HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sporsuz diyet hic bir ise yaramiyor malesef bence de spor ekle ve o zamana kadar en azindan ne vermişsen kâr
İkisininde denedim canım sporsuz biraz yavaş gidiyor ama kilo alırken spor yapmış yapmamış farketmiyor.
Yavaş verince hemen alamazsin lafida yalan yavaş veriyorum ama yiyince hemen 2 kilo alıyorum
Hızlı verdiğim zamanlar daha çok korumuştum
Biraz hızlandırmak için yapicam tabi spor her zaman en iyisi

günaydın herkese
Temmuzun ortasında memlekete gitme düşüncem var cuma günü 62,5 olsam
9 hafta kalır bu 9 hafta da 7 kilo verilmez mi ki 55 olmak istiyorum ama bu düzenle zor 2,3 hafta aynı kiloda kalıyorum
Cuma günü kiloma göre tekrardan başlangıç yapicam sanki yeni başlıyormuş gibi ve spor eklicem bundan sonra diyetime
7 kilo verilir canım neden olmasın

Kacamaksiz gunler kizlar..
Sonunda internetim geldi yazabiliyorum.
Dun aksama kadar kendimi tuttum ve 1 icli kofte 7 sarma 2 profeterol yedim..
Sabah 1 yumrta 1 dilim ekmek biraz peynir.
Okulda ev yapimi tam buvdaydan kucuk bir pogaca 1profeterol....oglen ne yiyecegimi bilmiyorum...

günaydın herkese
Temmuzun ortasında memlekete gitme düşüncem var cuma günü 62,5 olsam
9 hafta kalır bu 9 hafta da 7 kilo verilmez mi ki 55 olmak istiyorum ama bu düzenle zor 2,3 hafta aynı kiloda kalıyorum
Cuma günü kiloma göre tekrardan başlangıç yapicam sanki yeni başlıyormuş gibi ve spor eklicem bundan sonra diyetime

Bozmazsan verirsin bence. Gecen sene o civarlarda verdik diye hatirliyorum. Haftalik 800 grama falan denk geliyo. Verilir yani neden olmasin. Ama bozunca 1 hafta geriye dusuyoruz. Olculu bozsak neyse de gozumuz donuyor bazen :)

Bozmazsan verirsin bence. Gecen sene o civarlarda verdik diye hatirliyorum. Haftalik 800 grama falan denk geliyo. Verilir yani neden olmasin. Ama bozunca 1 hafta geriye dusuyoruz. Olculu bozsak neyse de gozumuz donuyor bazen :)
Bu sefer hep kacamakli geçiyor
Ben geçen sefer çikolata tatlının yanından gecmiyordum şimdi bu rahatlık nerden geliyor anlamıyorum

Kacamaksiz gunler kizlar..
Sonunda internetim geldi yazabiliyorum.
Dun aksama kadar kendimi tuttum ve 1 icli kofte 7 sarma 2 profeterol yedim..
Sabah 1 yumrta 1 dilim ekmek biraz peynir.
Okulda ev yapimi tam buvdaydan kucuk bir pogaca 1profeterol....oglen ne yiyecegimi bilmiyorum...
Prefeterol derken kupa dami yoksa kucuk kaselerde cikolatali soslu mu

X