- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Kabune negünaydın dün öğlen tavuk şiş mercimek çorbası akşam kabune sabah peynir zeytin yarım simit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabune negünaydın dün öğlen tavuk şiş mercimek çorbası akşam kabune sabah peynir zeytin yarım simit
İkisininde denedim canım sporsuz biraz yavaş gidiyor ama kilo alırken spor yapmış yapmamış farketmiyor.Sporsuz diyet hic bir ise yaramiyor malesef bence de spor ekle ve o zamana kadar en azindan ne vermişsen kâr
7 kilo verilir canım neden olmasıngünaydın herkese
Temmuzun ortasında memlekete gitme düşüncem var cuma günü 62,5 olsam
9 hafta kalır bu 9 hafta da 7 kilo verilmez mi ki 55 olmak istiyorum ama bu düzenle zor 2,3 hafta aynı kiloda kalıyorum
Cuma günü kiloma göre tekrardan başlangıç yapicam sanki yeni başlıyormuş gibi ve spor eklicem bundan sonra diyetime
Evden o sekerpareyi uzaklaştır canımSabah kahvaltı niyetine 3 şekerpare yemiştim daha bişey yemedim ondan sonra
günaydın herkese
Temmuzun ortasında memlekete gitme düşüncem var cuma günü 62,5 olsam
9 hafta kalır bu 9 hafta da 7 kilo verilmez mi ki 55 olmak istiyorum ama bu düzenle zor 2,3 hafta aynı kiloda kalıyorum
Cuma günü kiloma göre tekrardan başlangıç yapicam sanki yeni başlıyormuş gibi ve spor eklicem bundan sonra diyetime
Ev baklavasinin tanesi 109 kalori diyor. Gec saatte yemezsen birkac baklava yiyebilirsin benceBu bayram memlekete gitmeyeceğiz 3 gün tatil çok az diye
Ev baklavası yapmam gerekecek gelen olur
Nasıl tutarım kendimi :)
Bence de. Eşime yaptım oyy oyEvden o sekerpareyi uzaklaştır canım
Bu sefer hep kacamakli geçiyorBozmazsan verirsin bence. Gecen sene o civarlarda verdik diye hatirliyorum. Haftalik 800 grama falan denk geliyo. Verilir yani neden olmasin. Ama bozunca 1 hafta geriye dusuyoruz. Olculu bozsak neyse de gozumuz donuyor bazen :)
düğün pilavı etli pirinç pilavıKabune ne
3 müü..??Sabah kahvaltı niyetine 3 şekerpare yemiştim daha bişey yemedim ondan sonra
Prefeterol derken kupa dami yoksa kucuk kaselerde cikolatali soslu muKacamaksiz gunler kizlar..
Sonunda internetim geldi yazabiliyorum.
Dun aksama kadar kendimi tuttum ve 1 icli kofte 7 sarma 2 profeterol yedim..
Sabah 1 yumrta 1 dilim ekmek biraz peynir.
Okulda ev yapimi tam buvdaydan kucuk bir pogaca 1profeterol....oglen ne yiyecegimi bilmiyorum...