Bende ip atlamak istiyorum aslında çokda severim ama altımdaki komşuyu rahatsız etmekten korkuyorumbugün ip atlicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ip atlamak istiyorum aslında çokda severim ama altımdaki komşuyu rahatsız etmekten korkuyorumbugün ip atlicam
evet değil mi çok güzel bi tablo :)Buna bakmak beni motive ediyor
süper ya 2 günde 1 kilo.. öyle yapayım canım 65i görürsem çok sevinecemAynen canim :))
Haftaya gorucez insallah
Evet canim valla iyi toparladim hic umudum yoktu ama 2 gunde 1 kg gitti resmen
Canim bence bu aksam iki haslanmis yumurta salatalik falan ye. Ben iki aksam oyle yaptim bir anda dustu kilom. Yarin 65leri gorursun bence bu aksami yumurta ve salatalikla falan atlatirsan
o kadar ses gidermi ki .halı varsa üstünde atla istersenBende ip atlamak istiyorum aslında çokda severim ama altımdaki komşuyu rahatsız etmekten korkuyorum
Aynen canım ellerine sağlıkevet değil mi çok güzel bi tablo :)
Ben ip atlamaktan korkarim acaba bir zarar verirmi ki karin bolgesine ve rahmeo kadar ses gidermi ki .halı varsa üstünde atla istersen
parmak uçlarınla antrede atla arada bende yapıyorum :)Bende ip atlamak istiyorum aslında çokda severim ama altımdaki komşuyu rahatsız etmekten korkuyorum
nasıl yani hamilemisin?Ben ip atlamaktan korkarim acaba bir zarar verirmi ki karin bolgesine ve rahme
süpersinnnbi 50 daha yaptım :)
çok sağol canım bugün 50şer yapacam gidip gelip. yarın arttıtacam 75 belki 100süpersinnn
Hayir degilim ama ilersi icin evlat sahibi olmak istiyirum ve her hangi bir zarari olurmu die korktuğumdan sordum canmnasıl yani hamilemisin?
yok canım ya ne zararı olacak.Hayir degilim ama ilersi icin evlat sahibi olmak istiyirum ve her hangi bir zarari olurmu die korktuğumdan sordum canm