HEDEF: ** haftada 1 kilo **

çaydanlık sarardı ya napim
Camaşur suyu icine ve etrafina dok birak kalsin sonra, cif'le ov detarjanla sabunladiktan sonra bolca suyla durula caydnliga, su, doldurup ocagin uzerine ver kaynasin bir sure oo kimyasallardan arinsin oo suyu sonra dokersin tekrar kullanmaya devam edebilirsin canm

Offf allahtan uyuya kalmamişsin cok korkarim ben oyke oldumu bir kere başima gelmişti ve ben uyuya kalmiştim tv izlerken kalkinca ev duman icinde kalmişti:oops:
bi keresinde de ocağı yaktım sanmışım yanmamış. gaz çıkıp durmuş allahtan kısıktı .15 dakika sonra kadar farkettim. herşeyi geçtim bebeğim o gazı solusaydı... kafa gidik bende bu aralar:)

Camaşur suyu icine ve etrafina dok birak kalsin sonra, cif'le ov detarjanla sabunladiktan sonra bolca suyla durula caydnliga, su, doldurup ocagin uzerine ver kaynasin bir sure oo kimyasallardan arinsin oo suyu sonra dokersin tekrar kullanmaya devam edebilirsin canm
sağol canım limon tuzu atıp kaynattım daha doğal bit yöntem oldu.

kızlar itiraf ediyorum bugün kahvaltıda nutella yedim:/ miktar olarak 5-6 lokma ekmekle diyebilirim. sonunda bomba patladı yani. kendime ceza bütün gün sadece yeşil elma ve bikaç tane ceviz yicem.
not: evde denemeyiniz.

kızlar itiraf ediyorum bugün kahvaltıda nutella yedim:/ miktar olarak 5-6 lokma ekmekle diyebilirim. sonunda bomba patladı yani. kendime ceza bütün gün sadece yeşil elma ve bikaç tane ceviz yicem.
Eve Nutella girdiyse canım illa yeniyor ben hatta bitirene kadar yemek isterim

Bence akşam yemeği yemelisin canım ufak bebeğin var böyle ceza olmaz spor yapabilirsin ceza olarak

X