorum. 6 aya kurtulurum inş.yarin menümü vermeye başlayayım bugün fiyasko yarından itibaren sağlıklı menülerhoşgeldin canım. 6 ay süremiz var yani. Her ay 4 kilo versen 24 kilo yapar.
Tek kural cuma günü tartı günümüz. O gün tekrar tartilip kilonu söylersin not alırız ilk sayfaya. Yediklerini buraya yazarsanız iyi olur.
Onun dışında beslenmeyle ilgili yardım istersen yardımcı oluruz şunu yeme bunu ye gibi. normalde menülerimizi kendimiz belirliyoruz.
İnşallah istediğin görünüme kavuşursun.
Tamam canım yarın başlaInşallah canım ya.cokk ıstiyorum. 6 aya kurtulurum inş.yarin menümü vermeye başlayayım bugün fiyasko yarından itibaren sağlıklı menüler
Hosbuldum canım.birkac gündür bakıyordum enerji güzel ortam güzel diye araniza katılmak istedim.asya_01 hos geldin. Hizlica kurtulursun umarim kilolardan.
Hayirli teskereler allah kavuştursun canim ogluşunu da op benim yerime maşalah onakendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
Hayirli teskereler allah kavuştursun canim ogluşunu da op benim yerime maşalah onakendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
Vee Hoşgeldin canim aslinda kural degilde burda gunun menunu yaziyorsun kaloriyi gecmeyeye calisiyon ve yazdigin icin neyin yanlis neyin fazla oldugunu siyluyoruz birbirimize ayri yetten yapabiliyorsan spor egzersiz yapman gerekiyir kilonun cabuk gecmesi icin en az 2 ltre su içmelisin haa fazla kaçirirsan burdan kizlardan bu tepkileri alirsinkendimi tanıtmakla başlayayım o zaman.28 yaşındayım evliyim.1 buçuk yaşında oğlum var.1,62 boyun da bugün itibariyle 81 kiloyum.eşim 4 gün önce askere gitti 1 ay sonra dağıtım iznine gelicek.ilk etapta o gelene kaadar beni farklı görmesini istiyorum.kısa dönem yapıcak askerliği bitene kadar ki kalan 5 ay sürede de diğer kilolarımdan kurtulmak istiyorum.sizin kurallarınız nedir yada neler yapmam gerekiyor?
Bugun kac kalori aldin az aldiysan paketin hepsini değilde iki tane yiyebilirsinKizlar canim sutlu kahveyle eti form limonlu biskuvi cekti. 1 paket 200 kalori civari. Sizce ne yapsam
Ayy geç gördüm umarım yemişsindir yemeeKizlar canim sutlu kahveyle eti form limonlu biskuvi cekti. 1 paket 200 kalori civari. Sizce ne yapsam
Zaten burayi ve menuleri takip edersen nelerin ne kadar ve daha az tuketilmesi gerektigini hemen oğrenirsinInşallah canım ya.cokk ıstiyorum. 6 aya kurtulurum inş.yarin menümü vermeye başlayayım bugün fiyasko yarından itibaren sağlıklı menüler
Yemişsin bile:) neyse 3 tane bariSutlu kahve + 3 tane eti form lifli limonlu biskuvi.
Valla buraya alisinca çikamassin takinti oluyorHosbuldum canım.birkac gündür bakıyordum enerji güzel ortam güzel diye araniza katılmak istedim.
Aleykum selam :))Selaaam ben de gekldiiim :)
Dayanamadim yarisini yedim paketin, 98 kaloriYemişsin bile:) neyse 3 tane bari